Erkekler neden porno izler?

erotik film dedim arkadaşım. porno daha serttir ki ben onu da uç bulmuyorum. uç ve rezil olan sapkın fılmlerdır, erkek erkege, lezbıyen, ayaksever zort zurt. bunları zaten saglıklı bıreyler ızlemez. net olarak belırteyım, eşini porno fılm ızledı dıye boşayan, küçük düşüren kadınları kınıyorum. bu kadınlar arkalarından oyun çevrılmesını hakedıyor. Bırakın eşiniz size açılsın, utanmasın. eger pornoya karşı bır savaş vermek ıstıyorsanız, bu zorlu bır sureç olur. çok buyuk bır kesım dhaa ergenlıkten pornoya bagımlı oluyor, birini sevmesı evlenmesi bunu engelleyecek bır durtu degıldır. bence yasaklamamalı, birlikte ortak bır karar alınmalı, gerekırse ıkı tarafta tedavıye gıtmelıdır. bırı porno ızledıgı ıçın ,biri de porno için boşanmaaya çalıştıgı için. ıkısı de sorun ne yazık ki bana göre.

pornonun daha sert oldugundan bende bahsettim siz bir suru arkadaşım eşlerıyle porno izleyıp guzel bir gece yaşıyor demeniz uzerine bende yazdım.. porno izledi diye bosanma olmaz ama bunuda her kadın kabullenmes herkes aynı fikirde olmak zorunda degil..her erkekde porno bagımlısı degil esiyle veya sevgilisiyle birseyler paylasan normal erkekler buna gerek duymas duyanlarda da sorun vardır
 
canım heyecanını ve öfkenı yaşına verıyorum. daha sogukkanlı bakmayı ögrenmezsen ılerıde cok uzulursun. evlı bir erkegın eşinden bunu gızlı yapması hoş degıl ama ya gızlı yapmak zorunda kalıyorsa. eşi anlayış göstermıyorsa, boşanmak kadar ciddi bir sebebi kullanıyorsa bu adam bunu gızlı yapar. ben onaylıyorum demıyorum ama evlılık bu kadar pamuk ıplıgıne baglı bır kurum olmamalı. erkekler bagımlı bu porno olayına. belkı porno bır kadına agır gelebılır ıgrenç gelebır ama erotık fılm ızleyebılır eşiyle. eşiyle ortak bır noktoda buluşabılır. yargılamadan kırmadan. zamanla erkek bundan vazgeçer, yasak olmadıgı cazibesını yıtırır.ınan bunu tecrubelerıme dayanarak yazıyorum. toplum yapısı zihnıyet meselesı kısmına gelınce, alakasız demışsın ama bence cok alakalı. bızım kadınlarımız yatakta kendını mutlu edemıyor, bu bır görev gıbi, erkegın ıhtıyacı gıbı göruyor, oysa kı sex yapmak kadının da ıhtıyacı ve mutluluk veren bırşeydır. ayıp degıldır. kadın o pornodakı şeylerı yapmayı kendıne yakıştıramıyor ve yatakta rahat olamıyor. bu hep toplum baskısından kaynaklanıyor. oysa kı mutlu bır evlılıgın en önemlı ıhtıyacı ıyı gıden cinsel hayatlarıdır. erkeklerı yargılayarak, bagırıp çağırarak, yemınler ettırerek istedıgınızı yaptıramazsınız, sadece yaptırdıgınızı sanarsınız. guzellikle degıştırme çalışın. sogukkanlı olun derım.

