Erkekler neden kıymet bilmez...

• Konu Sahibi Konu Sahibi edaxxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kiz tabi cani cok yandigi icin icinede atmamak icin bazi kisilere bunu anlatti.....kimi onu sucladi kimi de oglani....ama bi gercek var devir degismis olabilir ama orf adetlerimiz her zaman aynidir.....bi kiz cocugu soz olmadan yaninda bi erkekle gezdimi hemen laf heleki yurtdisindaki insanlar daha da dedikoducular....hem bi erkek tarafi olarak karsi tarafida dusunmek lazim elin kizina laf gelmesin ama yok onlar ogullarina gezin tozun oglum derler.....kizlari olmayince bilmezler tabi..... ama olsun Allah bilsin herseyin hayirlisini o Yuce Yaratan bilir

benim oglum olsa ve oyle bi kizi isteyip sevse ben ogluma derim eger ciddiysen kizla gorus elin kizina laf gelmesin gunahtir diye ama bazilarinin umru degil nasil olsa erkeklere laf gelmiyo

ve Allahtan bu konuda herkes kiza destek oldu ve arka cikti yoksa o kiz kafayi yerdi belki kendindede suc vardir hani oglani zorlamakda ama kizin yaptigi yanlis bisey degilki.....neymisde 1 sene gezip tanicakmisda sonra soz kesicekmis beyefendi......o kizda oyle ben 1 sene gezemem diyo...hakli.... sanki bi insani tanimak 1 sene gezmekle olur sacmaliga bak......eger sana ic yuzunu gostermezse istersen 5 sene gez yine gostermez..... olsun Allah'a havale etti o bildigi gibi yapsin

bide ne hikmettirki oglanin kardesi kizin calistigi yerde calismaya baslamis... tabi kiz tam unuttum derken tekrar biraz sinirleri bozuldu ama simdi alisti...... amaaaaan......uzulmeye degmez boyle insanlar icin

hani derler ya erkegin nefsi vardir onlar kadinlar gibi degildir....ben sunu dusunuyorum bi erkek nefsine isterse cok guzel hakim olabilir..... tamam nefisleri var ama hakimiyetde onlarin elinde
nasil zuleyha yusufa gel yatagima gel diyo ve yusuf ne diyo" senin davet ettgin seyden rabbime siginirim diye" tamam belki o Allah'in sectigi kul diye o sabri vermis ona ama bence yinede bi erkek nefsine hakim olabilir

erkekler bazen cok iradesiz oluyo....yani baskalarinin lafini dinleyen erkek bence hic kimseyle anlasamz.... sen ciktigin kizi sonucta tanimalisin baskasinin "dikkat et boyllerri degisir ayni seyi bende yasadim " demesiyle vazgeciyosan bence cok sacma bisey.... dmekki sevdigini sanmis ve kendini kandirmistir bu erkek..... ama olsun.... o kizin canini yakmanin bedelin elbet bir gun odicektir ama Allah buyuktur... kizin artik o kadar sinirleri bozulduki ruyalarinada giriyolar ne ruyasinda rahat veriyolar nede iste.... karsilasmak istemiyor ama napicak mecbur karsilasiyo ama kizin soyledigine gore orda kardesi calisiyoya kizi gordugu yerde kaciyomus .....kacsin kizin umrunda olmuyoki .....sonucta yuzunu yere egdircek bisey yapmadi kiz sadece sevdi ve guvendi

kiza "onunla evlenipde ilerde pismanlik duymak istemedigini soyledi" ailenle tanistridigin bi kizla neden evlendigin icin pismanlik duyasin? terbiyesiz....bazi erkeklerde boyle kendilerini agirdan satma tavirlari var sanki erisilmezlermis gibi.... halbuki kizlarin oyle bi tavir takinmasi gerekir bence

Yanlış düşünüyorsun böyle bir şey yok erkekler tam tersi bekarete önem veriyorlar bence..deneme maksatlı soruyorlardır sana ya da inanmıyorlardır kimseyle cıkmadıgına...bu acıma degil yani..
seni seven senden cok etkilenen biriyl karşılaşma zamanın gelmemiş demek ki..bekle canını da sıkma lütfen..bi de ben gibi armudun sapı üzümün çöpü deme cok da yakışıklı arama..artık ben vazgeçtim seçicilikten dürüst olsun evine baglı olsun içkisi olamsın bana yeter bir aday da buldum sanırım her şeyin hayırlısı..

