Erkekler nafaka yüzünden evlenmiyorlarmışşş (!) 😅

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.502
108
Merhabalar, bugün sosyal medyada da görünce size fikrinizi sormak istedim.

Geçenlerde kadın erkek karışık, hepsi bekar olan bir arkadaş grubumla buluştuk. Erkek olanlardan kimisinin ilişkisi var, kimisinin yok. Konu döndü dolaştı neden evlenmiyorsunuza geldi. Bu arkadaşlardan ilişkisi olanlar evlenmek istediklerini, şartların olgunlaşmasını beklediklerini söylediler ama ilişkisi bile olmayanlar, nafaka ödemekten korktukları için evlenmek istemediklerinden bahsettiler. (Tüm kadınları Şeyma Subaşı, kendilerini de Acun sanma sendromu). Nafaka tartışması başladı tabi.

Bu konuşmadan sonra şunu düşündüm. Daha evlenmeden, boşanınca ödeyeceği nafakayı düşünen erkekler; sorumluk almayı sevmeyen, ilişki yürütemeyecek, ilişkide karşılıklı anlayışlı olmak yerine, ilk tartışmada ya terk edecek, ya da eşini aldatacak, bu yüzden de evliliğinin bir gün biteceğine emin adamlar olabilir mi diye düşündüm.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Flörtlerimize nafaka hakkında düşüncelerini sorarak kişilik analizi yapıp, eleyebilir ve doğru çıkarım elde edebilir miyiz?

Acun sendromuna yakanlanmış tanıdıklarınız var mı?

Son düzenleme:
Sadece şunu söyleyebilirim hiç-bir niteliği vasfi olmayan bir kadının ülkece bir adami gayet güzel soyup soğana çevirdiğini ve bunu yaparkende utanmadan nasil üste çıktığını izliyoruz ne aci
Umarim benim de kiz evladim var kizim kizlarimiz böyle tipleri örnek almaz kendine Allah muhafaza gördükçe sinirim tavan yapıyor .

Sadece şunu söyleyebilirim hiç-bir niteliği vasfi olmayan bir kadının ülkece bir adami gayet güzel soyup soğana çevirdiğini ve bunu yaparkende utanmadan nasil üste çıktığını izliyoruz ne aci
Umarim benim de kiz evladim var kizim kizlarimiz böyle tipleri örnek almaz kendine Allah muhafaza gördükçe sinirim tavan yapıyor .
Keske adam secımlerınde kaliteyı on planda tutsaydı genclık isteyecegine, ozaman bunları yasamazdı.
Hakedıyor acun ✔️😊

Tabi ki Şeyma Subaşı bir yiyici ancak Acun'un, Şeyma Subaşı ile 18 yaşlarında falan iken (reşit mi tam bilmiyorum) tanışmalarından ve karısını aldatmasından hiç bahsedilmiyor. Acun ile Şeyma birbirine müstehak bence.

Korkmalarına gerek yok, bunu bahane edenlerin hıcbırı bı acun degıl.
G. Tlerıne don alsınlar once, sonra acunculuk oynasınlar.

Yani bilmesek inanacağız. Öyle komik nafaka tutarları görüyorum ki her gün. Üstelik bu adamlar çocuklarına da nafaka vermemek için kırk takla atıyorlar. Çünkü kadın çocuğa verilen parayı da kendi için harcarmış. Bahsettiği meblağ da 300tl falan. 😒

Yani bilmesek inanacağız. Öyle komik nafaka tutarları görüyorum ki her gün. Üstelik bu adamlar çocuklarına da nafaka vermemek için kırk takla atıyorlar. Çünkü kadın çocuğa verilen parayı da kendi için harcarmış. Bahsettiği meblağ da 300tl falan. 😒
Hahahahahaha aynen öyle. Sanırsın hepsi evladına duskun, hepsi zengin.
50 TL ıcın 50 takla atan tıynetsiz adamlar gordu gozum. Nafaka hesaplayacaklarına, cocuklarına babalık yapsınlar once.

Geçenlerde kadın erkek karışık, hepsi bekar olan bir arkadaş grubumla buluştuk. Erkek olanlardan kimisinin ilişkisi var, kimisinin yok. Konu döndü dolaştı neden evlenmiyorsunuza geldi. Bu arkadaşlardan ilişkisi olanlar evlenmek istediklerini, şartların olgunlaşmasını beklediklerini söylediler ama ilişkisi bile olmayanlar, nafaka ödemekten korktukları için evlenmek istemediklerinden bahsettiler. (Tüm kadınları Şeyma Subaşı, kendilerini de Acun sanma sendromu). Nafaka tartışması başladı tabi.

Bu konuşmadan sonra şunu düşündüm. Daha evlenmeden, boşanınca ödeyeceği nafakayı düşünen erkekler; sorumluk almayı sevmeyen, ilişki yürütemeyecek, ilişkide karşılıklı anlayışlı olmak yerine, ilk tartışmada ya terk edecek, ya da eşini aldatacak, bu yüzden de evliliğinin bir gün biteceğine emin adamlar olabilir mi diye düşündüm.