hayır bakın söylemek istediğim bu değil ben yatakta kendine bişeyleri yediremediğinden ve yakıştıramadığından pornoya karşı olan zihniyetten bahsetmiyorum ! baskasının mahremiyetini üstelik kendi isteğiyle oturup izleyebilenlerden bahsediyorum ! pardon ama ne ihtiyacı bu :S bekarlar hadi iradesizdir nefistir derim gecerim de evlisin sen sana ne oluo... ayrıca ben boşansın bilem ne demedm sadece bunu doğal bişeymiş gibi görenleri eleştirdim.. ayrıca toplum yapısı derken hangi toplumda utanılmadan acılıpda izlenebiliyor bu tür şeyler utanılmıyacak bişey olsa adam karısındn gizli gecenin bilmem kaçında acıp izlemezdi zaten yapmayın :S
 
Bu bir zevk meselesi bence hoşlanan seyrediyor, seyrederkende illa ki ben olsaydım yerinde düşünmüyor hoşlandığı için seyrediyor.. kadınların tepkisi biraz farklı olduğundan erkekler gizleyerek seyrediyor ama sonuçta izliyorlar, kadın izleyenlerde var..ve porno izlemedim diyen erkek hemen hemen yok denecek kadar azdır.. kişisel olarak ben sevmem ve söylerimde bu konuda ki fikrimi kimseyide seyrediyor diye kınamam..
 
karışmayın pornomaaaaaaaaaa... ben de izliyorum valla.. ilgimi çekiyor.. sapık mıyım şimdi =)) sevgilim de bana takmış.. istemiyor izleme diyor.. beraber tamam izleriz ama ben yokken izlemek de ne demek diyor.. ben ordaki erkeklere bakıp ayyy keşke yanımda olsaydı demiyorum.. o ikisinin üçünün dördünün ne yaptiğina bakıyorum daha çok.. merak işte allaalla.. sevgilim de izliyor.. evlendiğimizde beni uyutup gizli gizli izleyeceğine beraber izleriz ben kısıtlamam.. ben severim izlemeyi çünkü.. bazı hanımlar gercekten sevmiyor ama ablamdan biliyorum eniştem de ablama beraber izleyelim dedi diye ablam eniştemi cırmalamış.. adamın yüzünü çizmiş sen ne diyosun diye.. bazı hanımların midesi bulanıyor eşlerinin saygı duyması lazım.. her erkek de izlemiyor bu pornoyu.. bazıları cidden sevmiyor.. benim eski nişanlım nefret ederdi.. midesizlik derdi.. hiç hoşlanmazdı... benim bilgisayarımda gördü bi kere izlediğimi kıyameti kopardı erkek halimle ben izlemiyorum sen nasıl izlersin diye.. zevk meselesi saygı duymak lazım.. sana iğrenç gelir bana gelmez allaalla nedir bu dayatmalar.. ben memnunum.. porno sektörü çocukları kullanmadiği sürece kendi yolunda güzelce ilerlesin... ben izlerim eşim isterse eşimle de izlerim.. yeter ki dediğim gibi çocuk istismari olmasın.. o zaman yapanları bulur yolarım !!
sevgili burcu %100 destekliyorum seni, karı koca arasında iletişim sıkıntısı olduğu sürece birirlerinden gizli daha neler yaparlar kimbilir!?
porno izlemek isteyen izler,buna kimse karısamaz,ayrıca kimine göre iğrenç geliyorsa bu onların sorunudur.Sağlıklı bir seks sağlıklı iletişimden gelir,karsılıklı ozveri gerektirir,fakat bu olay tabu olduğu sürece asla aşılamaz,tablo bu olur!!!
 
ben de izledim, bunun sebebi ilk sevgilimin eşim olması.eşimin benden önceki kız arkadaşıyla birlikte olmuş olması.
ben evleneceğimize yakın eğitim kitapları da almıştım cinsellik konusunda.Ama bazı şeyleri görmeden anlayamıyorsun.Çok acemi miyim, kötü mü yapıyorum, nasıl en iyi yapılır, nasıl tavır takınılmalı diye izledim.
Özellikle kadın üstteyken nasıl davranmalı gibi şeyler.
ığrenç diyemem, ben çok fazla abartı bir şey izlemedim, amerikan yapımı sıradan şeylerdi, kadın erkek, çok acayip bir şey yoktu.Ama çok basit ve sevimsiz şeyler.Zevk için sürekli izlenmesi bana göre anlamsız.

