Erkekler Neden Bu kadar aÇ?

Socess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
144
0
96
Ankara
Ya buu erkeklerr Özelliklee Ankaradakilerr neden bu kadarr sapıkk:@

Başımdann gecenn bi olayıı anlatma gereği duydum ....

Gecenlerde otobüse bindim.. Otobüs kalabalıktıı .. Sonra yanıma orta yaşlardaa bi adam yaklaştı . Ve devamlı bana bakıoo.. Tabi bn onun yüzünee bakmıorumm amaa hissediorum baktını.. Sonra otobüsün arkasınaa gittim bn gittikçe o gelioo yaklaşmaya çalışıoo.. En sonunda yer boşaldıı oturdum ... Adam bu sefer ayaktaa ve yinee bnmm yanımdaaa .. Afedersiniz orasını otobüs hareket ettikçee bacağıma değdirmeye çalışıo ...Ama başaramıo.. En sonundaa patladımm Ulann napıosunn bn salakmıyımm sabahtann berii üzerimee geliosun yeter artık dedimm

Adam ne dersee iyi ; İftira atmayaa utanmıomusun ! dedi bana Şok oldum yaa

bn senden kaç yaş büyüğümm düzgünn konuş dedi bana ... Hme suçlu hem güçlüü ... Bn konuşmaya devam ettimmm tbikidee ... Sus geçiririmm tokadı deyincee bnm film koptu zaten .. Sonuçtaa karşındaki bi erkek gücün yetmioo...

En çok zorumaa gidende su olduu .. Okadar insan vardı otobüstee biri çıkıptaa Bişi dmeedi... Ve karşımdaa POLİS te vardıı.. Polis sdece sunu dedi .. Susun Bi sorununuz varsa Karakolda halledinn dedi...

Ve adamm geldii Yüzsüzz ! karşımaa oturdu ...Bndee sonrakii duraktaa indimm..

Sok olmuştumm o günn.. Ve o günn dakikalarcaa sinirden ağladım ... İnsanlar artık bu kadar serefsizz Ve vurdum duymazz olmuş.. Başkasıı bnimm durumumaa düşsse bn onu tanımasamm bilee destekk olurdumm ..

Bayan olarakk hepimizin Birbirmizi desteklememizz gerekioo.. Yüzz çevirmeyiLimm Lütfenn ..

bence özellikle surdakiler sapık demek yanlıs ya,
ankaradaki tüm erkekleri incelediniz de istanbul yada antalya her neresiyse ordakilerden fazlamı çıktı sapık sayısı:bbo:

bunlar ayaklı parazit kardeş heryerde varlar bit gibi bi gecede 9 yastık dolaşanı da var pusuya yatanı da :mymeka:

ben gördüğüm yerde ensesine indiriyorumbu tiplerin hiç salyalarının yere düşmesini beklemeden kendilerini indiriveririm yereebuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
sırf bu yüzden asla otobüse binmem ben !! bi kere binmistim adamın biri arkadan yaklasmaya calısıyodu napıyosun sen diye çantayı kafasına geçrmstim snrada adam herkezn icnde kacmıstı... o oldu büyük konusmiym ama asla binmem ben.. cidden bütün AÇların mesken tuttuğu yerlerdir otobüsler !!

bende biniyorum basıma boyle birsey gelmedi ordaki insanlarda ne kadar tepkisiz kalmıslar ya

öğrenciliğim Ankara'da geçti ve otobüslerden tiksinmiştim aynen anlattığın gibi haklısın, genelleme yapılacak kadar fazla vukuatı olan bi şehir Ankara.

tokatı basarım ne demektir, bu işte uzmanlaştım artık demektir. Allah belasını versin onun ve onun gibilerin.

çok onur kırıcı bir şey, taciz kadar kadını aşağılayan çok az şey vardır. daha sert ve el kol hareketleriyle ona dokunmadan ama cesaret göstergesi olarak elini kolunu sallayarak konuşabilirdin.

kadınları aciz gören bu zihniyet yıkılsın artık. akıl hastasıdır bunu yapabilen biri. toplumumuzda çok akıl hastası var maalesef.

adam ne kadar otomatik cevap vermiş, olumsuz tepkilderde hep aynı şeyi yumurtluyo demek ki, ruh hastası işte
ama kimsenin tepki göstermemiş olması gerçekten acı, bırak sarkıntılığı adam öldürüyolarda millet dönüp bakmıyo artık

bende hep dolmusa binerken tedirgin olurum çok şükür daha böyle bişey başıma gelmedi ama böyle durumlaarda olan varsa bindiğim dolmusta bende başlarım tartısmaya başkasına yaptı diye susma.

