Erkekler neden eşlerini vasat tiplerle aldatıyor?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
2.082
2.014
103
Yakın zamandaki ayna kırma olayında olduğu gibi. Hanım hanımcık, eğitimli, kültürlü eşleri varken neden bu kadınlara gidiyorlar? Burada da bir üye vardı. Asker eşi kadını kpss kursuna hazırlanan komşu kızlarıyla aldatmıştı. Üyeyi tanımam, etmem ama akıllı, hanımefendi biri izlenimi verdi anlattıklarından. Yaşça küçük kadınlar daha mı çekici geliyor? Ya da savunmasız bebek taklidi yapanlar?

Yazdıklarımdan çirkin kadınlar aldatılmayı hak ediyor gibi bir şey çıkmasın. Allah kimseye de yaşatmasın!

Bu durumu genelde bu isle ilgilenenler psikolog, iliski koclari vs. Adamin pohpohlanma ya da eksik kalan duygularinin 2.kadin tarafindan doyuruldugu icin adamin o kadina yönelmesinin sebeplerden biri oldugu soyleniyor

Bana kalirsa adam karaktersiz ve sevmiyor is bu kadar basit altindan bir suru sebep çıkabilir cokda seyapmamak lazim

Kime göre vasat bence aldatilana göre vasat belki aldatana gore dunya guzeli, cok tanima firsati olmadigi icinde akilli zeki geliyor olabilir

Demek ki adama göre vasat değilmiş.
Ama işin diğer boyutu şu ki, aldatan (aldattıran daha doğrusu) kadınlar genelde adamları sıkmıyor, boğmuyor, hesap sormuyor, trip atmıyor. Adamı kaybetmemek için daha alttan alıyorlar, adamların kafası rahat oluyor. Karısıyla günlük hayat dertleri oluyorken o kadınlarla eğleniyor. O yüzden de o kadının yanında kalıyor.

Ha boşanıp o kadınla evlense günlük hayat dertlerini bu sefer onunla yaşayacak ama bunu akıl etmiyorlar tabii. "Ne anlayışlı kadın, eşim olsa kavga çıkarmıştı" diyorlar.

Zeki ve guzel bir kadinin yaninda kendilerini ezik hissediyor olabilirler.
Egolarina yalaka, daha az zeki kadinlar daha iyi geliyodur muhtemelen.
Ayrica erkeklerin cogunun eslerindan daha cirkin kadinla eslerini aldattiklari bilimsel olarakta kanitlanmis bir durum.
Bilimsel olarak nasil ispatlaniyor? Guzellik göreceli degil mi?
Kocam beni benden daha cirkin biriyle aldatsa kendimi daha kotu hissederim heralde.

Bilimsel olarak nasil ispatlaniyor? Guzellik göreceli degil mi?
Kocam beni benden daha cirkin biriyle aldatsa kendimi daha kotu hissederim heralde.

Bir kac yil once bununla ilgili bir yabanci makale okumustum. Suan sadece bunu bulabildim.
Tabi istisnalarda coktur. Allah kimseye yasatmasin.

Güya evinde ya da sözüm ona yatağında arayıpta bulamadığı şeyleri dışarıda bulduğunu zannettiğinden kaynaklanıyor. Genelde de sahip olduğundan daha alçak statüde, sizin tabirinizle vasat biriyle beraber oluyorlar. Aradıkları güzellik falan değil yani, genelde bir şeyler eksik oluyor. Bu ülkede neleri duymadık, eşi oral ilişkiye girmiyor diye oral yapabileceği birini bulup aldatan mı, yoksa eşi biraz sivridilli diye muhabbeti hoş, ağzı laf yapan kadına gönül veren mi... tamamen eksiği aramalarından. Doyumsuz bunlar, bazıları her şeye rağmen sever, bazıları en ufak şeyde kusur bulur. Bahane çok.

Neden bir türlü güzellik kavramının göreceli olduğuna inanmak istemiyorsunuz çok yakın bir arkadaşımın beğendiği kız tipini görünce bune böyle diyip burun kıvırıyorum başlarda şaka yapıyor sanıyordum ama 7 senede hiç mi değişmez bir insanın zevki :) Sana çirkin ona dünya güzeli Leyla Mecnun hikayesi gibi düşün

Aslında vasat tiplerle aldatmıyorlar. Kim denk gelirse ve akıllı güzel bir kadın bri erkeğin evli olduğunu anlayıp ona pas vermiyor. Mecbur diğerlerine kalıyor

Bu fikrin makaleleri var canim internette arayabilirsin. Kapris,ego, trip yok adamlar bikiyor bir süre sonra güzel kadinlarin bu halinden ve kendilerine daha iyi gelen kadinlara gidiyor

Back
X