Eşinizin ilk birlikte olduğu kadın sizseniz belki o da emin olamıyordur kendinden.Kadına nasıl davranılır, nerelerden tahrik olurlar gibi fikirler almak istiyordur.Çünkü bir çoğumuz cinsellik hakkında konuşmuyoruz, ben birlikte olurken bir şey söylemiyorum, "evet orası, yok şurası" gibi.Yönlendirmek lazım eşleri(ben utanıyorum), o zaman bu yollara başvurmaz.

Bir de eşiniz ne tip porno izliyor?Eğer sapkın bir şeyse korkun, Allah korusun.Ama kadın erkek ilişkisiyse anomallik yoksa belki dediğim gibidir.Kızmayın çok.
 
okuduğum yorumlardan izleyen bayanlar bunu normal karşılıyor hoş gerçi şimdi hangi klibi izlediğimizde pornografik değil ki yada hangi filmde sevişme sahnesi yok.bunu alenen yapmasalarda aslında televizyonda bir kanalı açtığımız anda gördüğümüz şeyler.
gecenin 4ünde zaten yeni girmiştik yatağa ve ben reglliydim.yani o halde de sevişemezdim:Deşimde bunu benden isteyemezdi.
biz konuştuk bu konuyu ve ona açık açık söyledim izleyebilirsin dedim çünkü gerçekten böyle düşünüyorum.izlemeyen erkek yok çünkü bunu çok iyi biliyorum.yada çok az bir azınlıkta.
izlemek istiyorsan izle dedim aldım kumandayı elime açtım gel otur bak dedim bakmadı ben hatamı anladım artık dedi.izleyeceksen izle dedim ama izleyeceğim de bana dedim izlemeyeceğim dediğinde yakalarsam ki biliyorsun yakalarım o zaman sonuçlarını da çok iyi biliyorsun o yüzden izleyebilirsin ve izleyeceksen de izleyeceğim de hatta gel birlikte izleyelim ama arkamdan gizli iş yapma dedim.hayır izlemeyeceğim hatamı anladım,ben yemin ettiğimi falan unutmuşum sanırım bu konuyu ciddiye almadığım için sende ogün baskı yaptığın için öyle oldu,seni kaybetmekten korktum ne diyeceğimi bilemedim sen ne dersen tamam dedim dedi.tamam dedim bende.porno normal mi değil mi bilmiyorum nasıl artık günümüzde aldatılmak bile normal,sıradan oldu.bir porno izledi diye eşimi asacak ipleri koparacak değilim sakin kafayla daha objektif bakabiliyor insan.neye kızdığımı daha çok anladım.
 
ben de izledim, bunun sebebi ilk sevgilimin eşim olması.eşimin benden önceki kız arkadaşıyla birlikte olmuş olması.
ben evleneceğimize yakın eğitim kitapları da almıştım cinsellik konusunda.Ama bazı şeyleri görmeden anlayamıyorsun.Çok acemi miyim, kötü mü yapıyorum, nasıl en iyi yapılır, nasıl tavır takınılmalı diye izledim.
Özellikle kadın üstteyken nasıl davranmalı gibi şeyler.
İğrenç diyemem, ben çok fazla abartı bir şey izlemedim, amerikan yapımı sıradan şeylerdi, kadın erkek, çok acayip bir şey yoktu.Ama çok basit ve sevimsiz şeyler.Zevk için sürekli izlenmesi bana göre anlamsız.

Eşinizin ilk birlikte olduğu kadın sizseniz belki o da emin olamıyordur kendinden.Kadına nasıl davranılır, nerelerden tahrik olurlar gibi fikirler almak istiyordur.Çünkü bir çoğumuz cinsellik hakkında konuşmuyoruz, ben birlikte olurken bir şey söylemiyorum, "evet orası, yok şurası" gibi.Yönlendirmek lazım eşleri(ben utanıyorum), o zaman bu yollara başvurmaz.

