Erkekler için en güzel hediye ne olabilir?

Benim sevgilimin oyuncak araba merakı var klasik arabalar sizin hediye almak istediginiz kiside seviyorsa o olabilir

benim askima ilk hediyem bir saati. ama daha sonraki hediyelerim kiyafet, bere, ayakabi oldu.

benim esim ayakabilari cok sever, ve kupalarada meraki var. ona birde resmimin oldugu bir kupa hediye etmistim..

sevgiliniz nelerden hoslaniyorsa ona gore bisi yapin derim:34::34:

bugün5.aya gırıyoruz ve bende hediye almak ıstıyorum

derı ceketmı alsam dıyorum ıkımızede ben sıyah ıstıyordum o pek sevmıyormus aslında agzını aramıstım ama du bakalım :71:

Benim de ilk hediyem saatti. Klasik olarak:1::1:
Daha sonra tişört kazak gömlek parfüm yani hemen hemen alınabilecek her şeyi aldım diyebilirim.Ama özel günler için değildi,beğenip almıştım öylesine.
Şimdi yıldönümümüz yaklaşıyo ne yapsam acaba:44:
Tabi o zamana kadar ayrılmazsak:26:

beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçenin mağazaları oluyo ya hani bi sürü değişik ürünleri oluyo. eğer sevgilin bş takımıın fanatiğiyse oralardan bi sürü şey bulabilirsin. oralardan ne alsan beğeniyolar:)

her erkeğe göre değişir
oyun seviyosa playstationa bayılır
bakıma önem veriyosa traş bakım seti veya parfüm olabilir
tuttuğu takım senin kuman oluyosa formasını alabilirsin

bir kerede bizim resmimiz olan yap-boz hediye etmistim oda cok guzeldi oyle biside yapabilirsin.

erkekler genelde elektronik seyleri sever oyle biside alabilirsin..

merhaba kızlar, ben daha önceden yaptığım bir hediyemi paylaşmak istiyorum erkek arkadaşım çok beğenmişti. sevgililer gününde yapmıştım.

kare bir kutu aldım. dışını kalpli kağıtla kapladım. içine çiçekçiden aldığım çiçeklerde olan tüllerden yaydım. iki tane kupa aldım onları o tüllerle saplarından birbirine bağladım. benim sevgilim kahveyi çok sever o yüzden içine küçük keselere doldurduğum aromalı kahvelerden koydum. sonra şemsiyeli çikolatalar aldım. onları da serpiştirdim. bir fotoğrafımızı çok güzel bir çerçeveye koyup onu da kutuya yerleştirdim. sonra kalp şeklinde sabunlar aldım. onlardan serpiştirdim içine.
şuan neler koyduğumu tam hatırlayamıyorum ama kutuyu yaparken aklınıza gelecektir, sevdiği şekerlerden falan koymuştum o tüllerin içine, üstlerinden bağlamıştım çok şirin olmuştu. bi de güzel mektup yazdım yerleştirdim içine. bir de benim parfümüme bayılır, böyle azıcık kalmış bi şişesini de koydum. bayılmıştı bu hediyeye :) belki fikir verir :34:

Bi çok arkadaşın dediği gibi, fanatikliği varsa tuttuğu takımın ürününü görünce seni kraliçe bile yaparlar.

Kutu fikri de güzel.Ben de nişanlıyken yapmıştım eşime.İçine ek olarak mum koymuştum.Loş ışığı çok sever benim eşim.Koçtaş, ikea ya da tepe home'da güzel mumluklar var.Hoş bi kombinasyon yapabilirsiniz.Ya da sadece uzun abajurlardan olabilirsiniz, ufak ama dekoratif ve şık görünen.

Ancak benim favorim; sevdiğinizin müzisyen kişiliği varsa, mesela benim eşim baterist, minyatür bateri takımı almıştım.Ortamda çok güzel duruyo.

Klasik hediyeler hoşuma gitmiyor benim.Gömlek, sweat, atkı vs. Ancak elde örülen atkı hariç. emek var çünkü işin içinde.

Ahşap yapıları ben çok seviyorum hediye hususunda. Mesela klasik araba ya da hoş görünen ev vb yapılar.

Bunun dışında maket yapılar da satılıyor.Parçalarını senin yapabildiğin.Eşim de bana böyle bir hediye vermişti mesela.Yel değirmeni.sonra onu vernikleyince çok hoş duruyor.Bunların değişik türleri de var, hayvan, uçak gibi mesela.

Böyle hediyeler daha anlamlı bana göre.

hadi benden bir fikir olsun

ben bir kutu almıştım içine 365 tana kalp kesmiştim.kırmızı kartondan içine kendi elimde içimden ne geliyorsa güzel sözler yazdım tek tek.
sonra üzerine nazar boncuk yapıştırdım.çokta güzel oldu.
daha sonra çizimlerinde kullanması için çok şık bir kalem aldım.
inanılmaz derecede galatasaray fanatiği bir bileklik altım gümüş bileklik çok sever bunun gibi..

Benim ilk hediyem ''mavi bi don'' du .. :1: :1: Aklıma geldikçe,Umarım beni yanlış anlamamıştır diyorum :44: hatta yanımda açma,evde aç demiştim :9: tabi sonrasında,t-shirt ve gömlek almıştım ama ilkini unutamamıştır kesin :16:

Back
X