Flörtlerimize nafaka hakkında düşüncelerini sorarak kişilik analizi yapıp, eleyebilir ve doğru çıkarım elde edebilir miyiz?

Arada çocuk yoksa nafaka olmamalı bana göre. Erkek olsam ben de korkardım.

Arada çocuk yoksa nafaka olmamalı bana göre. Erkek olsam ben de korkardım.

Nafaka olsun olmasın o mesele değil de, sırf bu yüzden evlenmek istemediğini söyleyen tipler bana, ilk fırsatta topuklayacak, güvenilmez adamlar gibi geliyor.

'He canım he, herkesin gözü senin üç kuruş maaşında, onun için evlenmiyorsun' demek geliyor içimden.😏

Bazı erkekler çok abartıyor bu nafaka muhabbetini. Ama tamamen haksızlar da diyemeyiz. “Ben ona x yılımı verdim” diyip, evdeki şampuana kadar götüren mi ararsın, “maaşı az ama ailesi zengin, boşanırsam az nafaka alırım” diye boşanmayan mı... Bu forumdaki konulara bakınca kadınların da hiç de az olmadığı görülüyor.

Kadınlara ait bir sitede bunu söylemek ne kadar doğru 🙄 bilmiyorum ama bence bu konuda erkekler haklılar. Çocuk yoksa boşandıktan sonra kadına nafaka vermek çok saçma. Zaten evlilikte edinilen mallar ortak, altın da kadının ama süresiz nafaka çok yanlış. Birbiriyle ilişkisini kesmiş, gecinememis iki kişiden biri diğerine neden her ay para versin?

Bunun acun olmakla ilgisi yok tam tersi Acun'un verdiği nafaka kendisini hiç etkilemez ama 5 kurusun hesabını yapmak zorunda olan insanları nafaka çok etkiler.

Bazı erkekler çok abartıyor bu nafaka muhabbetini. Ama tamamen haksızlar da diyemeyiz. “Ben ona x yılımı verdim” diyip, evdeki şampuana kadar götüren mi ararsın, “maaşı az ama ailesi zengin, boşanırsam az nafaka alırım” diye boşanmayan mı... Bu forumdaki konulara bakınca kadınların da hiç de az olmadığı görülüyor.

O zaman eş belirleme kriterlerinde hata var. Kadınları evlenilecek kadın, evlenilmeyecek kadın diye kategorize edip,aşağılayıp, sonra da o 'evlenilecek' kadınlarlardan kazığı yiyip oturunca ağlamasınlar.

Kadını mal gibi görenler, ödediği bedele söylenmesinler.

Bence bir miktar haklılar. Eli kolu tutan kadına binlerce lira nafaka ödüyorlar. Asgari ücret alan adama git eski karına 1000 lira nafaka öde diyorlar. Tuhaf. Olmaması gerek. Nafaka süresi max. 1 yıl olmalı
Kim diyor asgari ucretliye 1000lira ode diye?

Zenginin malı zugurtun çenesı
Onlar acun olması için çokkk ekmek yemek gerekıolar
Ama şu dogru kımse hıc kımse sorumluluk almak ıstemıyor
Sag olsun annelerde ogullarına canak tutuyor
Boşanmalar ne için oluyor çamak tutan aıleler yuzunden tabıkı hepsı degıl
Nerdeyse cocuklarının altını bezlıcekler

Keske adam secımlerınde kaliteyı on planda tutsaydı genclık isteyecegine, ozaman bunları yasamazdı.
Hakedıyor acun ✔😊
Gecen gun canli yayinda nasil rezil oldu ama acun 😁 tam telefonundan video izletirken seyma msj atti. Miamideki otel ve para hakkinda konusmak icin. 😁 milyonlarca insan acunun sagmali inek oldugunu bir kez daha bir guzel gordu 😁 Gul gibi karini elin varosuyla aldatirsan boyle olur iste 🤣🤣

Gecen gun canli yayinda nasil rezil oldu ama acun 😁 tam telefonundan video izletirken seyma msj atti. Miamideki otel ve para hakkinda konusmak icin. 😁 milyonlarca insan acunun sagmali inek oldugunu bir kez daha bir guzel gordu 😁 Gul gibi karini elin varosuyla aldatirsan boyle olur iste 🤣🤣
Hahahahaha kadının onu bılerek yaptıgına adım kadar eminim o kadar tilki ki 🤣🤣🤣acunun yuzu nasıldı 🤣

İsteyince öyle güzel evleniyorlar ki
Hiç inandırıcı değiller
Sanki bunları söyleyenlerin yatı katı yalısı falanı var 5000 üstü maaş alan kendini zengin sayıyor
Kızlar param için peşimde falan diyor
Yav he he deyip geçiyorum

Korkmalarına gerek yok, bunu bahane edenlerin hıcbırı bı acun degıl.
G. Tlerıne don alsınlar once, sonra acunculuk oynasınlar.
Vuhuu tam bunu yazacaktım geçinemiyoruz diye ağlayıp karısının ücretsiz izin bile kullanmasını istemeyen erkekler nafaka deyip ağlıyorlar komik oluyorlar

Back
X