• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler sevdiği halde bırakıp gidermi ??

insanın içine doğar derler :)) benimde arada doğuyo ama diyorum ben cok istediğim için mi böyle hissediyorum bakalım kısmet sanırım birazda
ben % 1.000.000 inandim ve zerre suphe etmedim.Ustelik benim parami almisti ve herkes beni kandirdigini soyluyodu...3 .sonra geldi altini verdi ve nisanlaniyorum dedi..Uğrasma seni ben alcam dedim.

kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/

Fazlasıyla iltifat eden erkekler bana hic samimi gelmez.
Demek ki sadece dış görünüşe daha çok değer veriyor derim.
Benimle arkadasligina yalnızca görüntümden dolayı devam ediyor..
Benden güzelini bulsa gider..
Belki buda bulmuştur

aylardır elimden geleni yapıyorum daha bi arpa boyu yol alamadım :/ ama denicem teşekkür ettim yinede:KK66:
Bence bir adım atin. Telefon ya da mesajdan değil.. Çıkın karşısına size adam gibi açıklama yapmasını isteyin.. Öyle biz olamayız deyip gitmis bir sebep söylemeden.. Yani ben olsam çıkarım karşısına.Sadece birlikte olalım diye değil sadece bana açıklama borclusun. Bir açıklamayı hakediyorum. Olmuyoruz tamam ama neden ? " O zaman söylüyor mu söylemiyor mu ? Ha bu sizi gurursuz yapmaz.. Ben aldatildigimi öğrendiğimde sebebini sordum. Cevap vermiyordu. Karşısına ciktim. Ailesi beni istemiyormus. O kizi da ailesi tanıştırmış sözde.. Noldu ben yuzlestikten sonra kabuğuna çekildim. İçimde kalan herşeyi söyledim Sonra o bahane bulup beni aramıştı acitmak için. Kendimi toparladim.. Geri donmek de istedi. Ne gerek var onca şeyden sonra. Demek istediğim gidin yuzlesin. Siz bu belirsizlikten dolayı vazgecemiyorsunuz.

Fazlasıyla iltifat eden erkekler bana hic samimi gelmez.
Demek ki sadece dış görünüşe daha çok değer veriyor derim.
Benimle arkadasligina yalnızca görüntümden dolayı devam ediyor..
Benden güzelini bulsa gider..
Belki buda bulmuştur
aslında iltifatı sadece güzellik degildi hani senin kadar anlayıslı biriyle karsılasmamıstım bu özelligin cok güzel cok dogalsın cok sıcak kanlısın tarzı idi direk dıs güzellik olarak degil

aylardır elimden geleni yapıyorum daha bi arpa boyu yol alamadım :/ ama denicem teşekkür ettim yinede:KK66:
Bence bir adım atin. Telefon ya da mesajdan değil.. Çıkın karşısına size adam gibi açıklama yapmasını isteyin.. Öyle biz olamayız deyip gitmis bir sebep söylemeden.. Yani ben olsam çıkarım karşısına.Sadece birlikte olalım diye değil sadece bana açıklama borclusun. Bir açıklamayı hakediyorum. Olmuyoruz tamam ama neden ? " O zaman söylüyor mu söylemiyor mu ? Ha bu sizi gurursuz yapmaz.. Ben aldatildigimi öğrendiğimde sebebini sordum. Cevap vermiyordu. Karşısına ciktim. Ailesi beni istemiyormus. O kizi da ailesi tanıştırmış sözde.. Noldu ben yuzlestikten sonra kabuğuna çekildim. İçimde kalan herşeyi söyledim Sonra o bahane bulup beni aramıştı acitmak için. Kendimi toparladim.. Geri donmek de istedi. Ne gerek var onca şeyden sonra. Demek istediğim gidin yuzlesin. Siz bu belirsizlikten dolayı vazgecemiyorsunuz.

çok çok haklısınız cok düşündüm sonucta bi açıklama borcu var aslında acıklama yaptı ama sonrası yaptıklarıyla uyusmadı bu beni daha cok düşünmeye ittii

aslında iltifatı sadece güzellik degildi hani senin kadar anlayıslı biriyle karsılasmamıstım bu özelligin cok güzel cok dogalsın cok sıcak kanlısın tarzı idi direk dıs güzellik olarak degil

O zaman karaktersizmiş nerden tutsan elinde kalır..
Bende çok acı çektim hastalık sahibi bike oldum sonra ben ondan vazgectigimde hayatıma baskasini alip dikiş tutturmaya calisirken ortaya çıktı.
Ama beklediği catlakb kalmamıştı..
Avcunu yaladı.
Simdi başka bi ilişkim var.
Bununla da sıkıntılarımız oluyor ama iyiki de öncesiyle bitmiş diyorum.
Salakca bi sevgiydi benimki mantık sıfır.
Simdi daha mantıklı seviyorum hayatındaki kişiyi.
Kafamda bazı soru işaretleri olsa bile öncesinden daha netim :)

O zaman karaktersizmiş nerden tutsan elinde kalır..
Bende çok acı çektim hastalık sahibi bike oldum sonra ben ondan vazgectigimde hayatıma baskasini alip dikiş tutturmaya calisirken ortaya çıktı.
Ama beklediği catlakb kalmamıştı..
Avcunu yaladı.
Simdi başka bi ilişkim var.
Bununla da sıkıntılarımız oluyor ama iyiki de öncesiyle bitmiş diyorum.
Salakca bi sevgiydi benimki mantık sıfır.
Simdi daha mantıklı seviyorum hayatındaki kişiyi.
Kafamda bazı soru işaretleri olsa bile öncesinden daha netim :)
işte iş işten gecince gelirler ama ne fayda :/ bilemedim samimiyetine inanmıştım

Böyle dengesizlere bulaşıp kendini üzme..bugün sever yarın terkeder,guvenemezsin..aklı başinda olmayan ve çabuk karar degiştiren , kararsız biriyle gün tukenmez

kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/
Bak simdi o adamdan sana hayir gelmez o istediyi anda arar istediyi an birakir boyle tiplerden.cok gordum oyle insanlari dengesiz birak bence dusunmeye deymez

Back
X