• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler Neden Zayıf Kızları Beğenir?

Ben erkek olsam balik etli bi kizla cikardim. Totosu da buyuk olmali. Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi demisler. Kadin dedigin tuttu mu ele gelicek arkadas.

Ben zayif kizlardan ziyade hafif balik etli kizlari tercih ettiklerini dusunuyorum. Hatta eger arastirirsaniz dunyada genel olarak begenilen kadin tipi asla sifir beden degildir. Ben sifir bedenim ama kilo almaya calisiyorum. Cunku disaridan bile gorunen kaburga kemiklerim ve ayakkabilarimi on numara buyuk gosteren incecik ayak bileklerim, minnak goguslerim beni rahatsiz ediyor. Bir erkek zayif bir kadindan nasil hoslanir ki? Belki sevdigi icin belki istisna oldugu icin.

Evet bunları isteyen adam da bi zahmet göbeğini eritsin vücudunu sertlestirsin. Kadınların neden hoşlandığını soran yok. Benim ki de benim tipimi bozdu kıskançlığından. Uc kilom var kurtulacağım. Yok erkekler sundan hoşlanır yok bundan. Yok elini beline dolayında söyle hisseder. Komik ya.

Karşı cinsin nasıl birinden hoşlandığından çok ben kendimi nasıl beğeniyorum. Kendimi nasıl mutlu hissediyorum bence o önemli.

sonuçta güzellik çabuk gelip geçer. Beni sadece güzel gördüğü için seven erkek mümkünse sevmesin. Dış görünüşe aşık olan erkekler her zaman aldatmaya müsait olurlar. Karaktere aşık olsun, Ruhumu sevsin. Kişiliğimi sevsin.

Bende dış görünüşe aşıksam o aşk elbet kısa sürüyor. Hal ve hareketler dış görünüşün önüne geçiyor. Dış görünüşü karakteriyle destekli olsun .... Hem dışı hem içi ile güzel olsun :)

Çok şey istiyoruuummmm.... :D

Bence bunun nedeni erkeğin yatakta dominant olmak istemesi, tabi kendi fikrim bu...Herhangi bi tespit degil :)-) erkeklerin her zaman ilsikilerinde üstünluk kurma istekleri vardır ya, sanki zayıf olana karşı daha kolay yapacakmış gibi gelir onlara...Onun için kendilerinden uzun kız istemezler, bunlar hep dominant olma icgudusunden gelir....Ayrıca erkek kaba bi form,daha adettir...Kadin ise daha narin ve zayıf...Zıt kutuplar birbirini çeker....Naçizane benim görüşüm :)))

Back
X