Ben kullanmadım ama burda ve internette çeşitli sayfalarda "çakşır otu" diye bi bitki duydum.Benim gibi bir sürü kadın vardir cozum bulan varsa yazarsa sevinirim kocası cinsel isteksiz beraber yatmayan bir ay küstüm bir ay boyunca hiç bir şekilde benimle konuşmadı ben hakliydim ayrı yattık yinede hep olduğu gibi ben gittim yanına barışmaya cinseligimiz yok denecek kadar az 6 yıldır böyle zaten bu yüzden çocuğumuz geç oldu bu cinsellik arttırıcı hap kullanan varmı kendimi çok değersiz hissediyorum
Teşekkürler canım birkaç ot denedik ama bumuydu hatırlamıyorum etkili bı ilaç olsa daha iyi olacak eczanede satılandanBen kullanmadım ama burda ve internette çeşitli sayfalarda "çakşır otu" diye bi bitki duydum.
Cinsel isteği, performansı ve hatta sperm kalitesini artırdığı söyleniyor.
Bi araştır derim.
Yani zor ama imkansız değil en azından deneyelim 6 sene uğraşmadim artık uğraşım belki bı değişiklik olurEsiniz kullanacakmiki ilac ariyorsun zor mesele valla bide cocuk var
Yani zor ama imkansız değil en azından deneyelim 6 sene uğraşmadim artık uğraşım belki bı değişiklik olur
Sen yinede bi araştır bu sitede de kullanan vardı. Sanırım ilaç sektöründe de kullanılıyorTeşekkürler canım birkaç ot denedik ama bumuydu hatırlamıyorum etkili bı ilaç olsa daha iyi olacak eczanede satılandan
Bakıyorum ama bulamadım maalesef belki denerim çok teşekkürlerSen yinede bi araştır bu sitede de kullanan vardı. Sanırım ilaç sektöründe de kullanılıyor
Dertler bitmez bendede var ama şuan bu konudan bıktım araştırıyorumne bilim yaw bi surru dert sıkma canını insAllah bi çözüm bulursun
Arastir insAllah bi sonuç bulursunDertler bitmez bendede var ama şuan bu konudan bıktım araştırıyorum
Sinirdayiz çıkmadık Candan ümit kesilmez hem bişey denemedik zatenHaplan felan olacak iş degil bu,adamin icinden gelmiyosa istedigin kadar hap yuttur,bu zamana kadar isteksizse yine de ister ot icsin ister ilac bi ise yaramaz,bide yaşi 40 ı gectiyse ...
Cok aşırı öfkeli birisi normal olduğunda iyi ama işte anlık gözü dönüyorEpimedyumlu macun varmış denediniz mi belki işe yarar. Normalde aranız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?