merhaba arkadaşlar.hep merak etmişimdir neden? diye.Erkekler ilk günki gibi kalamıyor malesef.buna yapacak birşeyde olmuyor en kötüsüde bu.Benim güzel giden bir ilişkim var aslında 1 ay sonrada nişanım.10 aydır falan birlikteyiz.çok şey yaşadık dolu dolu.ilk zamanlar yastık altından güller.çikolata kutuları durup dururken bir müzikte kaldırıp dans edelim diyen adam gitti yerine sıradan monoton biri geldi.eskiden böyleydin diyincede tartışan biri o zaman yeni tanıyorduk birbrimizi ama artık tanıyoruz diyen biri.seviyormu seviyor aslında yeni bir işe başladı çok yorucu sabahtan akşama kadar ayakta bazen geceye kadar çok yoruluyor nişan yükü üstüne kaldı.sözden sonra tuaflaştı ilgili sevgili ama hep bir sitres bir sinir geldi üstüne an geliyorki kırıyor beni.önceden ağzımın içine bakan adam gitti bir anda olgunlaşmış kalıplaşmış biri geldi.anlamadım neden böyle.birbirimize vakit ayıramıyoruz bende evdeyim zaten işsizm şuan acaba ondan mı büyütüyorum.çok yoruluyo biliyorum ama ne bileyim bekliyorum eskisi gibi deli dolu olmasını.ne yapmam lazım nasıll yapmam lazım bilmiyorum.