Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben bir şey yapmamıştım ama o kapımda yatmıştı
Bir şey yapmayıp bir kere hayır diyip sessiz kalınca kıymete biniyoruz sanırım![]()
eminim sizi ina etmeye çalışırken de başka kızlarla dilediğini yaşamıştır boş durmamıştır![]()
eminim sizi ina etmeye çalışırken de başka kızlarla dilediğini yaşamıştır boş durmamıştır![]()
aynısı başıma gelmişti önceki sevgilim bi dediğimi iki etmezdi bende kendi kendime bi erkek bu kadar cok sevebilirmi die düşünmğştğm ama en sonunda aldattığını örendim.gerçi seven aldatmaz tabii.
kim ne derse desin erkekler sevildiklerini bildiklerinde çok acımasız oluyorlar . helede sizin kadar sevmiyorsa .. çok çektiriyorlar . bilerek duygularınızla oynamak hoşlarına gidiyor . egosal birşey bu .. böle bir ilişki yaşamıştım zamanında ..
Bence peşinden koşması işte biraz sürünsün denmesi falan bence bunlar samimi olmamanın gerektirdiği şeyler .. Asıl ilişki çıkarsız arada işte aman peşimden koşsun aman sürünsün gibi düşüncelrin içinde bulunmaıdğı ilişkidir ( ama tabi siizn bahsettiğinz ilk baştaki durum bu benim anlattıklarımın dışında olan bi durum ) Peşinden koşmak değil de tanışması sizinle ilgilenmesi için yapabileceğinz bazı şeyler var tabi .. Mesela numarasını almayı becerirseniz sürekli mesaj atın konuşun sohbet edin 1 hafta sıkmadan tabi sonra bianda mesajı kesin ve sizi merak etmesini sağlayın .. Düşünsene sürekli sana mesaj atan biri var ve mesajı kesiyo atmıyo sen merak edip yazmaz mısın ? yazarsın işte bu taktikle dvm etmeli tabi imalı sözlerdede bulunmalısın konuşmanın konusuna göre .. Böylelikle baktn sana ılımlı yaklaşıyo bişiyler var deemektir baktn normal hiç imalarından bişey anlamıyo üzerine düşmüyo o zaman seninle ilgilenmiyo demektir ..
bende zamanında birine çok sevgi verdim.aşırı derece ama yani onunda çok sevdiğini biliyordum.ama işte ne yazıkki aldattı.şimdi sözlüyüm pek bişe hissettiğim sölenemez ama ileride onu seversem bile bunu belli etmem sütten agzı yanan yoğurdu üfleyerek içer benimkide o misal.dediğiniz durum bende var sözlüm habire msj atıp arardı kavgalı olduk ne msj ne arama ınsan pek bişe hissetmesede etkilenior ya
kim ne derse desin erkekler sevildiklerini bildiklerinde çok acımasız oluyorlar . helede sizin kadar sevmiyorsa .. çok çektiriyorlar . bilerek duygularınızla oynamak hoşlarına gidiyor . egosal birşey bu .. böle bir ilişki yaşamıştım zamanında ..
Ben de şuan çıktığım erkek arkadaşm da bu taktiği kullanmştm :) 1 senedir arkadaştk 3 günde oltama düştüü hehe çıkmaya başladık 2 sene 5 aya yakndırda çıkıyorz .. Etkileniyor olmanz alışkanlığınzdan olabilir .. Ama sevgi olmadan çıkmak insanın içini yakar çok kötüdür .. Kaç sene çkmştnz önceki ilişkinizde ?