Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkekler neden ilişkiyi bitirmek istediğini söyleyemiyorlar?
Çünkü ayrılma sebebi olarak kendini görmek istemiyorlar. Çünkü vicdanları öyle rahat ediyor hanzoların, karşılarında aptal var sanıyorlar ama bizzat o konuma düştüklerinden bihaberler.
Eşim 1 aydır beraberken ayrılmaya karar vermiş. Bulustugumuzda sınavım kötü geçti diye Ağlamışim zaten uzgun diyip konuyu acamamis. Bir dahaki görüşmede artık demiş. Bir dahaki seferde de sınavım çok iyi geçti diye havalara ucmusum yine söyleyip üzmeyeyim şimdi demiş. Sonra dusunmus ben bu kizi cok seviyorum ayrilmak istemiyorum diye karar vermis. Bir sonraki buluşmaya kosa kosa gelm7s ama o gun ben ayrılmisim ondan. Sok olmuş.
Erkekler doğru zaman arıyor ve tepkilerimizden korkuyor. Bizim gibi tez canlı da değiller hemen aklımıza düştü mu söylemek istiyoruz galiba.
Gerçekten ben bunu çok merak ediyorum.Ben istemediğim yapamadığım bir ilişkiyi üzülsede yapamıyorsam bitiriyorum.Ama karşımdaki bitirmek istediğini söyleyemiyor.Aksine resmen oyalıyor.Bunu anlamış değilim.Bir de değişik değişik tavırlar çıkarıyolar.Çok saçma.
Valla bana açık açık söyleyenler denk geldi demekki böyle daha mı iyi? Çaaaaaat diye "bitirelim, anlaşamıyoruz." Sanki ben iktidar onlar muhalefet "neyine anlaşamıyoruz?" işte diyemedim de hiç "bence de ya, olmadı." dedim hep.. Modern kalaslarla karşılaştım demek.
Aman, ömürlük olanlar gitmesin hiç.. Valla gidenler iyi ki gittiler..
Bence üzülmeyin, bitişler her türlü zarar veriyor neticede. Söylense de söylenmese de aynı şey, soğukluk girince araya anlaşılıyor zaten "son".
Valla bana açık açık söyleyenler denk geldi demekki böyle daha mı iyi? Çaaaaaat diye "bitirelim, anlaşamıyoruz." Sanki ben iktidar onlar muhalefet "neyine anlaşamıyoruz?" işte diyemedim de hiç "bence de ya, olmadı." dedim hep.. Modern kalaslarla karşılaştım demek.
Aman, ömürlük olanlar gitmesin hiç.. Valla gidenler iyi ki gittiler..
Bence üzülmeyin, bitişler her türlü zarar veriyor neticede. Söylense de söylenmese de aynı şey, soğukluk girince araya anlaşılıyor zaten "son".
Gerçekten ayrılma nedenleri olmadığı için. Yani çoğu ya sevmediğini ya da sıkıldığını anladığı için bitirmek istiyor.ancak bu nedenler onlara çok yeterli bir neden olarak gelmiyor. Gözünün üstünde kaşın var gibisinden bir bahane ettiklerinin farkında oldukları için söyleyemeyip Çin işkencesi gibi bir sürece sokuyorlar karşılarındakini.