daha hayatının baharındasın canım, şimdi herşeyi bahar rengiyle toz pembe görürsün, uygun kısmet çıkmıyor demek içinde çok erken, sen şimdilik takılma bunlara çünkü erkek denen varlığa ne kadar geç bulaşırsan o kadar iyi :roflol:
şaka biyana cidden ortalıkta adam gibi adam kalmamış,hep bir çıkar hesap kitap peşindeler, bazen burda öyle şeyler okuyorumki inanamıyorum bu devir nasıl bi devir diye, her nesil bir öncekinden daha şanssız hale geliyor.şurda nerdeyse 10 yıl önce bu kadar kötü deildi ortalık.düşüncelerin çok mantıklı asla kendinden taviz verme kişiliğini deiştirmeye kalkma,seni olduğun gibi beğensin sevsin. sende onu deiştirme düşüncesiyle çıkma bi yola, olduğun gibi ol herzaman,devir berbat,evli adamların gözü 20lik kızlarda,herkes eğlence cinsellik derdine düşmüş nerdeyse,istisnalar vardır tabii.bende 30 oldum ve sen deilde benim demem lazım uygun kısmet gelmiyor diye :roflol: bitürlü o dediğin karakterdeki bi adam çıkmadı benimde karşıma, sadece masallarda dizilerde olduğuna inanmaya başlıycağım nerdeyse