erkekler ilgisiz midir?

siyahanemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
58
0
86
40
Adana
:97:Şuan görüştüğüm biri var.Halamın arkadaşının oğlu ben böyle tanıştırmalara karşıydım ama 10 günlük bir ısrar nöbetine karşı koyamadım.Sonra ailemin yanından çalıştığım yere geldim sadece telefonda görüşüyoruz.Çok yoğun çalışıyor.Her gün 6-7 gibi geliyor.haftada 4-5 gün akşamları iş yemeği oluyor.Akşam hasatydım saat kaç oldu hala arayıp sormadı.Bazen canım sıkkın oluyor hiç teselli de etmiyor.Ya bunların hepsi böylem mi?Yada bana mı hep böylesi denk geliyor?Yada ben ısrarla böyle ilgisizleri mi buluyorum?Bne ne yapmalıyım?

tanışalı ne kadar oldu?

zaten kendinde diyorsun çok yoğun çalışıyor!sonuçta seni ve işini düşünüyor.
işine endeksli birisiyse de seni aramaması normal!
belki ailen yanında olduğu için.
belki de erkekler bizim gibi fazla ince düşünmediğindendir.
bence fazla ilgi bekleme.

tanıştırma yada görücü usulü birlikteliklerde çoğunlukla ilk başlarda bu şekilde oluyor... sanıyorum biraz zaman...

tanıştırma yada görücü usulü birlikteliklerde çoğunlukla ilk başlarda bu şekilde oluyor... sanıyorum biraz zaman...

Ben de tanıştırılma yolu ile erkek arkadaşımla tanıştım.
Aynı sorunu ben de ilk 15 gün yaşamıştım, o da öyle... İlk zaman aşırı tartışıyorduk hatta.
İlk zamanlar isteklerimizi minimum tutmalıyız zamanla oturacak çünkü.
Önemli olan tarafların birbirinden hoşlanması ve samimiyeti...

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz önce aradı geç kalkacağımı düşündüğü için aramamış akşam da yemek 23:30 da bitmiş ya
ne bileyim hayyal senin nasıl oldu sonra bana bitraz yardım edin ne yapayım aklım çok karışık.Keşke önceki sevgililerimden ayrılmasaydım.gerçi anlaşsam zaten ayrılmazdım.ya ne bileyim bu şekil beni çok geriyor.

İlla birisi olacak diye bir kural yok mutlu değilsen uğraşma bırak.
Ama ışık görüyorsan ilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…