Erkekler Neden Bu kadar aÇ?

canım o dediğinden heryerde var ben antepte okudum son senede calısıyordum dizimizde etek giyiyoruz mecburen birgun işten dönüyorum eve dolmuslar her zaman oldugu gibi tıkış tıkış zar zor bindik arkadasımla erkek diyemicem ayı sürüsünün ortasında kaldık neyse itişmeler fln inelim artık diye dua ediyorum duraga geldik kapı acıldı arkadasım indi ben tam basamaga ayagımı attım popomda 2 el ama etegimin altından dusun öyle bir sıktıki 2 saniyede o... çocugu napıosun dedim dönmüş etrafındakilere sana dedi sana dio nasıl gülüolar
birkerede arkadasım hastalandı gece acilden dönüyoruz dolmuşta 3 kız biz 1 tane bayan 2 erkek ön koltukta bizim hizamızdada elinde valiz olan bir erkek yani baska ilden gelmiş belli durakta biri bindi full içmiş ayakta duramıo arkaya geciyim derken kadının üzerine düştü resmen kadını koltuga yatırmıs gibi düştü ve kadın nasıl bagırıo şoför gülüo öndekiler dönmüş gülüo bak bak die biz hemen kalktık o valizli beyfendide kalktı adamı zar zor kaldırdık kadının üzerinden
bunun gibi kaç olay daha onun için antepte okuduguma lanet ettim hep hergunum bitsin gideyim demekle gecti

oradaki insanlar tepki göstermedi diyorsunuz.haklısınız ama peki siz bu olaya ne kadar tepki gösterdiniz.sadece bağırdınız o kadar.madem böyle bir olay oldu bu kadar da eminsiniz ,orada da polis varmış ,şikayetçiyim dese idiniz ,karakola götürseydi.dava açsa idiniz.ha sonunda belki bişi çıkardı belki çıkmazdı ama sinek küçük mide bulandırır derler ya en azından görevinizi yapmış olurdunuz..ne olacak şimdi..adam başka birisine daha aynı şeyi yapacak ,sonra ondadada bişi olmayacak sonra başka bir tane daha..
sadece size değil genel anlamda söylüyorum ,bizim milletimiz uğraşmak istemiyor..ha haklılarda çünkü adalet geç tecelli ediyor ama öyle diyede hiç bişi yapmamak olmaz.

Polis olaya hiçç karışmadıkii direkk karakolaa gidin bi sorunuz varsa dedi.. Karakolaa gitsemmm elimdee somut bişi yokk kmsee dee sahit olmazz .. davacıykenn davalı durumaa düşmekk varr .. Hatta İftira atmaktnn bn mahkemedee suçlu olurdum..Maleseff elimdenn bişi glmedii gelsee emin ol bırakmnazdım ...

canım o dediğinden heryerde var ben antepte okudum son senede calısıyordum dizimizde etek giyiyoruz mecburen birgun işten dönüyorum eve dolmuslar her zaman oldugu gibi tıkış tıkış zar zor bindik arkadasımla erkek diyemicem ayı sürüsünün ortasında kaldık neyse itişmeler fln inelim artık diye dua ediyorum duraga geldik kapı acıldı arkadasım indi ben tam basamaga ayagımı attım popomda 2 el ama etegimin altından dusun öyle bir sıktıki 2 saniyede o... çocugu napıosun dedim dönmüş etrafındakilere sana dedi sana dio nasıl gülüolar
birkerede arkadasım hastalandı gece acilden dönüyoruz dolmuşta 3 kız biz 1 tane bayan 2 erkek ön koltukta bizim hizamızdada elinde valiz olan bir erkek yani baska ilden gelmiş belli durakta biri bindi full içmiş ayakta duramıo arkaya geciyim derken kadının üzerine düştü resmen kadını koltuga yatırmıs gibi düştü ve kadın nasıl bagırıo şoför gülüo öndekiler dönmüş gülüo bak bak die biz hemen kalktık o valizli beyfendide kalktı adamı zar zor kaldırdık kadının üzerinden
bunun gibi kaç olay daha onun için antepte okuduguma lanet ettim hep hergunum bitsin gideyim demekle gecti

Yuh yaa seninkii bnmkndendee kötüü bi durum .. Ne cesarett var insanlardaa yaa.. Hiç b,şi yapamamak insanıı delirtioo ..

Onu bunu bilmem Ankara berbat bir şehir
Ve bu tipler bir sürü
Malesef işe gidip gelirken otobüsü kullanıyorum
Nefret ediyorum burda otobüse binmeye
Rezalet..
Keşke sana geçiririm tokatı diyince elinizde ne varsa vursaydınız..
Yada şikayetçi olsaydınız , bu pislik bugün sana yaptığını yarın yine bi başkasına yapacak
Ve başkaları hep izliyecek , sıra ya kendilerine gelene yada karılarına annelerine bacılarına gelene kadar..

