• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler hangi kadınları sever

roxett

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.280
60
118
48
İstanbul

DURDUM durdum en sonunda erkek kısmının hanım hanımcık kadınlardan
hoşlanmadığına karar verdim.

Siz de bakın etrafınıza... Bana hak vereceksiniz.

Atatürk ne demiş, ''Ben sporcunun ahlaklı olanını severim''.

Herhangi bir erkekten buna benzer bir veciz söz söylemesi istense
eminim ''Ben kadının fingirdek olanını severim'' der.

Zaten neden sevsin ki hanım hanımcık kadını? O kadın, kızı, kardeşi
falan değilse? Ne işine yarayacak? Eşyanın tabiatına aykırı.

Erkek kısmının neredeyse tamamına yakınının bu dünyada ne için
bulunduğu malum. E, en çabuk, en nazlanmadan kim işini görecekse onu
sevecek haliyle.

Ha, zor kadından hoşlananlar da var tabii. Erkeğin ilk yatak
davetine icap etmeyip ikinciye kadar beklemeyi tercih eden kadın zor kadın oluyor bu devirde. Bunu da bu arada belirtmiş olayım.

Hanım hanımcık kadın sadece eve koymak için lazım oluyor erkeklere.
Çocuk, çorba, çorap vs. için. Zaten eve koyup akabinde sokağa fingirdek
kadın aramaya çıkıyorlar.

* * *

Bakın, bana inanmıyorsanız eşinizi, sevgilinizi test edebilirsiniz.

Bir kız arkadaşınız hakkında ''Çok fingirdektir, önüne gelenle beraber olur'' gibi bir şeyler söyleyin. O anda gözünün parladığını göreceksiniz. Ondan sonra eşinizi izlemeye koyulun.

O arkadaşınıza verdiği değeri, gösterdiği ilgiyi, görünce yüzünde
açan gülleri acıyla müşahede edeceksiniz. Hiç hoşlanmazlar eşlerinin hanım hanımcık arkadaşlarından.

İki türden de arkadaşınız varsa ve eşinizin ikisine karşı sergilediği
tavırlarda bir farklılık göremiyorsanız sizde bir tuhaflık var demektir.

''Benimki sinir olur o tip kadınlara'' diyorsanız ben de size
bartılı karşı koyuşların altında aksi duygular yatar derim.

* * *

Fingirdek kadınların fingirdekliklerini yatağa dökmeleri de şart
değil. ''Umut vaat eden'' olmaları káfi.

Kraliçe muamelesi görmeleri için erkekte ''Bugün olmadı ama yarın
mutlaka'' intibaını bırakmaları yeter.

Terfi edenler...

Zırt pırt zam alanlar...

Hoş görülenler...

Şımartılanlar...

El üstünde tutulanlar...

Elinden tutulanlar...

Hep fingirdek kadınlardır. E, bir de güzellerse kaymaklı ekmek
kadayıfı.

Kısacası...

Kadın dediğiniz fingirdek olacak. Yani erkek açısından. Hayatı
kolaylaştırmak istiyorsa kendi açısından da...

alıntıdır.........:smilewinkgrin:

aynen katılıyorum ya. azıcık oynaksan göze bi çekici görünürsün birden tüm erkekler senin etrafında fır döner güzel olmak sorun değil ha bi de unutmadan ben çok tanıyorum öle fingirdek tavırlarıyla iki sevgiliyi ayıranları

makbule .!.:
aynen katılıyorum ya. azıcık oynaksan göze bi çekici görünürsün birden tüm erkekler senin etrafında fır döner güzel olmak sorun değil ha bi de unutmadan ben çok tanıyorum öle fingirdek tavırlarıyla iki sevgiliyi ayıranları

böyle kadınları allah sevgili ya da kocalarıdan uzak tutsun:yes:

Kısaca ve en kabaca da olsa, ama en net tabirle; Gösterip de vermeyenlerin" peşinde uzun süre koşarlar bir umut:laugh: Her an mutlu sona ulaşma düşüncesinin heyacanıyla:biggrin:

benim kocam haric kizlar benim kocamin istedigi agir bir kadinmis keske öyle olsaydi isim ozaman kolay olurdu

asli_85 .!.:
benim kocam haric kizlar benim kocamin istedigi agir bir kadinmis keske öyle olsaydi isim ozaman kolay olurdu

erkekler disarda yanlarinda hanim hanimcik, agir, zor bir kadin isterler. ama evde -rospu ruhlu olmali.
(kusura bakmayin biraz agir tabir oldu ama oyle)

Erkekler ne istediklerini bilmezler :)

restoranda herkes siparişini verir... yemekler masaya gelir.. adam kendi isteyerek sipariş ettiği yemek gelmiş olmasına rağmen.. gözü hala arkadaşının tabağındadır...:wink: (böyle bi fıkra vardı..)

