- 8 Şubat 2024
- 6.746
- 9.776
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben korkmak değil de dileğin umduğun bu gibi ben sizin psikolojik anlamda da destek almanız gerektiğini düşünüyorum
Yazdıklarınız ayrı konularınız ayrı ben sizde okb tarzı bir şey olduğuna neredeyse eminim uzmanlar dediğiniz de muhtemelen hastalığınız süresince aldığınız destektir kendi rızanızla hastalığınız dışı bir dr görünmenizi burdaki konuları nasıl anlatıyorsanız o şekilde kendinizi anlatmanızı tavsiye ederim ben size psikolojik probleminiz var derken hakaretvari bir tonda söylemedim olabilir zor günler yaşadınız etkilenmiş olabilirsiniz ama kısaca konularınıza bakan herkes aynı konuda hemfikir olurDilediğim mi bu yok artık ya keşke adresimi vermeseydim evimi bilmeseydi diyorum dilediğim nasıl bu olabilir? Destek alıyorum gayet iyi psikolojim ben değil uzmanlar söylüyor teşekkürler:)
Okb mi:) mümkün değil hiç öyle bir tanı koyan olmadı siz psikiyatrist misiniz:) tanım reaktif anksiyete bozukluğu. Aldığım destek derken işin uzmanına gidiyorum herhaldeYazdıklarınız ayrı konularınız ayrı ben sizde okb tarzı bir şey olduğuna neredeyse eminim uzmanlar dediğiniz de muhtemelen hastalığınız süresince aldığınız destektir kendi rızanızla hastalığınız dışı bir dr görünmenizi burdaki konuları nasıl anlatıyorsanız o şekilde kendinizi anlatmanızı tavsiye ederim ben size psikolojik probleminiz var derken hakaretvari bir tonda söylemedim olabilir zor günler yaşadınız etkilenmiş olabilirsiniz ama kısaca konularınıza bakan herkes aynı konuda hemfikir olur
Gelip dizime artroskopi yaptınız sanırım hasta değilsin dizin iyi diyen bir tane doktor olmadı da alemsiniz valla özgüveninize hayran kaldım keşke altı da dolu olsa böylesi dışardan komik duruyorÖncelıkle sız hasta değilsiniz. Ruhen oldugunuzu dusunuyoruz tüm form. Yasadıgın surec psıkolojını etkılemiş haklısında tabıkı yasam kalıten düşüyor ama sureklı hastayım hastayım yazıyorsun sen ölümcül yada kötü hastalıgın yok allah korusun tabıkı kımseyede vermesın ama ağlamak ağlamayı getirir bunu anlamıyorsunuz. Belli bi eğitiminde varmış bence bı destek al. Bence cocuguda bunalttığını düşünüyorum
Bilet almış fotoğrafını gönderiyor yanılmadım ama neyseki evimde değilim şu an. Daha önce başıma gelmişti ayrıldığım sevgilim tarafından fiziksel şiddete uğramıştım. Şehir değiştirdim yıllarca sözel şiddeti devam etti mahkemeye verdim hemen ama biliyosunuz ki net korkutucu bir ceza yok. Düşünün üzerinden 10 yıl geçti hala daha arada rüyalarıma giriyor bu durum. Ama bu kişinin öyle şeyler yapacağını sanmıyorum çok fazla yine de korkuyorum çünkü erkekler çok çirkinleşebiliyor.Adam yurt dışındaysa ve orada çalışıyorsa neden ve nasıl gelip sizin yolunuzu kessin ki? Bir erkek "senin için ölürüm" dediğinde ölmüyor.."senin için herşeyi yaparım" dediğinde de herşeyi yapmıyor (size ne dedi de bu kadar ürktünüz bilmiyorum ama) eğer açık bir tehdit varsa tabiki endişelenin ama sizin anlattığınız durumda olmuş bitmiş bir beraberlik çok da üstünde düşünmeyin
Haklı oldugunuz tek konu bence yasam kalıtenızın rahatsızlıgınız nedenıyle dusmesındogal olarak ben dızınız iyi demedim kı :Gelip dizime artroskopi yaptınız sanırım hasta değilsin dizin iyi diyen bir tane doktor olmadı da alemsiniz valla özgüveninize hayran kaldım keşke altı da dolu olsa böylesi dışardan komik duruyor
Şu an ruhen de iyiyim destek aldım alıyorum ama evet anksiyetiktim evet bunalttım ama onun hataları daha fazla inanın anlatsam bana hak verirdiniz.
Sadece yatalaklar mı hasta demek ilahi garipsiniz. Siz hasta değilsiniz diyosunuz sonra da çeviriyosunuz sonra da komik ben oluyorum peki:))))Haklı oldugunuz tek konu bence yasam kalıtenızın rahatsızlıgınız nedenıyle dusmesındogal olarak ben dızınız iyi demedim kı :siz hasta değilsiniz dedim yani cok sukur yatalak değilsiniz ölümcül değilsiniz allah krusunuz aslında ben ve diğer üyelerin demek istediği bu. Bence komık olan kabul etmeyişleriniz hıc tanımadıgınız ınsanlar destek al kötüye gidiyorsun diyor siz ısrarla reddediyorsunuz.
Yok bir kaç psikiyatriste muayene olmuştum gayette açık açık anlattım herşeyi okb diyen olmadı. İlaçlardan fayda gördüm dizlerimde iyiye gidiyor her anlamda iyiyim. Normal hayata döndüm yani özellikle psikolojik anlamda çok şükürBaya takıntılı hale gelmıssınız. Bu şekılde ne ılaclardan ne de terapılerden fayda alırsınız. Ayrıca psıkıyatrıstten bıle gızlı tutulan sırlar olur, hatta cogu zaman hangı konuya yönlendırırsenız ona gore tanı verırler.
Bir de defalarca yazdım iyi olduğumu uzmanların yorumu olduğunu da. Okumadınız galiba. Şuraya açtığım konudan da ne çıkarım yaptı kk kadınları ne mantık yahu. Adamlar 1 saat dinliyor. Benim hayatım buraya açtığım konular değilki. Kafa dağıtmak için açıyorum. Kendi kendizie alakasız alanlarda keşke yorum yapmasanız okb bu kadar basit bişey değil açın okuyun.Baya takıntılı hale gelmıssınız. Bu şekılde ne ılaclardan ne de terapılerden fayda alırsınız. Ayrıca psıkıyatrıstten bıle gızlı tutulan sırlar olur, hatta cogu zaman hangı konuya yönlendırırsenız ona gore tanı verırler.
O zaman gel de ispatlayayım buyur sen üzülme sonra önce yazdım sonra engelledim hatta düşmüştür kayıtlara konu benim istediğimi yaparımKonudan engelleyip arkamizdan yazmak ban sebebi aşkobana cesaret deme üzülürsün
![]()
Bakalım yapabiliyor musun birazdanO zaman gel de ispatlayayım buyur sen üzülme sonra önce yazdım sonra engelledim hatta düşmüştür kayıtlara konu benim istediğimi yaparım
Mesaj at bana ispatlayayım asıl sen yapabiliyosanBakalım yapabiliyor musun birazdan![]()