erkekler neden bir süre sonra degisir?

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Kizlar bu konu bence hepimizi ilgilendiriyor... ilgisiz kaldigimdan sikayetciyim... ama eskiden sevgiliyken basta hicbirsey böyle degildi... neden böyle oldu???

değişmesin ya değişmesin :mad: ben çok korkuyorum değişmesinden :( herkes bana evlenme erkenden evlenince erkekler değişiyor diyor :KK43:oyüzden çok korkuyorum ben :KK61:

Evlenince ilgiyi bir kessin bende onun kulaklarını keserim :KK45:
Şimdiden uyarıyorum zaten, hep sürpriz, hep ilgi, hep ekşın isterim diye :KK45:
O yapmıyorsa siz renklendirin hayatınızı o da sizden görünce aynı ilgiyi vermeye çalışır belki o_O

Dünya değişiyor, düşünceler değişiyor, erkekler değişmiş çok mu :KK14: Şaka şaka... Çok büyük değişiklikler olmadığı sürece, aynı eve girip evli olunca herkes değişiyor. Daha doğrusu insanların yeni yeni huyları ortaya çıkıyor. Ortada , gerçek sevgi gerçek saygı ve gerçek tahammül varsa, bir de insanlar adaletliyse, tarafsızsa hiç birşeycik olmaz. Korkmayın :)

Belki bir süre sonra herşey siradan olmaya başlıyor çünkü..
zamanla herşeyi tüketiyoruz..
herseyi karsi taraftan beklememekte lazim..
İlk baslarda o aşk o ateş herseyi mükemmelleştiriyor..

Kizlar bu konu bence hepimizi ilgilendiriyor... ilgisiz kaldigimdan sikayetciyim... ama eskiden sevgiliyken basta hicbirsey böyle degildi... neden böyle oldu???
değişen sadece erkekler değil.
Nişanlı iken kaynanaya hürmet gösteren bayanlar evlenince aynı şeyleri yapmıyor mesela . Neden ?

Değişmeyen erkek yok ..
Bence bu biraz da bizlerin yüzünden, biz kadınlar iki tatlı söze dünyaları seriyoruz onlar da şımarıyorlar da şımarıyorlar.

heves meraklılarında daha büyük değişim var evliliği devamlı görenlerde o kadar olmuyor herkes zaman çerçevesinde aynı doğrultuda değişiyor.sürekli kocasının değiştiğinden şikayet eden insan da değişmiştir ki farkediyor.

Yapm
Evlenince ilgiyi bir kessin bende onun kulaklarını keserim :KK45:
Şimdiden uyarıyorum zaten, hep sürpriz, hep ilgi, hep ekşın isterim diye :KK45:
O yapmıyorsa siz renklendirin hayatınızı o da sizden görünce aynı ilgiyi vermeye çalışır belki o_O
Yapmaya calisiyorum gecen giyindim kusandim yemek hazirladim ona mum yaktim eve geldi isten hayirdir dedi gülerek hic dedim...yemek yedik...eee dedim ...güzel dedi sagol dedim agzindan laf alinmiyor...yapim böyle anla beni dedi... sonra ben o gece yakinlasmak istedim cok yorgunum yarin dedi... bu arada ben bide hamileyim... kendimi iyi hissetmedim yani o anda... bilemedim nasil davranacagimi...

heves meraklılarında daha büyük değişim var evliliği devamlı görenlerde o kadar olmuyor herkes zaman çerçevesinde aynı doğrultuda değişiyor.sürekli kocasının değiştiğinden şikayet eden insan da değişmiştir ki farkediyor.
Tabiki insan zamanla degisiyor ama ben yine bazi seyleri ayakta tutmaya calisiyorum acaba hata bu mu rahat mi olmak lazim birsey yapmadan..

Erkekler değişmiyorlar.

İlişkinin başında salgılanan hormonların etkisiyle fazla heyecan duyuyorlar ve ona uygun davranıyorlar.

Yani her ilgisizleşen erkek "şunu tavlayana kadar her şeye katlanayım bari" demiyor.

Eğer beklentimiz bir erkeğin hayat boyu ilk günkü gibi davranmasıysa...

Asıl bizim bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor.

Hayat gailesi, maddi manevi zorluklar ve ilişki-evlilik sorumluluğuna istinaden...

Herkez değişir sadece erkekler değilki.
Bu biraz yaşla ,hayatın getirdikleri,yaşananlar ve süreç ,sonuç ilişikisine bağlı.

Evleniyorsun ,sorumlulukların artıyor,beklentiler artıyor,yaşam kalitesi oturtmaya çalışıyorsun bir yandan yaş alıp ,olgunlaşıyorsun.
Değişmeyen tek şey değişim ...,

Erkekler değişmiyorlar.

İlişkinin başında salgılanan hormonların etkisiyle fazla heyecan duyuyorlar ve ona uygun davranıyorlar.

Yani her ilgisizleşen erkek "şunu tavlayana kadar her şeye katlanayım bari" demiyor.

Eğer beklentimiz bir erkeğin hayat boyu ilk günkü gibi davranmasıysa...

Asıl bizim bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor.

Hayat gailesi, maddi manevi zorluklar ve ilişki-evlilik sorumluluğuna istinaden...
Buda güzel bir yorum :)

Evlilikler bir nevi şirkettir .Bir yığın sorumluğu var .Erkekte maddi kaygılar kadında başka türlü yükler .Sevgili iken hep bakımlı olurduk sevgilimize karşı ama evlenince öyle olmuyor kabul edelim .İmzayı garanti görüyoruz .

Yapm

Yapmaya calisiyorum gecen giyindim kusandim yemek hazirladim ona mum yaktim eve geldi isten hayirdir dedi gülerek hic dedim...yemek yedik...eee dedim ...güzel dedi sagol dedim agzindan laf alinmiyor...yapim böyle anla beni dedi... sonra ben o gece yakinlasmak istedim cok yorgunum yarin dedi... bu arada ben bide hamileyim... kendimi iyi hissetmedim yani o anda... bilemedim nasil davranacagimi...

Sevmiyordur belki böyle şeyleri...
Hoslandigi alana yonelin.

Back
X