• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden baska kizlara bakar?

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
31
Anlamiyorum yahu neden?
Gecen gun o beni farketmedi ama ben onun mini etekli bir kizin bacaklarini suzdugunu gordum..onu karsidan gordum..cok fena tartistik yok o an kafasinda baska seyler varmista gozu dalmis yok erkeklerin istemedende olsa gozkaymasi oluyomus kesinlinkle baska kizlara bakmiyomus hatirlamiyomustaa.hee...simdiye kadar 1-2 saniyelik bakmasi oluyodu amaaaa bu defaaa resmen 10-15saniye.... kardesiyle konusuyo ayni anda kizin bacaklarina bakiyo..coook kirildim erkeklerin bu huyunu kabullenemiyorum..her erkek bunu yapiyor aslinda nerdeyse her kadinda oyle ama gormek insani kiskanclik krilerine sokuyormus..o 2 saniyelik bir bakis bile olmus olsa baska bi kizin vucuduna bakmasi belkide 1 saniyelik arzulamasi cooook incitiyor..ciplaklik baktirir ama nebileyim ya..cok derinden yasadim bunu..

Bakar bakar insandir gözü kayar üzülme.
Bakmamaları gerek ama bakıyorlar iste.

Vee biz kadınlarda bakıyoruz. Itiraaf et sende biskolata erkeklerini sokakta görsen gözünü alamazsın.. :)

Vee biz açık giyinen yarı cıplak kızlara erkeklerden daha çok bakıyoruzzz :halay:

Valla bende bakarım güzel olana kız erkek farketmez hatta geçtiğimiz kış avm De kendimi biraz fazla kaptırmışım eşime oha kıza bak dedim döndü bana akşam eve iki de hatun çağıralım tam olsun Mahmut abi dedi :KK70:güzele bakılır yanı bence çokta kasma

tamam kizin yuzune baksa gene bisey de drek popo bacak bakti ya, ben hazmedemiyorum resmen.. biz daha once cok tartistik bu konular hakkinda benim yanimdayken oooh hic umrunda degil havalari kiz geliyo karsidan mini etekli sortlu bakmiyo ya da bakmiyomus gibi yapiyo o an ki gerilimi hissediyorum... ama benim orda olmadigimi zannediyo oh bak anam bak

Erkek beyninin nasıl işlediğini anlatan bi kitapta hiç unutamadığım bir örneği alıntılıyorum size:

"Erkeklerin kızlara bakması istemsiz bir eylemdir. Düşünün ki bir AVMde vitrinde bir ayakkabı gördünüz, ona bakıyorsunuz. Almayacaksınız evet ama vitrinlere göz atmaktan kendinizi alamıyorsunuz."

Bu örnekten sonra biraz daha anlamlandırabildim kafamda. AVMye gittiğimizde gözüm vitrinlerden başka hiçbir şeyi görmüyor. Çapkınlık amacı gütmediği sürece kabullenmek lazım diye düşünüyorum.

Back
X