erkekler ilgiyimi sever,ilgisizliğimi?(kaçan kovalanır mantığı sizce de doğrumu?)

erkeğe göre değişir.

eşimi saat başı aramıyayım çatlar. gittiğim yerde elini tutmıyayım yada ilgi göstermiyeyim çok kızar.

her daim ilgi bekler. sabah çorabımı giydirmiycekmisin der:) yatar sarıl hadi.uyanır öp hadi.. sürekli ilgi bekler. bir elim onda olmalı hep. vıcık vıcık ilgiliyle aşkla yaşıyoruz :) flört döneminde de böyleydi...

ama erkek kardeşim onunla çok ilgilenen sevgilisinden iki ay sonra sıkılır.
kendisine soruyorum diyor ki'talep çok boğmasınlar beni':1: diyor. henüz 21 yaşında çok hızlı aşk konusunda.

ilgilenin işler kötüye gidiyorsa çekin elinizi ayağınızı.. :)

merhaba kızlar..benimde başa çıkamadığım sorunlarım var..artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor hepsinin suçlusu benim.bu arada ben nişanlıyım..nişanlımın ailesi zonguldakta çok tanınan insanlar hep onlara göre davranıyorum herşeyden elimi ayağımı çektim.nişanlımı çok seviyorum uğruna canoımı bile verecek kadar çok seviyorum..ama o bana karşı çok ilgisizleşti beni kaybetme korkusu yokmuş gibi davranıyor..herşeyin suçlusu ben oluyorum ağlatıyor üzüyor..ben çok sinirili bir insanım karşımdaki en sevdiğim bile olsa o anda gözüm görmez diyor..en saçma olmıycak kıskançlıklar yüzüne bana tokat atıyor vuruyor.affediyorum çünkü beni çok sevdiğini söylüyor.ben çalışan bi bayanım hergün sabah beni işe bırakıyor çıkışta alıyor.haftanın 7 günü beraberiz onunla.en ufak şeyde benimle konuşmuyor yüzüme bakmıyor soğuk davranıyor hatta görüşmeyerek beni cezalandırıyor bunu kendisi söylüyor bana.ben çok yoruldum kızlar yaa ewlilik heyecanı beni öyle bir sarmıştı ki artık heyecan bırakmadı bende..annem soruyorum ewlendiğimizde sence nasıl olur diyorum daha iyi olur diyo..ben buna pek inanmıyorum endişelerim war korkuyorum yapacağım evlilikten.ona uzak dawranmaya çalışıyorum suçlu ben oluyorum çok ilgili oluyorum ki öyle bir insanım ama yine ben suçluyum ne yapmam gerekiyor kıymetimi bilmesi için?bana biraz taktik verseniz(nişanlım ikizler burcu buarada çok iyi yada çok kötü olabiliyor)teşekkürler:gitme:

merhaba kızlar..benimde başa çıkamadığım sorunlarım var..artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.öyle yapsam olmuyor böyle yapsam olmuyor hepsinin suçlusu benim.bu arada ben nişanlıyım..nişanlımın ailesi zonguldakta çok tanınan insanlar hep onlara göre davranıyorum herşeyden elimi ayağımı çektim.nişanlımı çok seviyorum uğruna canoımı bile verecek kadar çok seviyorum..ama o bana karşı çok ilgisizleşti beni kaybetme korkusu yokmuş gibi davranıyor..herşeyin suçlusu ben oluyorum ağlatıyor üzüyor..ben çok sinirili bir insanım karşımdaki en sevdiğim bile olsa o anda gözüm görmez diyor..en saçma olmıycak kıskançlıklar yüzüne bana tokat atıyor vuruyor.affediyorum çünkü beni çok sevdiğini söylüyor.ben çalışan bi bayanım hergün sabah beni işe bırakıyor çıkışta alıyor.haftanın 7 günü beraberiz onunla.en ufak şeyde benimle konuşmuyor yüzüme bakmıyor soğuk davranıyor hatta görüşmeyerek beni cezalandırıyor bunu kendisi söylüyor bana.ben çok yoruldum kızlar yaa ewlilik heyecanı beni öyle bir sarmıştı ki artık heyecan bırakmadı bende..annem soruyorum ewlendiğimizde sence nasıl olur diyorum daha iyi olur diyo..ben buna pek inanmıyorum endişelerim war korkuyorum yapacağım evlilikten.ona uzak dawranmaya çalışıyorum suçlu ben oluyorum çok ilgili oluyorum ki öyle bir insanım ama yine ben suçluyum ne yapmam gerekiyor kıymetimi bilmesi için?bana biraz taktik verseniz(nişanlım ikizler burcu buarada çok iyi yada çok kötü olabiliyor)teşekkürler:gitme:
Bu sorununu konu olarak aç bence. Burda bu yazdığını herkesin görceğini sanmıyoruma.s