İçerik nedeniyle konunuz”.AH ERKEKLER.”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

kimi kizlar var erkeklerin ayagina gidip numara verirler.....ne kadar acayip? onlar kim oluymusda ben ayaklarina gidip numarami vericem sanki cildirmisim gibi.... yani kendilerini o kadar kucuk gosteriyolar ki erkeklerde onlarin eglenilcek kiz oldugunu dusunuyo...... iste boyle insanlarda var..... diskolara gider eglenilrler kizlarla ama evlenmek isteyincede biz disko kizi istemeyiz ev kizi isteriz derler....sanki ev kiizni buluncada cok kiymet bilirlermis gibi

canım sen seni hakeden birini bulacaksın inşallah. sen doğru olanı yapıyorsun hiç şüphen olmasın.

arkadaşlar bazen bu konu çok canımı sıkıyo. ben şu ana kadar kimseyle çıkmadım. nedeni ciddi düşündüğüm için. ama erkeklerde dahil bu durumu soran olunca sanki acınacak bir durumdaymışım gibi bakıyolar. neden çıkmadın v.s. ben tabiki çok güzel cevaplar veriyorum ama beni rahatsız eden onların bakış açısı.. neden bu kadar basitler. çoğu bekareti önemsemiyo bile. bu çok üzüyo beni. biz bu yaşa kadar koruyoruz bunu o zaman kıymet bilecek biri olsun istiyorum. ama malesef yok çevremde. üstelik çevremden de oldu bir kaç tane gidip her şeyi yapmış bayanlarla düşünmeden evlenebiliyolar. sonuç mu ben 29 yaşında elime erkek eli değmemiş son derece mantklı ve akıllı bi kız iken bekar kalıyorum. ama üzgün değilim. çünkü burdaki yazılanları okudukça şükrediyorum. rabbim hayırlı olanla nasip etsin duam bu yönde. ama erkeklerin kıymet bilmezliği beni çok rahatsız ediyo...

NE KADAR ÇOK BEKARETİ ÖNEMSEMEYEN ERKEK VARSA, O KADAR ÇOKDA BEKARETİ ÖNEMSEMEMİŞ KIZ VAR DEMEKTİR bana göre. sengözlerimebaksanab
Belli bir kesim artık hiç önemsemiyor bu gibi şeyleri. Ama sen önemsiyorsan bu düşüncene saygı duyacak biri elbet karşına çıkar. İnsanları değiştiremezsin o yüzden kendini onların düşünceleri için üzme. Senin için ne doğruysa o yolda devam et. a.s.

arkadaşlar bazen bu konu çok canımı sıkıyo. ben şu ana kadar kimseyle çıkmadım. nedeni ciddi düşündüğüm için. ama erkeklerde dahil bu durumu soran olunca sanki acınacak bir durumdaymışım gibi bakıyolar. neden çıkmadın v.s. ben tabiki çok güzel cevaplar veriyorum ama beni rahatsız eden onların bakış açısı.. neden bu kadar basitler. çoğu bekareti önemsemiyo bile. bu çok üzüyo beni. biz bu yaşa kadar koruyoruz bunu o zaman kıymet bilecek biri olsun istiyorum. ama malesef yok çevremde. üstelik çevremden de oldu bir kaç tane gidip her şeyi yapmış bayanlarla düşünmeden evlenebiliyolar. sonuç mu ben 29 yaşında elime erkek eli değmemiş son derece mantklı ve akıllı bi kız iken bekar kalıyorum. ama üzgün değilim. çünkü burdaki yazılanları okudukça şükrediyorum. rabbim hayırlı olanla nasip etsin duam bu yönde. ama erkeklerin kıymet bilmezliği beni çok rahatsız ediyo...

