- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Feel Good Inc
Ben bu konuda konusunca bana kiziyorsunuz:) ama adamlar cocuk isteyene kadar evlilige ihtiyac duymuyolarki, cunku evlenmedende hepsine sahipler. Evliligin bir ozelligi yok yani. Beraber yasamak, cinsellik bunlar zaten var.. ee adam evlenmiyor. Ok istisnai durumlar ve kisiler var tabide.. evlilik oranlari neden dustuki acaba? Gerci bosanmalarda cogaldi.. hepsinin farkli farkli sebepleri var tabii..
isteyen istedigini yasasin herkes ozgur olsun, ama kadinlarin bu ozgurlugu erkeklere yariyor gunumuzde. Gecen yine bi yerde okumustum,uzuldum.. sen 7 sene cik gez kizla .. lak diye terket git daha bi kac aydir tanidigin kizla evlen. Yani evet eminim o 7 senede cok guzel seyler yasanmistir, ama burda kadin olan kendini bi enayi gibi hisseder bence.
Nafaka icin diyenler dalga mi gecmisler senle? Cocuk varsa nafaka kabul ama yoksa nafaka cok sacma bencede.
isteyen istedigini yasasin herkes ozgur olsun, ama kadinlarin bu ozgurlugu erkeklere yariyor gunumuzde. Gecen yine bi yerde okumustum,uzuldum.. sen 7 sene cik gez kizla .. lak diye terket git daha bi kac aydir tanidigin kizla evlen. Yani evet eminim o 7 senede cok guzel seyler yasanmistir, ama burda kadin olan kendini bi enayi gibi hisseder bence.
Nafaka icin diyenler dalga mi gecmisler senle? Cocuk varsa nafaka kabul ama yoksa nafaka cok sacma bencede.