• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden kızların giyimine karışır?

Kızlarr.. Konu hakkında yeni gelişmeler oldu ve benim kafam iyice karıştı artık nasıl davranıcamıda şaşırır oldum lütfen yardım edin..
Geçenlerde kendimede hiç yakıştıramadığım bişeyi yaptım :26: Bunun kız arkadaşı beni sormuş sen bu kızı istiyomusun dıye, bundan haberım var ama ne cevap verdıgını bir türlü bana söylememişti. Bende ofisteyken o sigara molasına gittiğinde cep telefonu masanın üzerindeydi ve bi anda mesajlarını okudum (evet saçma ama merak işte) :18: beni soran kızla o günkü konuşmaları şu şekilde:
Kız: o nasıl? (benim için)
O: Bilmem iyidir heralde çalışıyo bugün.
Kız: niye kızı yalnız bırakıyosun:)
O: Ne alaka bendemi çalışıyım:)
Kız: Sen bu kızı istiyomusun gercekten?
O: Buraya ne zaman geldik başka bişeyden bahsediyoduk
Kız: Sorduğumuzda da inkar etmiyosun ama. Kabul edin artık birbirinize karşı bişeyler hissediyosunuz bence adını koyun bunun
O: Onun adı (..) , benım adım (..) bu yani daha ne adı
Kız: arkadaşın gibimi olmak istiyosun. O da böyle bi kızı seviyo ama adını koymuyo takılmaya devam edıyo
O: ben takılmaları bırakalı çok oldu
Kız: E daha ne bence siz çıkın
O: nerden:)
Kız: aile içinede girdi zaten sensiz ablanla denize falan gitmeler oldu bu iş:)
O: ee ne var bunda? ablamlada kanki olmuşlar:) (ablası öyle demiş)
Kız: oo yabancılık çekmicek yani:)
O : öyle tabi:)
Kız: parada biriktiriyosunuz zaten ohh yakında düğün var:)
O: ne alaka:)
Kız: öyle öyle:)
O: Hayırlısı:) Bu arada anneside beni soruyomuş
Kız: Tanıştınmı?
O: Yok ama beni biliyo:)
Kız: Hadi bakalım hayırlısı olsun:)
O: Aynen :)

Birde kızla baska bir tarihte yine konusmuslar. Kız beni sormuş ve hafif şakaya vurarak "adını duyunca hemen gülersin şimdi nasıl gidiyo" onla falan demiş benim için..

sanırım çok uzun oldu :/ konuşmalar bu şekilde ama çok dikkatli okuyamadım ha geldi ha gelicek korkusuyla :) ama hala durduğumuz yerdeyız bi gelişme yok. Bu arada bundan 2-3 hafta öncede iş çıkışı ablasına yemeğe gittik. O davet etti, ablasına baskın yaptım :) Kızlar artık ne düşünmeliyim lütfen yarım edin :/

Son düzenleme:
Back