- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
Kizlar bu konu bence hepimizi ilgilendiriyor... ilgisiz kaldigimdan sikayetciyim... ama eskiden sevgiliyken basta hicbirsey böyle degildi... neden böyle oldu???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değişmesin ya değişmesinben çok korkuyorum değişmesinden
herkes bana evlenme erkenden evlenince erkekler değişiyor diyor
oyüzden çok korkuyorum ben
![]()
değişen sadece erkekler değil.Kizlar bu konu bence hepimizi ilgilendiriyor... ilgisiz kaldigimdan sikayetciyim... ama eskiden sevgiliyken basta hicbirsey böyle degildi... neden böyle oldu???
Kizlar bu konu bence hepimizi ilgilendiriyor... ilgisiz kaldigimdan sikayetciyim... ama eskiden sevgiliyken basta hicbirsey böyle degildi... neden böyle oldu???
değişen sadece erkekler değil.
Nişanlı iken kaynanaya hürmet gösteren bayanlar evlenince aynı şeyleri yapmıyor mesela . Neden ?
Yapmaya calisiyorum gecen giyindim kusandim yemek hazirladim ona mum yaktim eve geldi isten hayirdir dedi gülerek hic dedim...yemek yedik...eee dedim ...güzel dedi sagol dedim agzindan laf alinmiyor...yapim böyle anla beni dedi... sonra ben o gece yakinlasmak istedim cok yorgunum yarin dedi... bu arada ben bide hamileyim... kendimi iyi hissetmedim yani o anda... bilemedim nasil davranacagimi...Evlenince ilgiyi bir kessin bende onun kulaklarını keserim
Şimdiden uyarıyorum zaten, hep sürpriz, hep ilgi, hep ekşın isterim diye
O yapmıyorsa siz renklendirin hayatınızı o da sizden görünce aynı ilgiyi vermeye çalışır belki![]()
kadının kendi annesi batmıyor ama adı kaynana olunca batıyor .Aslında ikiyüzlülükBu da haklı bir eleştiriydi ...
Ama biraz etki tepki meselesi de oluyor çoğu zaman, eşten ya da kaynanadan kaynaklı .
Tabiki insan zamanla degisiyor ama ben yine bazi seyleri ayakta tutmaya calisiyorum acaba hata bu mu rahat mi olmak lazim birsey yapmadan..heves meraklılarında daha büyük değişim var evliliği devamlı görenlerde o kadar olmuyor herkes zaman çerçevesinde aynı doğrultuda değişiyor.sürekli kocasının değiştiğinden şikayet eden insan da değişmiştir ki farkediyor.
Buda güzel bir yorum :)Erkekler değişmiyorlar.
İlişkinin başında salgılanan hormonların etkisiyle fazla heyecan duyuyorlar ve ona uygun davranıyorlar.
Yani her ilgisizleşen erkek "şunu tavlayana kadar her şeye katlanayım bari" demiyor.
Eğer beklentimiz bir erkeğin hayat boyu ilk günkü gibi davranmasıysa...
Asıl bizim bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor.
Hayat gailesi, maddi manevi zorluklar ve ilişki-evlilik sorumluluğuna istinaden...
Yapm
Yapmaya calisiyorum gecen giyindim kusandim yemek hazirladim ona mum yaktim eve geldi isten hayirdir dedi gülerek hic dedim...yemek yedik...eee dedim ...güzel dedi sagol dedim agzindan laf alinmiyor...yapim böyle anla beni dedi... sonra ben o gece yakinlasmak istedim cok yorgunum yarin dedi... bu arada ben bide hamileyim... kendimi iyi hissetmedim yani o anda... bilemedim nasil davranacagimi...