Yuh yaa seninkii bnmkndendee kötüü bi durum .. Ne cesarett var insanlardaa yaa.. Hiç b,şi yapamamak insanıı delirtioo ..

cesaret sadece onu yapmakla bitmiyorda bi ablamızı dolmusta sıkıstırıo yaslı bir amca ablada yasından basından utan diyor öne geciyor o amca ablayla ünv önünde iniyor tabi o kadar olan olaya ragmen kimlik sormak yok ünv kapısında :olmaz: yurda kadar takip ediyor yurda yaklasınca sıkıstırıp cakıyla tehdit edio sen beni nasıl rezil edersin ne var dokunduysak neren eksildi die :olmaz: dedim ya hep lanet ettim antepte okudguma

bende yurtdisinda yasadim bi olay..tabiki burada öyle otobüste ayakta bekleme tikis tikis bi durum yok...ama sapik heryerde her durumda oluyo iste..bi gün otobüse bindim evime geliyorum otobüs kartim var uzattim söföre hafif gülümsedi bende her sabah görüyorum nezaketen hafif selam verdim..adam kartimi iseretleerken arkasini döndü ve kartimi isaretleyip bana verdi...sonra gctim yerime otordum bi baktim adam bi yandan otobüsü kullaniyo bi yandanda bana siritip duruyo kafami cevirdim ve aklima geldi aceba kartimda kac hakkim kalmis diye bakiyim dedim..karti isaretlememis vede arkasina bi not yapistirmis...numarasi yaziyo tanisabilirmiyiz falan yazmis geriisini okumadim sok oldu adam 45 kesin fazlasini bilmem....kartida isaretlemiyoki serefsiz akli sira senle takilirsak bedava binersin demeye getiriyo..eve nasi geldim bilemedim...o zamanlar yabanci dilim yoktu olsaydi baya bi sayardim ama esim halletti zaten:D

cesaret sadece onu yapmakla bitmiyorda bi ablamızı dolmusta sıkıstırıo yaslı bir amca ablada yasından basından utan diyor öne geciyor o amca ablayla ünv önünde iniyor tabi o kadar olan olaya ragmen kimlik sormak yok ünv kapısında :olmaz: yurda kadar takip ediyor yurda yaklasınca sıkıstırıp cakıyla tehdit edio sen beni nasıl rezil edersin ne var dokunduysak neren eksildi die :olmaz: dedim ya hep lanet ettim antepte okudguma

Ayyy çok iğrenççç!
Pis herif sapık adam...
Ben de bir kere akşam yolda giderken şaplak yemiştim kalçadan...
Adam bisiklet üstündeydi bir de kahkaha atıyor pis herif.
Şok geçirmiştim.
:1no2:
Onun yüzünden 2 sene akşamüstü dışarı adımımı atamadım...
:sinifsinif:

çok iğrenç insan var canım ama ben antepte yasadıklarımı baska hiçbir ilde yaşamadım öğrenci olupta antepten memnun olan hiçbi arkadasım yoktu genelleme yapmıyorum antepli arkadaslar yanlıs anlamasın ama yabancıyı helede öğrenciyi kabullenemeyen bir sehir ezdigimiz kadar ezelim üzdüğümüz kadar üzelim diyorlar bahar şenliklerinde manganın konseri olmustu yaslı teyzeler amcalar piknik yapmaya geliodu manga dinleyerek piknik :olmaz:ve bizde erkeklerle oturup konseri izliyoruz diye bizim ne o...luğumuzu bırakıolardı ne rezilliğimizi tek sucumuz yanyana erkek kız karısık oturup okudugumuz okulda bizim için düzenlenmiş konser izliyoruz diye

çok iğrenç insan var canım ama ben antepte yasadıklarımı baska hiçbir ilde yaşamadım öğrenci olupta antepten memnun olan hiçbi arkadasım yoktu genelleme yapmıyorum antepli arkadaslar yanlıs anlamasın ama yabancıyı helede öğrenciyi kabullenemeyen bir sehir ezdigimiz kadar ezelim üzdüğümüz kadar üzelim diyorlar bahar şenliklerinde manganın konseri olmustu yaslı teyzeler amcalar piknik yapmaya geliodu manga dinleyerek piknik :olmaz:ve bizde erkeklerle oturup konseri izliyoruz diye bizim ne o...luğumuzu bırakıolardı ne rezilliğimizi tek sucumuz yanyana erkek kız karısık oturup okudugumuz okulda bizim için düzenlenmiş konser izliyoruz diye

