- 1 Temmuz 2009
- 6.042
- 6.647
- 773
- Konu Sahibi kertenkelebek35
Seven erkek de kadin da asla birakip gitmez. Sevgisini tuketir oyle gider.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yani bu ıssız adamları neden ben yokmusum gibi davranıyoErkekler bir beklenti içindeyken önce çok güzel sözlerle tava getiririm kullanmaya çalışıyor istediğini alınca çıkmaz telefonlara alamiyacagini anladiysada karakterli biri olsa cevap verir nie suruncemede bıraksın ki
aramaması yada benim aramalarıma cevap vermemesi beni daha cok üzmek istemediğinden o zamn böyle düşünebilirmiyiz ??
başlarda attım ne yazıkki :/ uzun süredir hiçbişi yapmıyorum ondanda bişi gelmediSen arayıp msj atma. Kaçan taraf sen ol, hiç tınlama hayatına bak nasıl kıymetli olursun bak gör.
çok klişe olucak ama ne dağı delmesi mutfaktan su getireni bulunca git evlen diyolar yaSevdigi icin daglari delen ferhat.
Sevdigi kizin babasinin gonlunu kazanmak icin cabalayan delikanli bos islerle ugrastiginimi dusunuyosunuz?
Neden yapti onca seyi ferhat sizce? neden o delikanli o kdar caba harcadi?
Bu erkekler aptalmi?
Aptal degiller, bunun aciklamasi sadece : ask olur.
Seven kavusmak icin herseyi dener.
Burdan yola cikarsak.
Sizinki kavusmamaya cabaliyor.
Buda demek olurki: sevmiyor.
ben yakın arkadaşlarımdan birisinde gördümkızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/
ve böyle erkekler nolursa olsun geri dönmüyolar dimi ??ben yakın arkadaşlarımdan birisinde gördüm
deli gibi sevse de vazgeçen erkek oluyor maalesef..
onlar bizim gibi duygusal davranmıyorlar
acı çeke çeke mantık yolunu izleyebiliyorlar diye düşünüyorum
tabi biraz da karakter erkek kadından ziyade..
evet çünkü o kararı verinceye dek epey düşünmüştü doğrusuve böyle erkekler nolursa olsun geri dönmüyolar dimi ??
Hayatinda baska birisi vardir
belkide sebep budur ancak gercek nedeni o biliyorevet çünkü o kararı verinceye dek epey düşünmüştü doğrusu
çat diye verilmiyor böyle ciddi kararlar![]()
oww çok açık yazmıssın bu agır geldi :)) o kadar kötümser değildir bizim tabloKesinlikle hayatında biri vardır. Erkeklerin klasik tavrı yok olmak. Tatlım Üzgünüm ama iş yerinden bir arkadasa bir kız sürekli msj lar yolluyor artık dayanamadık sorduk birsey de cvp ver diye ve insan olsun istemediğimi anlasın dedi. Ve spam no larına eklemiş artık kadın boşuna msj lar yolluyor. Seven adam mantık dinlemez seni bırakmazdi. Üzgünüm ama emin ol umurunda degilsin
kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/
Sen burda bile konu açmışsin o kadar önemsiyorsun o şahsi. .. o ise bir mesaj yaz ma cvp verme tenezzulunde bulunmuyor. Canım seven kişi dayanamaz bilgine..oww çok açık yazmıssın bu agır geldi :)) o kadar kötümser değildir bizim tablo
arasa bu zamana kadar arardı aramıcak bence cunku ben başlarda bi kaç mesaj attım baktım gördüm cevap yok bıraktım 2 ay falan olmustur hiç bi sekilde görüşme olmadıYa senden gerçekten hoşlanmamış, seni sevmemiştir.. Öyle sanmıştır.. Ya zamanla ilgisi azalmış bitiştir.. Ya da sen ona karşı çok ilgisiz alakasızsan ilgini çekmek için numara yapıyordur.. Sen hiç aramazsan büyük olasılıkla niye beni aramıyor diye arayacaktır..
arasa bu zamana kadar arardı aramıcak bence cunku ben başlarda bi kaç mesaj attım baktım gördüm cevap yok bıraktım 2 ay falan olmustur hiç bi sekilde görüşme olmadı
haklısın da işte insan aklına söz geciremiyor ki acaba neden niçin diye sorup duruyo belki bi cevap bulurum umuduyla yazmıstım aslında onu öenmsedigim için değil :) gene de hala aklında mı diye sorarsan evet ne zaman ki bu sorular cevap bulucak o zamn kaparım o defteri yada gercekten daha zamanı varSen burda bile konu açmışsin o kadar önemsiyorsun o şahsi. .. o ise bir mesaj yaz ma cvp verme tenezzulunde bulunmuyor. Canım seven kişi dayanamaz bilgine..