Selam kızlar kimseye anlatmayınca artık taştım birilerine anlatıp dökülmem lazım Üç aylık hamileyim on gün önce filen eşimle tartıştık saçma sapan yerlere gitti konu. bu baya bi sinirlendi başlarda ben sakindim ama o sinirlenip beni zorladıkça dayanamadım biz girdik birbirimize.. ben kendimce hamileyim diye anlayış beklerken o hem sözleriyle hem hareketleriyle beni çok kırdı. İşle ilgili problemleri var sanki onun hırsını benden çıkardı içinde ne varsa döküldü bi güzel.. bende çok kötü oldum çıktım yanından ağlıyorum tutamıyorum kendimi.neyse biraz sakinleştim sonra geldi sarıldı özür diledi istemediği şeyler söylemiş, yanlış şeyler çıkmış ağzından,bunaralar gerginmiş, biz bi aileymişiz filen ama ben gerçekten çok kırıldım baktım musluklar yine açılıo çıktım yanından.. paşam biraz baktı ben yumuşamıyorum tavırlıyım bu seferde o küstü Kaç gündür eften püften konuşuyoruz birbirimizin yüzüne hiç bakmıyoruz. Ben bi iki gündür yumuşuycam ama adam duvar gibi resmen Napsam barışırız küs kalmaktan çok sıkıldım ama adım atmak gidip sarılıp öpen de ben olmak istemiyorum oda bunu yapmaz artık biliyorum Acaba biz nasıl barışabiliriz siz küs olduğunuzda yada kavga edince eşinizle nasıl barışıyorsunuz??