Canım her yerde var onlardan.ıstanbulda da var merak etme.Adamın biri otobüste cinsel organını çıkardı kızlara göstermek için düşün işte.Uçkur kalmamış ki...

o kelimenin "aç" olması bana yumuşatılmış gibi geldi

aklımdan bi kaç uygun kelime geçiyo ama ...

kimse kimseyi umursamıyor artık gerçek bu. kendi kendimizi koruyacağız. elinde kalem falan yok muydu yanlışlıkla batırıvereydin bacağına :lepi:

inleseydi acısından dana :oklava:

Sizin adınıza üzüldüm,gerçekten sinir bozucu bir olay...
Bu sorun sadece Ankara'da değil, İstanbul'da vs..
her yerde var ne yazık ki! Sık sık otobüs,metrobüs gibi
araçları kullandığım için, kendimce korunma yolları buldum
ben de:(( Her zaman yanımda toplu iğne taşıyorum,mesela.
eğer öyle bir durumla karşı karşıya kalırsam hiç acımam
batırırım iğneyi dibine kadarkötükedihüso
böyle bağıra bağıra gezer artık o sapıkdelikafadulden nacizane
tavsiyem canım,biber gazı da taşıyabilirsin mesela..
Allah'ım Yarabbim bayan olmak çok zor gerçekten!
Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın,kötülerden korusun!:Saruboceq:

Son düzenleme:
istanbul 'da benim de çok başıma geldi malesef. staj yaptığım yerden eve dönerken,haliyle yaklaşık aynı saatlerde çıkıyorum ve otobüste genellikle aynı kişiler oluyo. bi adam takmıştı bana. sırf oturmak için bi sonraki otobüsü beklerdim. e ayakta gidilmiyo. tıka basa dolduruyolar. yol da yaklaşık 1 saat sürüyo. bende ufak tefek olduğum için hep oturmaya çalışıyodum ve hep cam kenarına. adam 30lu yaşlarda var ve sürekli benim olduğum yere geliyo,sürekli başımda duruyo. bi keresinde otobüsten inecekken,tutunurken tam ineceğim sırada elimi tutup bırakmıştı ve malesef otobüsten inmiş bulundum bişey yapamamıştım ama sinirden patladım, elimde olsa da parçalasam dedim ama gerçekten kötü bi durum. :1shok:

bu tür genellemelerden hoşlanmıyorum ama maalesef böyle iğrenç insanlar var aramızda ve hep de olmaya devam edecek. ayrıca çevredeki insanların tepkisiz kalmaları da çok acı.
geçmiş olsun.

biliyorum izmirde insanalr tepkisiz kalmıyor..bigün annem ben gidiyoruz yanımızdada yaşlı bir amca..önümüzde de teneşir paklayasıca bir moruk önülerinde orta yaşlı bir kadın ve gencecik kızı...bir baktım moruk ileri geri dayamaya başladı ama biz şok.:1ninca:.hepimiz homurdanmaya başladık oda ilk durakta indi..Çok üzgünüm çoook
birde bilen bilir ege üniv.içinde 525 adında uçan bir hurda gezer ...bu hurdanın en büyük özelliği balık istifi gibi kampüsün 1/4 ini içine almasıdır..her zaman 1 kişilik yer açılır..sıkıştırmada winrar halt edttiğinden sapığıda çok olurdu haliyle..anam erkekler fortçu olmuş ...adamalr o sıkışıklıkta dayanıyorlar..:1shok:.bir bakmışın otobüsün içinde bomba vaziyette :kızgın:

Ben elimde ne varsa vuruyorum , korkusuzum galiba ? Ya da o anki öfkeme yenik düşüyorum.Midem bulanıyor böyle pisliklerden , medeniyet görmemiş insanlardan. kötükedihüso

