Erkekler her konuda yağ gibi su üzerine çıkmak zorunda mı

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
48
Selam kızlar kimseye anlatmayınca artık taştım birilerine anlatıp dökülmem lazım Üç aylık hamileyim on gün önce filen eşimle tartıştık saçma sapan yerlere gitti konu. bu baya bi sinirlendi başlarda ben sakindim ama o sinirlenip beni zorladıkça dayanamadım biz girdik birbirimize.. ben kendimce hamileyim diye anlayış beklerken o hem sözleriyle hem hareketleriyle beni çok kırdı. İşle ilgili problemleri var sanki onun hırsını benden çıkardı içinde ne varsa döküldü bi güzel.. bende çok kötü oldum çıktım yanından ağlıyorum tutamıyorum kendimi.neyse biraz sakinleştim sonra geldi sarıldı özür diledi istemediği şeyler söylemiş, yanlış şeyler çıkmış ağzından,bunaralar gerginmiş, biz bi aileymişiz filen ama ben gerçekten çok kırıldım baktım musluklar yine açılıo çıktım yanından.. paşam biraz baktı ben yumuşamıyorum tavırlıyım bu seferde o küstü Kaç gündür eften püften konuşuyoruz birbirimizin yüzüne hiç bakmıyoruz. Ben bi iki gündür yumuşuycam ama adam duvar gibi resmen Napsam barışırız küs kalmaktan çok sıkıldım ama adım atmak gidip sarılıp öpen de ben olmak istemiyorum oda bunu yapmaz artık biliyorum Acaba biz nasıl barışabiliriz siz küs olduğunuzda yada kavga edince eşinizle nasıl barışıyorsunuz??

evlilikte olur boyle tatli tartismalar uzerinde cok durup kendini uzme:)) bosver, sabirli olmaya calis, o gelene kadar bekle. yumusak davran ama ilk adimi birak o atsin. evli bile olsaniz avci av durumu hic bitmiyo erkegin dogasinda hep bi 'avlamak' var.

Aylarca böyle devam etcek değil ya illaki bir şekilde barışırsınız
Yumuşadığınızı çaktırmayın amaa

Biz kusunce zamanla konuşmaya başlıyoruz herşey duzeliyor.aslinda o özrünü dilemiş şimdi de siz yaklasabilirsiniz.ama bundan sonra böyle kuslukler olmasın diye karar alın.tartisma nasıl ilerledi bilmiyorum ama bir daha böyle tartışmalar başlayacak olursa izin vermeyin

Hayatta barışmak için adım atmam haklıysam.
Haddini sınırını bilmeli herkes.
Senin yerine hamile olmasın bi zahmet.

Geldim Özür diledim barıştın baristin yoksa kuserim hali var esinizde..
Çünkü affedilmeyi hakettigini düşünüyor ozrunun ise yarayacagini ve uzatmamaniz gerektiğini.. olmayınca kızıyor..
Bence doğal etki tepki halleri bunlar..
Biraz sakinlesin o adım atmış şimdi de siz gidin yanına..
Kadın erkek farketmez içinizden barışmak geliyorsa gidin sarılın..
Biz barışma adımı olarak yanından gecerken omuz atma itme gibi şeyler yapıyoruz :) çünkü zaten çoktan barismis oluyoruz birbirimize haber veriyoruz:)

Ayy ben sabirsizim aksamdan sabaha sinirim geciyo bi kaç güne kalmaz konuşmak zorunda kalırsınız illa ki ayni evde yaşıyorsunuz sonuçta

Normal zamanda nasıl konuşuyorsan veya davranıyorsan sanki hiç tartışma yaşanmamış gibi davranabilirsin uzme kendini bunun için,bebişe odaklan sağlıklı hamilelik ve bir bebiş inşallah

Ya ama adam don gibi resmen yani ben alenen adım atmak istemiyorum.. biraz yumuşatıcı şeyler yapıyorum kendimce hep boşa çıkıyor bugün akşam film izleyelim dedim, izlerken barısırız ortam olur die adam yok erken yatıcam dinlenmem lazım dedi.. şimdi yattı yanına gitsem yine değişen bişey olmayacak. Kaç gündür o uyuyor ben sonra gidiyorum. Çünkü o zaman soğuk olması daha çok gıcığıma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…