• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler hangi kadınları sever

Kadin dedigin diye bir siir var onu okuyun.ben onu her okudugumda depresyona giriyorum sizde girin :KK53: zira ordakiyle alakm yok:KK31:bu aradavben o kocasina fingirdek olanlardanim:KK71::KK31:

Hicc kocama soyle olayim boyle mutlu edeyjm diye kendmj zorlayamam...neysem oyum hii deger vermiyor muyum tabi ki veriyorum kendimce onu mutlu etmeye de calisiyorum ama once kendim mutlu olmaliyim, evinde mutlu olmayan kadin esinj mutlu edemez once kendimjz yani

Ne kadar igrenc bir yaziii
Ve buna tepki gostermeyen kadinlar

Midem bulandi sabah sabah keske okumasaydim
Aynı şeyi düşündüm, resmen vücudunuzu kullanarak erkekleri etkileyin diyor bu yazı, peki ne zamana kadar ?
İllaki yaş geçecek vücut bozulacak yaşlanacağız o zaman ne yapalım?
Vücudumuzu seven erkek ne yapsın?
Çok saçma ve kadınları cinsel obje gibi gösteren bir yazı olmuş :KK12:

Aynı şeyi düşündüm, resmen vücudunuzu kullanarak erkekleri etkileyin diyor bu yazı, peki ne zamana kadar ?
İllaki yaş geçecek vücut bozulacak yaşlanacağız o zaman ne yapalım?
Vücudumuzu seven erkek ne yapsın?
Çok saçma ve kadınları cinsel obje gibi gösteren bir yazı olmuş :KK12:

Aynen oyle , kadinlar cinsel obje , erkeklerin tumu de sadece seksi on plana koyup seks icin kadinlarin pesinden giden canlilar

Igrenc otesi bir bakis acisi , hele kullandigi dil , kadinlari bolen , ayiran , pislik akiyor her yerinden

Kompleksten olup biten biri tarafindan yazildigi kesin

Ne yaparsak yapalım erkekler dış gorunuse önem veriyor. Güzel bir kadın geçtiğinde bile dönüp bakiyor. Bu değişmez bir gerçek. Adam üç cocugunun annesine bile niye kendini saldım niye kendine bakmiyorsun eskisi gibi çekici değilsin diyebiliyor. Bir bebek dogurmanin bile kadın vücudunu nasıl değiştirdiğini bile bile.

Midem bulandı bu zihniyetten. Erkeklere tek bi yakıştırma tek bi sıfat yokken, erkek düz erkekken, kadına fingerdek, zor, hafif, hanım bilmem ne.

Bu nasıl bi genelleme? Kocamıza diyecekmişiz ki şu arkadaşım fingirdektir önüne gelenle yatar bilmem ne. Birincisi öyle bile olsa neden arkadaşımın özelini kocama anlatayım? İkincisi arkadaşımın önüne gelenler kimler? Kadın fingirdekmiş. Erkek? Namus, ahlak, edep kadına has mevzular mı?

Midem bulandı bu yazıdan da bu zihniyetten de. Erkekler öyle severmiş böyle severmiş. Eşşeğin bi tarafını sevsinler!

Alıntıymış ama kim yazdıysa saçmalamış yada kocasını fingirdek bi kadına kaptırmış.

Ne yaparsak yapalım erkekler dış gorunuse önem veriyor. Güzel bir kadın geçtiğinde bile dönüp bakiyor. Bu değişmez bir gerçek. Adam üç cocugunun annesine bile niye kendini saldım niye kendine bakmiyorsun eskisi gibi çekici değilsin diyebiliyor. Bir bebek dogurmanin bile kadın vücudunu nasıl değiştirdiğini bile bile.
Kesinlikle Fingirdek karınlar kazanıyor. İş yerinde bile müdüre iki kırıtıp istediğini yaptıran bir sürü kadın gördük...

Ama zaten belki o tabir ağır ama , ben dışarıda evet hanım hanımım ama evde kocamın istediği ve benim istediğim şekilde davranıyorum zaten olması gereken de o . Ister başkası o. Ruhlu desin ve ya başka bir şey. Eşim de aynı şekilde dışarıda ciddi ve sert birisidir ama evde bana karşı kimsenin bilmediği halini bana gösterir sadece. Bırakın dışarıda böyle olsun bi kadın ve erkek.

Kız sen , dün beni ‘sevgilimle sürtündük, boşalma olmadı , temas olmadı adet oldum ama hamile miyim?’ Başlıklı konunda sinir etmemiş miydin ?
Ne zaman evlendin bakim sen :halay: hey yavrum hey

Kız sen , dün beni ‘sevgilimle sürtündük, boşalma olmadı , temas olmadı adet oldum ama hamile miyim?’ Başlıklı konunda sinir etmemiş miydin ?
Ne zaman evlendin bakim sen :halay: hey yavrum hey

Ajan gibisin kızz.. :KK53: :-) E doğru söylüyor sözlüsü kocası olmuş artık. Rahat bırakın şu kızı yaahuu.:KK70:

Back
X