- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.810
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karaktersiz erkeklerden bahsediyor sanırım .Ne kadar igrenc bir yaziii
Ve buna tepki gostermeyen kadinlar
Midem bulandi sabah sabah keske okumasaydim
Aynı şeyi düşündüm, resmen vücudunuzu kullanarak erkekleri etkileyin diyor bu yazı, peki ne zamana kadar ?Ne kadar igrenc bir yaziii
Aynı şeyi düşündüm, resmen vücudunuzu kullanarak erkekleri etkileyin diyor bu yazı, peki ne zamana kadar ?
İllaki yaş geçecek vücut bozulacak yaşlanacağız o zaman ne yapalım?
Vücudumuzu seven erkek ne yapsın?
Çok saçma ve kadınları cinsel obje gibi gösteren bir yazı olmuş![]()
Görüş iğrenç fakat tespit doğru. .Hakkını yememek lazım. Tabi istisnalar var o da ayrı..Ne kadar igrenc bir yaziii
Daha simdi hamilelikle ilgili konunu okudum. Ne ara evlendin sen??Ne bileyim dikkatimi çekti:)
Merak etme evlenmedim sadece yorum yaptımDaha simdi hamilelikle ilgili konunu okudum. Ne ara evlendin sen??![]()
Kesinlikle Fingirdek karınlar kazanıyor. İş yerinde bile müdüre iki kırıtıp istediğini yaptıran bir sürü kadın gördük...Ne yaparsak yapalım erkekler dış gorunuse önem veriyor. Güzel bir kadın geçtiğinde bile dönüp bakiyor. Bu değişmez bir gerçek. Adam üç cocugunun annesine bile niye kendini saldım niye kendine bakmiyorsun eskisi gibi çekici değilsin diyebiliyor. Bir bebek dogurmanin bile kadın vücudunu nasıl değiştirdiğini bile bile.
Ama zaten belki o tabir ağır ama , ben dışarıda evet hanım hanımım ama evde kocamın istediği ve benim istediğim şekilde davranıyorum zaten olması gereken de o . Ister başkası o. Ruhlu desin ve ya başka bir şey. Eşim de aynı şekilde dışarıda ciddi ve sert birisidir ama evde bana karşı kimsenin bilmediği halini bana gösterir sadece. Bırakın dışarıda böyle olsun bi kadın ve erkek.
Kız sen , dün beni ‘sevgilimle sürtündük, boşalma olmadı , temas olmadı adet oldum ama hamile miyim?’ Başlıklı konunda sinir etmemiş miydin ?
Ne zaman evlendin bakim senhey yavrum hey