Bir de eşiniz ne tip porno izliyor?Eğer sapkın bir şeyse korkun, Allah korusun.Ama kadın erkek ilişkisiyse anomallik yoksa belki dediğim gibidir.Kızmayın çok.

çok güzel özetlemişsin arkadaşım teşekkür ederim.evet eşimin ilk birlikte olduğu kişi benim.yani izlediği şeyler sizin söyledikleriniz gibi öyle uç şeyler falan değil,yeni taktikler öğrenmek için sanırım:)
 
kızlar abartmayın ya ne boşanması.o bi birey herşeyden önce onun seçimleri sonçta.belki bakıp karısına yapacağı taktkleri belirleyeblr bir erkek.ayrıca meleksem bence bunu izlemesi seni istemedği anlamına gelmedğnden üzülme takma.sadece üzüldğnü belli et.biyere kadar bi süre sonra nırakıcaktr eşin gerçkten sevioısa seni.ama rada izlese de sorun etme olaya mizahi açıdan bak.ateşli bi gece istyr belki:kedi: sadece üzüldğnü söle hatta çok çok üzül belli et seven insan kıramaz eşini ya.ama şuda bi gerçk merak etmeyen bakmayan erkk yokkkkk:sinifsinif:
 
ben izlemesinden çok bunu gizli yapmasına takıldım..elbette isteyen istediğini izler.uygular.adı üztünde Özel Hayat.iki tarafınd rızası isteği varsa No Problem yanii...

Amaaa eşi uyurken o gizlice kalkıp seks filmi izlemeyi planlamışsa arada bence sorun var.bu bir gerçek arkadaşlar.Konu sahibemiz regl olduğunu söylüyor.sevişmek sadece o olsaydı vay halimize..
Tavsiye veya öneri isterseniz de madem eşinize kızgınlığınız geçti ve onu kaybetmek istemiyorsunuz.belli ki eşinizin libidosu yüksek..bazı konularda ufak ayarlamalar yapmanız gerekir idye düşünüyorum..
 
ben porno meselesine çok sert bakardım eğer eşimi izlerken yakalarsam paralarım derdim.

gerçi hiç rastlamadım izlediğine ama

bir kere ben de izledim meraktan geçen yıl internetten geçmişi silmeyi unutmuşum farketti kocam ve çok kızdı :S

açıkçası beni biraz da utandırdı niye izledin falan filan deyip halbuki sürekli izleyen biri de değilimdir ama o böyle davranınca çok utandım ve küçük düştüğümü hissettim.

işte o zaman anladım ki bu porno meselesinde sert tavırlar abartılı maalesef :)

ben de oradaki erkeklere bakmak için izlememiştim oysa :)

ama eğer gizlice izliyosa ve alışkanlık haline getirilmişse bu durumda müdahale edilmeli

ama ne yapın edin eşinizi utandırmayın bunu bilir bunu söylerim :)
 
Son düzenleme:
pornonun daha sert oldugundan bende bahsettim siz bir suru arkadaşım eşlerıyle porno izleyıp guzel bir gece yaşıyor demeniz uzerine bende yazdım.. porno izledi diye bosanma olmaz ama bunuda her kadın kabullenmes herkes aynı fikirde olmak zorunda degil..her erkekde porno bagımlısı degil esiyle veya sevgilisiyle birseyler paylasan normal erkekler buna gerek duymas duyanlarda da sorun vardır

normal erkekler yada anormal erkekler buna ıhtıyaç duymaz, bu sadece bır alışkanlıktır,meraktır. normal olan erkeklerın çogunlugu porno izler canım, anormal olanlarda sapkın fılmler ızler.ben anlatmak istedıklerımı anlattım, nitekım konu sahıbı olaya sogukkanlı bakmayı başarmış ve evlılıgını yıpratmamış. amaç yerını bulmuş. ısteyen ızler ısteyen ızlemez.

