Boşanın dicem olmicak. Çift terapisi mi alsanız acaba? İkna edebilir misiniz eşinizi buna
Boşluğa düşmüşmüş. Allah bi daha düşürmesin ne diyelim.
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun Allah bağışlasn
Teşekkür ederim.. ama bebek hevesim bile kalmadı
Emin degilseniz hamile kalmasaydınız.
Kaldıysanız bebegin suçu ne ?
Pazar 03:12 bildiğimiz dünkü pazar oluyor. Ben onu söyleyip çekileyim.
Ayrıca aldatan erkeklerin çükü düşer inşallah.
İnşallah degişir.Bebek çok istediğim birşeydi.
Herşey yolundaydı bir sorun yoktu. düşünerek yaptım çocuğu. Bir insanın değişebileceğine inananlardanım.
Pazar 03:12 bildiğimiz dünkü pazar oluyor. Ben onu söyleyip çekileyim.
Ayrıca aldatan erkeklerin çükü düşer inşallah.
Boşanma davasını açtığım zaman o evliliğimiz düzelsin diye çift terapisine gittik 2 kez ben yurt dışına çıkmadan. İşe yaramadı. Çünkü yarıda kestik bende kafamda bitirmiştim o zzman terapistin söylediklerini çok ciddiye almadım.
Bir terapist insanın huylarını değiştiremez ama psikiatriye gitmesini çok önerdim hem öfke kontrolü olduğu için hem de düşünmeden saçma sapan şeyler yaptığı için ama onu söylediğimde de ben hasta değilim diyor.
Anladım. Yurt dışına tekrar çıkma ve orda sürekli yaşama imkanınız varsa bebeğinizi de aldırmanıza gerek kalmayabilir. Bekar anneler için devlet yardımları var bazı avrupa ülkelerinde. Böyle bir seçenek düşünebilirsiniz belki?Boşanma davasını açtığım zaman o evliliğimiz düzelsin diye çift terapisine gittik 2 kez ben yurt dışına çıkmadan. İşe yaramadı. Çünkü yarıda kestik bende kafamda bitirmiştim o zzman terapistin söylediklerini çok ciddiye almadım.
Bir terapist insanın huylarını değiştiremez ama psikiatriye gitmesini çok önerdim hem öfke kontrolü olduğu için hem de düşünmeden saçma sapan şeyler yaptığı için ama onu söylediğimde de ben hasta değilim diyor.
İnşallah degişir.
Eşiniz yüzünden bebekten vazgeçmeyin.
Hiç bişey olmasa bile tek başınıza ayakta duracak gücte geldiniz bana.
Anladım. Yurt dışına tekrar çıkma ve orda sürekli yaşama imkanınız varsa bebeğinizi de aldırmanıza gerek kalmayabilir. Bekar anneler için devlet yardımları var bazı avrupa ülkelerinde. Böyle bir seçenek düşünebilirsiniz belki?
Bilmiyorum.Ayakta dururum. Ben babasız büyüdüm ve eksikliğini çok yaşadım. Kız kardeşim de çocuk yaptıktan 2 sene sonra ayrıldu ve yeğenimin psikolojisini görüyorum. O bebeğe bunu da yaşatmak.. aklımdan geçtiği zaman içim sızlıyor
Boşluk falan değil o. Bildiğiniz kalitesizlik.
Ayrıca mesaj geçtiğimiz pazardan kalma belliki geçen sene falan hikaye.
Ayrılıp ayrılmaman konusunda bir şey diyemem. Ama bebeğini sakın öldürme o pislik yüzünden.
Bilmiyorum.
Nasıl kıyılır ona,
8 senedir bekliyorumda ben.
AminRabbim size de nasip etsin.
Umarım en kısa zamanda hamiş kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?