:sinifsinif:
Yurdum insanına bakar mısın???
:1shok:
Cidden sırf antepte değildir bu pek çok şehirde bu cümleler sarfediliyor...
:1no2:
Anlamıyorum erkekle kadın bir arada olunca illa birşey mi olması lazım???
:olmaz:
Böyle bir kul hakkına tanımadan etmeden nasıl giriyorlar ya?
akannehir

daha neler ya anlatmıyorum hatırlamak istemiyorum ama saçım kızıldı buna bile küfür ettiler düşün yani yasadıklarımı

ömrüm otobüslerde geçiyo benimde otobüse bindim yanıma bi çocuk oturdu efendi gibi duruyo ama otobüs boşalmaya başladı deri koltuklar var kaygan onlardan var çocuk benden tarafa gelmeye başladı dedim heralde ben abartıyorum ama hayır devam ediyodu bacağına bi vurdum napıyosun sen diye hemen indi şerefsiz,bunlar ayakta olsalarda aynılar oturdukları yerden ayakta olan bayanlara nasıl bakıyolar görseniz hepsini boğasım geliyo desem ki kız tahrik edici giyinmiş hayır öylede değil nefret ediyorum böylelerinden:olmaz:,en çok başıma gelende otururken uyuyan erkeklerdir başını her nedense her zaman benden tarafa düşcek şekilde tutar gerizekalılar bende naparım kolumla bi dirsek atarım bi tanesi fena sıçramıştı oh olsun uyumayı bilmiosan uyumucaksın bacaklarını açarlar bide bende bacağımla vururum sonrada çeker misiniz derim öküzse bunlardan anlıyolar kötükedihüsokesinlikle sessiz kalmayın bayanlar :enbuyukkk:

ömrüm otobüslerde geçiyo benimde otobüse bindim yanıma bi çocuk oturdu efendi gibi duruyo ama otobüs boşalmaya başladı deri koltuklar var kaygan onlardan var çocuk benden tarafa gelmeye başladı dedim heralde ben abartıyorum ama hayır devam ediyodu bacağına bi vurdum napıyosun sen diye hemen indi şerefsiz,bunlar ayakta olsalarda aynılar oturdukları yerden ayakta olan bayanlara nasıl bakıyolar görseniz hepsini boğasım geliyo desem ki kız tahrik edici giyinmiş hayır öylede değil nefret ediyorum böylelerinden:olmaz:,en çok başıma gelende otururken uyuyan erkeklerdir başını her nedense her zaman benden tarafa düşcek şekilde tutar gerizekalılar bende naparım kolumla bi dirsek atarım bi tanesi fena sıçramıştı oh olsun uyumayı bilmiosan uyumucaksın bacaklarını açarlar bide bende bacağımla vururum sonrada çeker misiniz derim öküzse bunlardan anlıyolar kötükedihüsokesinlikle sessiz kalmayın bayanlar :enbuyukkk:

ay evtt yaaa bacaklarınııı açıolarrr sankiii otobüss babasınınn malıı bndee diorumm toplanın birazz diorumm .. aslındaa acımıcaksınn hiç birinee o andaa orasınaa vurrcaksınn serefsizin

allahın bir kulu yoktu hepsi taş mıymış nekadar duyarsız insanlar var geçmiş olsun unut şimdi sen otobüsede binemen yenmelisin bizlerin daha güçlü olması lazım ve de duyarlırahatlat kendini zamanherşeyin ilacı ama insana olan güvenin gidiyor

Onu bunu bilmem Ankara berbat bir şehir
Ve bu tipler bir sürü
Malesef işe gidip gelirken otobüsü kullanıyorum
Nefret ediyorum burda otobüse binmeye
Rezalet..
Keşke sana geçiririm tokatı diyince elinizde ne varsa vursaydınız..
Yada şikayetçi olsaydınız , bu pislik bugün sana yaptığını yarın yine bi başkasına yapacak
Ve başkaları hep izliyecek , sıra ya kendilerine gelene yada karılarına annelerine bacılarına gelene kadar..

arkadaşım kardeşim yozgatta okuyorken böyle bir taciz olayı yaşamış şikayet etmiş okuldan gelirken oda gündüz polis nederse beğenirsin terbiyenizi takının kızsanız kız gibi okula gidin erkekler beterini yapıyor karakol hiç bişey yapmamış suçu başka şehirde okumak ve okuldan gelmek oldu

Böyle bir durum otobüste hiç başıma gelmedi çünkü herkesin içinde cesaret edemiyorlar.Yolda iki defa tacize uğradım cadde kaldırımıydı ama yaya yoktu pek benden başka spordan geliyordum birisinde sabahın körü birisinde akşamüstüydü karanlıktı ondan cesaret almış olacaklarki ben de dumur oldum bir şey diyemedim.Aynı yolda aynı durumda başıma gelmesi de tuhaf eşofmandan bile tahrik oluyorlar demek adi kkkkkkkkler

Back
X