Hemen hemen hepimşzşin başınaa gelmiş demekkii yaa bağırdımm amaa hiç alınmadıı bile:S Adamaa iğnee batırsann ne olacakki... Adamınn acısı gittiktenn sonraa bnii komayaa sokarr bu kadar pisliklerr.. Gücümm bi yetsee..:(

istanbul 'da benim de çok başıma geldi malesef. staj yaptığım yerden eve dönerken,haliyle yaklaşık aynı saatlerde çıkıyorum ve otobüste genellikle aynı kişiler oluyo. bi adam takmıştı bana. sırf oturmak için bi sonraki otobüsü beklerdim. e ayakta gidilmiyo. tıka basa dolduruyolar. yol da yaklaşık 1 saat sürüyo. bende ufak tefek olduğum için hep oturmaya çalışıyodum ve hep cam kenarına. adam 30lu yaşlarda var ve sürekli benim olduğum yere geliyo,sürekli başımda duruyo. bi keresinde otobüsten inecekken,tutunurken tam ineceğim sırada elimi tutup bırakmıştı ve malesef otobüsten inmiş bulundum bişey yapamamıştım ama sinirden patladım, elimde olsa da parçalasam dedim ama gerçekten kötü bi durum. :1shok:

sn yine ucuzz kurtulmussun.. hepp arkadann yanaşıolarr vallaa ...

cok haklisin ama öyle bir durumda kesinlikle önce bagirmadan önce cok pis bir bakis aticaksin ben denedim bir kac kere ise yariyor tabi anlayana

Ya buu erkeklerr Özelliklee Ankaradakilerr neden bu kadarr sapıkk:@

Başımdann gecenn bi olayıı anlatma gereği duydum ....

Gecenlerde otobüse bindim.. Otobüs kalabalıktıı .. Sonra yanıma orta yaşlardaa bi adam yaklaştı . Ve devamlı bana bakıoo.. Tabi bn onun yüzünee bakmıorumm amaa hissediorum baktını.. Sonra otobüsün arkasınaa gittim bn gittikçe o gelioo yaklaşmaya çalışıoo.. En sonunda yer boşaldıı oturdum ... Adam bu sefer ayaktaa ve yinee bnmm yanımdaaa .. Afedersiniz orasını otobüs hareket ettikçee bacağıma değdirmeye çalışıo ...Ama başaramıo.. En sonundaa patladımm Ulann napıosunn bn salakmıyımm sabahtann berii üzerimee geliosun yeter artık dedimm

Adam ne dersee iyi ; İftira atmayaa utanmıomusun ! dedi bana Şok oldum yaa

bn senden kaç yaş büyüğümm düzgünn konuş dedi bana ... Hme suçlu hem güçlüü ... Bn konuşmaya devam ettimmm tbikidee ... Sus geçiririmm tokadı deyincee bnm film koptu zaten .. Sonuçtaa karşındaki bi erkek gücün yetmioo...

En çok zorumaa gidende su olduu .. Okadar insan vardı otobüstee biri çıkıptaa Bişi dmeedi... Ve karşımdaa POLİS te vardıı.. Polis sdece sunu dedi .. Susun Bi sorununuz varsa Karakolda halledinn dedi...

Ve adamm geldii Yüzsüzz ! karşımaa oturdu ...Bndee sonrakii duraktaa indimm..

Sok olmuştumm o günn.. Ve o günn dakikalarcaa sinirden ağladım ... İnsanlar artık bu kadar serefsizz Ve vurdum duymazz olmuş.. Başkasıı bnimm durumumaa düşsse bn onu tanımasamm bilee destekk olurdumm ..

Bayan olarakk hepimizin Birbirmizi desteklememizz gerekioo.. Yüzz çevirmeyiLimm Lütfenn ..

oradaki insanlar tepki göstermedi diyorsunuz.haklısınız ama peki siz bu olaya ne kadar tepki gösterdiniz.sadece bağırdınız o kadar.madem böyle bir olay oldu bu kadar da eminsiniz ,orada da polis varmış ,şikayetçiyim dese idiniz ,karakola götürseydi.dava açsa idiniz.ha sonunda belki bişi çıkardı belki çıkmazdı ama sinek küçük mide bulandırır derler ya en azından görevinizi yapmış olurdunuz..ne olacak şimdi..adam başka birisine daha aynı şeyi yapacak ,sonra ondadada bişi olmayacak sonra başka bir tane daha..
sadece size değil genel anlamda söylüyorum ,bizim milletimiz uğraşmak istemiyor..ha haklılarda çünkü adalet geç tecelli ediyor ama öyle diyede hiç bişi yapmamak olmaz.

onlardan istanbul da da var :oklava: bu alışıldık ben farklı bişi söyliyim :roflol: tramvay da ayakta dururken sakalları baya sarkmış cübbeli orta yaşlarda bir herif bana ne dese beğenirsiniz:yanımda durmayın inecekseniz inin :1shok: adam resmen benden rahatsız oldu :uhm: abdesti falan bozuldu heralde ark niyetli sözde dindarın...

Back
X