ben porno meselesine çok sert bakardım eğer eşimi izlerken yakalarsam paralarım derdim.

gerçi hiç rastlamadım izlediğine ama

bir kere ben de izledim meraktan geçen yıl internetten geçmişi silmeyi unutmuşum farketti kocam ve çok kızdı :S

açıkçası beni biraz da utandırdı niye izledin falan filan deyip halbuki sürekli izleyen biri de değilimdir ama o böyle davranınca çok utandım ve küçük düştüğümü hissettim.

işte o zaman anladım ki bu porno meselesinde sert tavırlar abartılı maalesef :)

ben de ne oradaki erkeklere bakmak için izlememiştim oysa :)

ama eğer gizlice izliyosa ve alışkanlık haline getirilmişse bu durumda müdahale edilmeli

ama ne yapın edin eşinizi utandırmayın bunu bilir bunu söylerim :)

bende bunu anlatmak istedım bunlara bakmak öylesıne birşey altında derın anlamlar,psikolojık problemler aramak yanlış.
 
normal erkekler yada anormal erkekler buna ıhtıyaç duymaz, bu sadece bır alışkanlıktır,meraktır. normal olan erkeklerın çogunlugu porno izler canım, anormal olanlarda sapkın fılmler ızler.ben anlatmak istedıklerımı anlattım, nitekım konu sahıbı olaya sogukkanlı bakmayı başarmış ve evlılıgını yıpratmamış. amaç yerını bulmuş. ısteyen ızler ısteyen ızlemez.

İşte bakın alışkanlıktır diyorsunuz. Eğerki alışkanlıksa yazık, ama meraktan birkaç kez bakılmışsa ona birşey diyemem.

Böylesine bir alışkanlığı nasıl normal karşılıyorsunuz anlam veremiyorum.sengözlerimebaksanab
 
Yetmeli,olmalı,yapmalı...
meli,malı...Zorunlu haller bunlar.Ama öyle olmuyor.Öyle olması da gerekmiyor.Kendimizi şöyle yapmalı böyle olmalı diye şartlandırarak işte böyle kandırıyoruz işte.Kural mı var böyle?Yapmalı,etmeli diye...Adam bakmak ister,bakar.Tabi bu kendi fikrim.Her kadına normal gelmeyebilir.Herkesin yaşadığı ortam,yetişme tarzı farklı.Ama günümüzde malesef artık meli,malılara bakılmıyor.Gördüğümüz gibi,adam da bakmıyor.

kusura bakma ama bu yazın bana çooook saçma geldi..ne demek meli malı bırakın artık..bakmaz ister bakar..yapmak ister yapar..
evet canım bazı kurallar olmalı hayatımızda biz insanız!!!
senin dediğine göre herkes canı ne istiyorsa onu yapsın..
o zaman evlilik diye bi müessesede olmasın..canım istedi yaptım sanane..
seni sevgilin aldatırsa canı istemiş yapmış kural yokmu diyeceksin..
evet hayatımızda ayıp olmalı..herşeyin bir yeri zamanı vardır..adabı vardır..
edepsizce olan şeylere ayıp denir...

şimdi bir cümle söyleyeceğim..üzerime bir sürü insan sıçrayacak..tartışmalar banlar havada uçuşacak..en iyisi susayım..

asla normal bir olayda değil porno..normal karşılamak bana acaip geliyor..
 
kusura bakma ama bu yazın bana çooook saçma geldi..ne demek meli malı bırakın artık..bakmaz ister bakar..yapmak ister yapar..
evet canım bazı kurallar olmalı hayatımızda biz insanız!!!
senin dediğine göre herkes canı ne istiyorsa onu yapsın..
o zaman evlilik diye bi müessesede olmasın..canım istedi yaptım sanane..
seni sevgilin aldatırsa canı istemiş yapmış kural yokmu diyeceksin..
evet hayatımızda ayıp olmalı..herşeyin bir yeri zamanı vardır..adabı vardır..
edepsizce olan şeylere ayıp denir...