İlgiyi severler tabiki.. ama çokta üstüne düşmeyeceksin.. çünkü kendilerini bişey zannetmeye başlıyolar, havalarından geçilmiyo..:63: o yüzden ne az ne de çok ilgi bence..:51:

erkeğe göre değişir.

eşimi saat başı aramıyayım çatlar. gittiğim yerde elini tutmıyayım yada ilgi göstermiyeyim çok kızar.

her daim ilgi bekler. sabah çorabımı giydirmiycekmisin der:) yatar sarıl hadi.uyanır öp hadi.. sürekli ilgi bekler. bir elim onda olmalı hep. vıcık vıcık ilgiliyle aşkla yaşıyoruz :) flört döneminde de böyleydi...

kendisine soruyorum diyor ki'talep çok boğmasınlar beni':1: diyor. henüz 21 yaşında çok hızlı aşk konusunda.

canım seninkinin burcu neee??? çok merak ettimm????:28:

erkeğe göre değişir.

ayrıca kardeşininkinide merak ettim??benimkinin ki yay ve aşırı ilgiyi sevmediğini söyledi bi kaç defa öle sürekli arayıp nerdesin falan gibi sorgu sualden haz etmezmiş beyefendi.merak ettim bende kıyas yapıcam:))))

kızlarrr bu aralar moralman çöküğüm:)) benimkine bayramda burada olmadımı bayram öncesi görüşebileceğimizi söyledim.şimdi sürekli msn de ne soruyo ne görüşelim diyo.bende pazar günü gidicem bilmiyoda bunu sizce benmi söylim yoksa hiç bişi söylemedn çekip gidimmi??? sonuçta bayramda burada olmadığımı biliyo bayrama kalmış şurda üç gün..ne yapmalıyım karar veremedim üstelemkte istemiyorum sanki meraklıymışım gibi. fikirlerinizi bekliyorum siz bu durumda nasıl davranırdınız??bide daha önceki konularımı okuyanlar bilir çok sorun yaşadık biz şimdi fazla üstüne düşmek te istemiyorum sanki görüşmeyi sırf ben istiyomuşum gibi olmasın diye ne yapmalıyım yardım edinn..:58: sewgiler..

dengeyi iyi ayarlamak lazım ben başlarda yüz vermiyordum hiç kaçan kovalanır mantığından yola çıkarak ama peşimde koştu koştu sonunda sıkıldı :10:
şimdi ise ne çok sıkıyorum onu ne de sürekli ilgi gösteriyorum allaha şükür bi sorunumz :)

erkekten erkege değişir bu :)
benimki mesela dakika başı mesaj bekler sürekli ilgi bekler yani fırsat olsa 7/24 konusup görüşmek ya da mesajlaşmak ister.hiç ilgiden sıkılmıyo aksine çok hoşuna gidiyo bayılıyo.ama bazı erkekler öyle değil.erkekten erkege değişir yani bu

Evet kaçan kovalanır.Benim eskisi bile kovalıyorsa hepsi kovalar.
Hiç aramadım sormadım bizimki meraklanmaya başladı, onu tanıyorum yani bildiğim kadarıyla yine dayanamayıp o yazacak bana=)

kaçıp kovalanma ayarını tutturmak kolay değil.
ben bu aralar bir oğlakla ilgiliyim (zaten oğlak olmasa şaşardım:)) ve oğlak çok ağır olmayı seviyor.
ben de ağırım ama onun kadar değil. ben yayım.
bu arada bi arkadaş yayları sormuş evet özgür kaldığımızı hissederek bağlanıyoruz.
yani kim bizi özgür bırakabilecekse onu seviyoruz.
dönelim oğlaklara:)) gerçekten çok zorlar ve kafalarında hep kendi planları var.
o yüzden araya girip ateşlemeye gelmiyorlar, ne garip...

bayanlarr her zaman orta şekerlii tutma taraftarıyım ilişkiyiii çok ilgilenincee işi abartıyorlar sürekli bekliyorlar hep bana hep bana durumu oluyor kendilerinde hayat belirtisi yok sen ararsın sen sorarsın sen seversin.. bir gün çok sıcakk davranın ikinci gün yapmayın üçüngü gün yapmayın dördüncü gün kendisi gelirr muhakkak birşeylerin farkına ancakk varıyorlarr tabikiii..;)))

erkekler tatli dilli kafa karistiran ve gizemli kizlara bayilir..
net onlara cok cazip gelmeyebiliyor...

Back
X