tabiki hala bekarete cok önem weren bi toplumda yaşıoruz ama herşey bekaret demek diil .hatta bazı erkekler sırf aileleri memnun olsun diye bakire kızlarla evleniyo sevdiğini bırakıp mutsuzluu seçiyo.ewet cinselliği ewliliğe saklamanız cok güzel ama karşınızdaki erkek sadce sizin bakireliğinize bakmıyo.bu belki sonradan bi gururlanmaya sebebiyet verir erkek için..illa herkesin eşi bakire olmak zorunda diil herkesin kendi kararı bu.bu bekareti bu kadar önemsemek kadını eziyo ve bunu kadınlar kendi kendilerine yapıolar ..ayrıca kimse göründüğü gibi de diildir çok büyük bi aşk yaşayabilirsiniz ve ewlenebilirsiniz tipten belli olmaz.. ciddi düşündüğünüz için biriyle duygusal bişey paylaşmamak gbi bi sorununuz varsa eski görücü usulü hayırlı olur sizin için.adam karşınıza gökten mi incek yrn ewenelim diye..ayrıca yapılan araştırmalar sonucunda görülmüş ki belli sınırlar çerçevesinde evlilik öncesinde ilişki deneyimi olanların evlilikleri daha başarılı daha mutlu oluo..çnkü karşındakinin kıymetini ancak o şekilde anlıosunuz bekaretle diil.belli bi hayat deneyiminden sonra zaten eğer taraflar o olgunluğa erişmişse ilişki eğlence demek diil hayatına soktuğun her dost sevgili.vb sana ayrı bişey katar.hem çok insan var cok akıllı mantıklı namuslu olupta evlenmemiş yani böle bi baskı yanlış herkes evlenmek zorunda diil kısmet işi bu.ama burda o kötü deneyimlerini yazanlar hayatta çabalıolar iyisiyle kötüsüyle aşk güzel bişi herkes yaşamalı..ben bekaret olayına erkekler açısındanda bakıyorum ewet erkek deneyimli olmalı ama fazlası zarar herkes için birinin gözünde özel olmak güzel bi duygu ama hayatta farklı değerlerde war.senle bakiresin eline erkek eli değmemiş diye evlencekse evlenmesin daha iyi .asıl basit kişi o dur

zaten evlenmek isteyen erkek bi an once ne yapip edip biseyler icin ugrasir
Allah karsilarina cikariyo iste sana helal sut emmisinden bitane verdim kymetini bilirsen mutlu olursun diye ama kendileri kaybediyo gercekten oyle
ciddi olmadigi bi kizi neden ailesiyle tanistirsin? yani onunla bi gelecek gordugu icin tanistirir oyle degilmi ne bilim oyle her arkadaslik ettigi kizi insan ailesine tanistirmaz ancak ciddi dusundugunu tanistirir...
neyse kiymet bilmiyolarsa kendilerinin sucu

ama bazilarida bakti gordu istediklerini vermiyosun geri duruyolar....islerine gelirse kardesim....neymisde daha cikicak gezicekde oyle tanicak....baska istegin....insan 3 4 defa gorusunden sonra karar verir tamam bu kizi isterim bu tam benlik filan diye.......bi tutturmuslar tanicaklar da bilmemne ohoooooo....
yakinda kizlar erkekleri ismeye gitcek

bazi erkekler der ya ay ben kimsenin elini hic tutmadim bilmemne......yalan.....su koca dunyada kiz eli tutmamis erkek yani parmakla belki gosterilir ......1 tane belki cikar.....
sanki hic yapmadilar......inanmiyorum oyle erkek yoktur bence

tabiki hala bekarete onem vericez onu "hala" kelimesini kullanipda soylemeleri hata....ben oyle soyleyince aman eskidendi o diyolar.....ama ben oyle dusunmuyorum..... onun zamani olmaz bence
birisi tanidiniz kiz varmi diye sorunca cok erkekle gezmis kizi tavsiye ederlermi.....bence bunun devri mevri yok.....mantikli olmak lazim.... dusunmeleri lazim ...nasil olsa evlenicez diyipde erkeklere kanip onlarla yatan bu demektirki her erkege inanicak.......o erkekde kizi dener ama eger kiz oyle biseye izin vermezde illa evlilik ister bu sefer geri durur cunku isine gelmez
cok akillilar akillarindan ne gectigini bilemeyiz hic bi zaman
bakti gordu kiz vermicek "sevginden emin olamadim" der cunku kizlarin onu sevip sevmedigini ancak yataga goturebilirlerse anlarlar salaklar

erkeklerin çoğu hatta büyük bi kısmı miğdesiz olduğundan artık onlar için sorun deil ama çoğuda sorun deilmiş gibi gösterip kafalarının tek şeye çalıştığı bişeyi elde etmek için bu tavrı takınıyorlar elde ettikten sorada bi pürüz çıkarıp ayrılıyorlar bencede bekaret önemli ya aslında kadınlarında bakir aramaları lazım varya ozaman belki bizi anlarlar

Back
X