Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle solgar e vitamini kullan canım bizde morfılojıyı bayagı yukseltto ayrıca folık asıtte kullansın esin de sendeKızlar guvendıgınız bir markanın kullanıp denedıgınız de olur e vitamini markası var mı e vitamini cok işe yarıyor deddıler
Ama 400mg olanı degıl 200luk olanını kullandık digerı karaciğere agır gelıyormusKızlar guvendıgınız bir markanın kullanıp denedıgınız de olur e vitamini markası var mı e vitamini cok işe yarıyor deddıler
Ayy Allah razı olsun ya işe yaradı mı cıddenKesinlikle solgar e vitamini kullan canım bizde morfılojıyı bayagı yukseltto ayrıca folık asıtte kullansın esin de sende
Eger tahlilleri mın ucuncusude olumlu cıkarsa hamileyim diyebilirim bthcg artısı takibi yaptırıyorum tabı kese var kalp atisi var yol uzun dahaAyy Allah razı olsun ya işe yaradı mı cıdden
Ayy Allah razı olsun ya işe yaradı mı cıdden
Bunlardan sonra hamıle kaldnz yani vay beBide bunu kullandı esım
Şimdi kalanını ben kullanıyorum
Ooo sorunların alası vardıBunlardan sonra hamıle kaldnz yani vay be
Peki sizde sorun var mıydı
Ayy canım ya kıyamam Rabım sana mukafatınu verecek ınsallah imtihan dunyası asla sabrını kaybetme verende Allah alan daOoo sorunların alası vardı6yıllık evliyim tuplerım tıkalı ıdı cıkolata kist ameliyatında tupler ı ogrendım s oh nra tup bebek yaptım daha sonra kalbi durdu kurtaj oldum tup bebem imkanım kalmadı alternatif tıpba yoneldım
Hacamat suluk bitkisel yontemlerle tedavi oldum en basta esımde sıkıjntı yoktu tum problem bende ıdı ama zaman geconce morfoloji dusmus ileri hareket sayı dusunce esımde tedavi olması gerekti bir bucuk yıl once tupler acıldı hamdolsun
Esıme bu vitaminleri verdım tahlil verdı hemen farketti sayı faln
Temmuzda kimyasal gebelik yasadım b uj ayda bu haberi aldık ıkı kan testi olumlu ucuncuyu veri sıkıntı cıkmaz ıse kese girmeye gıtcez tabi neler olur sonra bilmiyorum hayırlısı
Oyle canım gercekten amin ınsallah isteyen herkese Rabbim nasıp etsin he unutmadan bide esıme kecı boynuzu ozu almıstım sadece bu ucunu kullandı sayı mesela 17milyondu 119mılyona cıktı morfılojıyı 0 Di 4 oldu hemde bir aylık duzenlı kullanımdaAyy canım ya kıyamam Rabım sana mukafatınu verecek ınsallah imtihan dunyası asla sabrını kaybetme verende Allah alan da
Mutlaka vardır bir hayır elbette ki birseyler le imtihan olmalıyız
Peki bunlar esine iyi geldi mi aynı sekilde bizim de bende sorun vardı suanda eşim iyiydi onun sayı morfoloji kotu oldu dediklerin ise yaradı mı veya ekstra bsıy aldın mı çakşır suyu da içir bence oda iyi
Merhaba ismi de yeni test yaptırdı sayısı ve hızı gayet iyi ama Morfoloji bir iken sıfıra düştü varikosel vardı ameliyattan sonra oldu bu sıfıra düştü varikosel vardı ameliyattan sonra oldu bu morfolojide ki düşüş şu anda keçiboynuzu pekmezi yiyor ve vitamin kullanıyor morfolojiyi düzeltmek istiyoruz şu an Tek sıkıntımız bu ne önerirsiniz Morfoloji olarak deneyip de faydasını gördüğünüz ne var Bana da öneride bulunabilir misinizOyle canım gercekten amin ınsallah isteyen herkese Rabbim nasıp etsin he unutmadan bide esıme kecı boynuzu ozu almıstım sadece bu ucunu kullandı sayı mesela 17milyondu 119mılyona cıktı morfılojıyı 0 Di 4 oldu hemde bir aylık duzenlı kullanımda
Canım hani ben doktor degılim yinede kullanırken dikkat edin ben esıme kecı boynuzu pekmezi folık asit ve solgar marka 200luk e vitamin i kullandık bizde fayda etti ama tabi her bunye aynı degıl ınsallah sizinde guzel sonuclar iniz olurMerhaba ismi de yeni test yaptırdı sayısı ve hızı gayet iyi ama Morfoloji bir iken sıfıra düştü varikosel vardı ameliyattan sonra oldu bu sıfıra düştü varikosel vardı ameliyattan sonra oldu bu morfolojide ki düşüş şu anda keçiboynuzu pekmezi yiyor ve vitamin kullanıyor morfolojiyi düzeltmek istiyoruz şu an Tek sıkıntımız bu ne önerirsiniz Morfoloji olarak deneyip de faydasını gördüğünüz ne var Bana da öneride bulunabilir misiniz![]()
Insallah canim yinede uroloji doktorumuza tabikide mesaj olarak atar sorarim ek olarak bunlari kullanabilirmiyiz diye cok sagolCanım hani ben doktor degılim yinede kullanırken dikkat edin ben esıme kecı boynuzu pekmezi folık asit ve solgar marka 200luk e vitamin i kullandık bizde fayda etti ama tabi her bunye aynı degıl ınsallah sizinde guzel sonuclar iniz olur
Rabbim gonlune gore versin canım ben internetten arastırmıstım erkeklerinde folık asit kullanmasından hasarlı dna yı duzeltmede yardımcı diye o sekılde basladım doktora sormadım cunku doktorum yoktu ama tabi benim gıbı yapmayın benım maalesef maddi imkanım yok kaybedecek bırsey ım yok diye gozumu karartmıstım,,Insallah canim yinede uroloji doktorumuza tabikide mesaj olarak atar sorarim ek olarak bunlari kullanabilirmiyiz diye cok sagol![]()
Olsun rabbim yardim edecektir sizede cabanizi gorupde bitsel kullandiktan sonra bir sakincasi olucagini sanmiyorumRabbim gonlune gore versin canım ben internetten arastırmıstım erkeklerinde folık asit kullanmasından hasarlı dna yı duzeltmede yardımcı diye o sekılde basladım doktora sormadım cunku doktorum yoktu ama tabi benim gıbı yapmayın benım maalesef maddi imkanım yok kaybedecek bırsey ım yok diye gozumu karartmıstım,,![]()
Merhabalar aktif misiniz bilmiyorum ama sormak istedim bildiğiniz bilgileri uyguladınız mı eşinize ve olumlu olumsuz sonucu aldınız mıKızlar guvendıgınız bir markanın kullanıp denedıgınız de olur e vitamini markası var mı e vitamini cok işe yarıyor deddıler