- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yo hayır erkeklere genellemedim. bu tür olaylar çok yaygın görüldüğünden öyle başlık kullandım. ben engellemedim çünkü güzel üslupla cevabını verdim ona ama haklısınHayatında bir ilişkin olmuş, almış onu tüm erkeklere genellemişsin.
Ne saçma.
Bunun erkeği kızı yok, iyi anda canım cicimken kötü anda 'sen zaten söylesin böylesin' demek kötü karakter özelliğidir .senin denk geldiğin de böyle bir insanmış.
Bir dahaki ilişkinde yine aynı şeyi yaşarsan sana saatlerce hakaret etmesine izin verme, bas engeli yol ver gitsin.
ben oturup dinlemedim cevabını verdim tabi ki ama hem seviyeli konusarak hem de saygı sınırını aşmayarak cevabını verdim. kavga anındaydık bişeyler diyordu ben de cevaplıyordumHayır tabi ki de.
Ben cesaret vermedim demişsiniz ama saatlerce onun hakaretlerini dinlemek de cesaret vermektir. İlk saygısızliğinda kapıya koyarsanız kimse size saatlerce hakaret edemez.
haklısınızHayır değil. Sen terbiyesiz kötüsüne denk gelmiişsin.
Boşver ne hali varsa görsün.
Cevap vermeye bile değecek biri değil bence. Bu tür insanlar sizin davranisinizi aa ne kadar saygılı ben yanlış yaptım diye algılamaz maalesef. Ben istediğimi söylüyorum hâlâ gitmiyor o bensiz yapamaz ben de istediğimi yaparım diye algılar.ben oturup dinlemedim cevabını verdim tabi ki ama hem seviyeli konusarak hem de saygı sınırını aşmayarak cevabını verdim. kavga anındaydık bişeyler diyordu ben de cevaplıyordum
Iste bunu yapamasin,cumlesi bitmeden siz cok uzakta olun coktan,madden ve manen...canım aslında ben cesaret vermedim en küçük hakaretinde zaten bitirecektim o beni saatlerce dil dökerek tuttu sözler verdi. en sonunda yapma dediğim şeyi yapınca beni önemsemiyor diye bitirmek istedim saatlerce açtı ağzını yumdu gözünü ben yine edebimden taviz vermedim
Çok mu aradınız bu dağlıyı?meraba ilişki konularında tecrübesizim. benim konuştuğum biri vardı bi iki tartışmamızda hakaret etmişti bitirmek istemiştim ama saatlerce dil döktü sözler verdi affettim. son olayımızda ben rahatsız olduğum bi meseleden bahsettim yapmayacağım dedi bi daha yapınca beni umursamıyor sandım bitirmek istedim. açtı ağzını yumdu gözünü saatlerce tonla hakaret etti ben ağzımı açıp tek kötü kelime kullanmadım. arkadaşım bile şaşırdı ben olsaydım ana avrat düz söverdim nasıl sakin kaldın diye. tüm erkekler böyle mi?
tabi ki hayır ben zaten bitirdim. ben o bana bakıp aa ne saygılı desin diye değil kendi öz saygımdan edebimi bozmadım. bi de her zaman saygılı olmak kazandırır karşı tarafın ağzına zaten saygısızdı lafını vermez. o hışımla sosyal medyalardan engellemişti şimdi geri açmış bir bir. rehberden de silmemişCevap vermeye bile değecek biri değil bence. Bu tür insanlar sizin davranisinizi aa ne kadar saygılı ben yanlış yaptım diye algılamaz maalesef. Ben istediğimi söylüyorum hâlâ gitmiyor o bensiz yapamaz ben de istediğimi yaparım diye algılar.
Hayatınızda böyle saygısız birini istiyor musunuz bunu düşünün. Çünkü saygı bir kez kaybedilirse geri kazanılmaz.
o beni buldu hahahahahaÇok mu aradınız bu dağlıyı?
Gecer,uzulme,kimler var hayatta,ama bil ki normal olan bu degil.yazanlardan da anladım herkes böyle değil sanırım. ben ilk olmasının hezeyanına uğradım biraz
ben izin vermedim saatlerce dil döküp değişecem diye özür dileyince ben ne yapsaydım ki.O hakaret edemez canım sen ona izin verirsin sadece. İlki onun suçu ama diğerleri senin de hatan
Kaç yaşındasınız? Merak ettimtabi ki hayır ben zaten bitirdim. ben o bana bakıp aa ne saygılı desin diye değil kendi öz saygımdan edebimi bozmadım. bi de her zaman saygılı olmak kazandırır karşı tarafın ağzına zaten saygısızdı lafını vermez. o hışımla sosyal medyalardan engellemişti şimdi geri açmış bir bir. rehberden de silmemiş
üzülmüyorum daha o kadar zaten ama insan yine de alınıyorGecer,uzulme,kimler var hayatta,ama bil ki normal olan bu degil.
ben 23Kaç yaşındasınız? Merak ettim
O zaman size biraz tecrübe lazım :) bir süre sonra bazı insanlara laf anlatmanın gereksizligini siz de anlarsınızben 23
O zaman geri göndermesini de bilo beni buldu hahahahaha
ben izin vermedim saatlerce dil döküp değişecem diye özür dileyince ben ne yapsaydım ki.
benim zaten saygı en taviz vermeyeceğim konuydu. ama ben saygıda kusur etmedikçe o saygısızlaştı. evet yaşım küçük iyi tecrübe oldu...Askimsu bazı şeyler o kişinin karakterinde vardır kolay kolay değişmez. Öfke kontrolü olmayan birisinin bunu değiştirmesi çok zor . Eğer bazı konularda net çizgiler koyarsan uzulmezsin karşındaki kişi de saygı duyar. Yaşının ufak olduğunu düşünüyorum abla tavsiyesi olarak al![]()