şimdi bir cümle söyleyeceğim..üzerime bir sürü insan sıçrayacak..tartışmalar banlar havada uçuşacak..en iyisi susayım..

asla normal bir olayda değil porno..normal karşılamak bana acaip geliyor..


alkisalkisalkis vereliniortak katılıyorum size...vereliniortak
 
bu konuyu açan arkadaşa söylüyorum sen içini çoooook ferah tut canıom benim valla bu durumda senin eşin sütten çıkmış ak kaşık kaldı bence baksana ne kadar masumcaymış porno izlemek amaç neeeeeeeee amaç cinsel hayatımız renklensin vay be bazı arkadaşlar kenidne çok güveniyorlar yaılanlara bakılırsa bikere porno cinsel hayat renk gelsin diye izlenmez tamma mı kocanı tahrik edemiyosundur evet pornodaki kadınlardan yardım alıyosundur olay bu yalnızzken izlenmesine sözüm yok herkez merak eder izler bu devirde zaten teknoloji bu kadar gelişmişken izlemeyen de yoktur ama şu eşleriyle izleyenleri tasvip etmiyorum etmeyeceğimde bi eş eşinin başka bi kadının en innce ayrıntısına kadar kendi yanında bakmasına nasıl müsade eder inanın aklım almaıyo almayacakta
 
hayır ya ohcanımadeysin neden üzerine sıçrabnmasından korkuyosun ki kardeşim herşeyi normakl karşılamaya başladık artık bu dünya nereye gidiyo ben anlamadım ya bazı arkadaşlar aşşın kendinizi demiş kendimizi porno mu izleuyerek aşacaz ya saçmalık gerçekten
 
neden tartışıyoruz ki sonuç şu kimisine göre normal kimisine göre değil...:1closedeyes:

ben izlerim kime ne? başkası izlemez banane.? herkes kendinden sorumlu kanıtlamaya gerek yokki:1ninca:
 
zemuszemus hepinizi öpüyorum ben söylemek istediklerımı yazdım. sadece bu konu yuzunden gözyaşı döken bayanları azıcık ferahlatmak ıstedım. bundan sonrası karşılıklı zıtlaşmaya ve bırbırımızı ıncıtmeye gırer. kımı bakar kimi görür, bende size katılıyorum keşke bakmasalar, ama bakıyorlar ne yazık ki. önemli olan bu durumla nasıl başedebılecegıdır kadının. yazılarım umarım bu savaşı verenlere bır nebze de olsa yardım etmıştır.herkesın fıkrıne saygım var...
 
bir de yaşı küçük bekar arkadaşlarım, çok fevri düşünüyorsunuz, ileride daha yumuşamayı ve eşinizle geçinmek için bazen alttan almayı ögreneceksınız. burada yazım stilinizle bizlerı kırıyorsunuz belırtmek ısterım. evlılık yapamaz edemez gıbı sert kalıplara uygun bır kurum degıldır.
 
bir de yaşı küçük bekar arkadaşlarım, çok fevri düşünüyorsunuz, ileride daha yumuşamayı ve eşinizle geçinmek için bazen alttan almayı ögreneceksınız. burada yazım stilinizle bizlerı kırıyorsunuz belırtmek ısterım. evlılık yapamaz edemez gıbı sert kalıplara uygun bır kurum degıldır.

sözünüz banaysa amacım kesinlikle sizi kırmak değilde özür dilerim...
fakat ben olabilir diyenlere tepkimi göstermeye çalıştım... büyük konusmak istemiyorum yinede ama benim için bu çok büyük kavgalara yol acar ! bu şekilde düşünüyorum ve değiştirmicem..
 
Back
X