çok uykum geldi yarın devam ederim :sleep: :sleep: :embarrassed: :rolleyes2:

VENUS_ .!.:
Erkekler ne istediklerini bilmezler :)

restoranda herkes siparişini verir... yemekler masaya gelir.. adam kendi isteyerek sipariş ettiği yemek gelmiş olmasına rağmen.. gözü hala arkadaşının tabağındadır...:wink: (böyle bi fıkra vardı..)

çok uykum geldi yarın devam ederim :sleep: :sleep: :embarrassed: :rolleyes2:

:biggrin: diyeceklerimi demişim ben neden sonra devam ederim yazmışım ki :rolleyes2: şaka şaka :biggrin:

diyeceğim şu dur ki... Bir erkeği memnun etmek istiyorsanız.. ya da bir erkek nasıl memnun olur diyorsanız (hepsi bir arada) olmanız gerekir.. bu da mümkün olamayacağı için.. Erkekler hiç bi zaman memnun olmazlar.. hep aradıkları başka bi meziyet başka bi huy vardır mutlak.. boşu boşuna uğraşmamak lazım yani :wink:

Aşkın gözü kördür.Para aşkı satın alamaz, ama çok şey halleder. Kuru fasulye yedikten sonra arabaya otostopçu kız alınmaz.
Kadınlar ya her şeyi unutur, ya her şeyi hatırlar.SAYGILAR

allah bu fingirdekleri benimkinden uzak tutsun başka bişey istemem...lanet kadınlar..

eyk .!.:
Hanımlar konu bence üreme ile ilgili.. Erkekler doğaları gereği çok sayıda dişiyi döllemeye eğimli.. genlerinin gelecek nesillere aktarılmasını istiyor.. yani genleri vasıtasıyla ölümsüzlüğü istiyor.. Çok sayıda dişiyi döllemekse genlerinin kalıcı olmasını garanti altına almak anlamına geliyor.. İş insan olmaya gelince devreye bilinç giriyor.. İnsan bilincinin eseri olan toplum, toplumsal kurallar, ahlak, etik, vicdan gibi kavramlarsa çok eşliliği tasvip etmiyor.. Yani hormonlar ile insan bilinci çelişiyor.. E tabi erkeklerimiz de hormonlarına yenik düşerse özellikle bu konuda şansının yüksek olacağı için işveli hanımların peşinden gidebiliyor... Sıkıcı bi yazı mı oldu ki.....:biggrin:

yok sıkıcı değilde fazla doğrucu gibi... :uhoh:

erkekler disarda yanlarinda hanim hanimcik, agir, zor bir kadin isterler. ama evde -rospu ruhlu olmali.
(kusura bakmayin biraz agir tabir oldu ama oyle)
Ama zaten belki o tabir ağır ama , ben dışarıda evet hanım hanımım ama evde kocamın istediği ve benim istediğim şekilde davranıyorum zaten olması gereken de o . Ister başkası o. Ruhlu desin ve ya başka bir şey. Eşim de aynı şekilde dışarıda ciddi ve sert birisidir ama evde bana karşı kimsenin bilmediği halini bana gösterir sadece. Bırakın dışarıda böyle olsun bi kadın ve erkek.

Ama zaten belki o tabir ağır ama , ben dışarıda evet hanım hanımım ama evde kocamın istediği ve benim istediğim şekilde davranıyorum zaten olması gereken de o . Ister başkası o. Ruhlu desin ve ya başka bir şey. Eşim de aynı şekilde dışarıda ciddi ve sert birisidir ama evde bana karşı kimsenin bilmediği halini bana gösterir sadece. Bırakın dışarıda böyle olsun bi kadın ve erkek.
Evet yazı güzel..Fakat konuyu nasıl hortlattiniz ?
Dile kolay 12 sene var arada :))

Bence erkekler kesinlikle bencil ve cilveli kadınları seviyor

Yillarun konusuna yılların fikrasiyla dalmak istiyorum..

genç bir erkeğin 4 tane sevgilisi vardı fakat hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu en sonunda bunları testten geçirmeye karar verdi ve herbirine 1000 dolar verdi gidin bunları dilediğiniz gibi harcayın dedi. 1. kız gidip 1000 dolarla en lüks kıyafetleri alıp giyinip süslenip geldi ve erkeğe sana güzel gözükmek için verdiğin parayla kıyafetler aldım dedi. 2. kız gidip 1000 dolarla erkeğin tuttuğu takımın maçına 2 tane kombine bilet alıp geri kalanıyla erkeğe hediyeler aldı ve gelip erkeğe seni mutlu edecek şeylerde harcadım dedi.3. kız ise aldığı 1000 dolarla yatırım yapıp parayı çogaltarak gelip erkeğe geleceğimiz için yatırımlar yaptım diyerek yaptığı yatırımları anlattı.4. kız ise aldığı 1000 dolarla fakirlere harcayıp karınlarını doyurduğu için gelip erkeğe yaptığı iyilikleri anlattı. bu olaylar karşısında erkek durup düşündü hepside kendisinin mutluluğu için harcadıklarına karar verdi be bunların içinden birini seçmek zorunda olduğu için en sonunda büyük memeli olanıyla evlenmeye karar verdi.

Back
X