• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler sevdiği halde bırakıp gidermi ??

Ortada size gore bir sebep olmayabilir. Olsaydi zaten o degil, siz ayrilirdiniz. Ama kendisi acikca cekip gitmis ve istemedigini belirtmis. Otesi berisi yok. Ha seven adam gider mi? Hayir sevseydi gidemezdi

kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/
Evet istemedigine isaret.
Acik ve net.

Ortada size gore bir sebep olmayabilir. Olsaydi zaten o degil, siz ayrilirdiniz. Ama kendisi acikca cekip gitmis ve istemedigini belirtmis. Otesi berisi yok. Ha seven adam gider mi? Hayir sevseydi gidemezdi
sebep tektir ya hani bana göre ona göre olmaz bence.. o gercekten akla mantıga uyan bi sebep sunsaydı evet kabul ederdim ama öyle bişide yok ortada ..son cumlenize katılıyrum

belkide.. istedigi sey herneyse alamadı tam kalbimi vermek üzereyken gitti
''sevgiyi cıkarı için kullanmıs ''bunuda bi düşünücem :))
onun istediği belki sevgin değildi belki gönül eğlendirmekti ama seni yaralamak istememiş "tam kalbini vermek üzereyken " gitmiş bence kesinlikle böyle evlenilecek değil eğlenecek arıyordu belki de bazı erkekler evlilikten korkar belki Rabbin daha güzel bir gelecek hazırladı kısmet deyip geçmeli sakın bunun için yıpratma kendini:KK50:

kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/

Duygularından emin olamadıgı için bunu yapmıştır. Yani bazı erkekler cok sevse bile sadık kalma konusunda yetersizler kendiside öyleyse senin sonradan kalbini kırmamak için başlamadan bitirmiş. Ama bir kaç zaman sonra sana mesaj atacaktır ya da arayacaktır sana geçerli bir sebep sunmazsa o zaman by by dersin :KK76:

Ayni seyi ben yapiyorum. Hazir hissetmedigim icin bir suru absurd bahane buluyorum. Sorun onda degil bende. :KK53:

Sevdigini soyleyemem ama hazir da degildir bence. Kendi haline birakacaksin.

Son düzenleme:
Sevdiği halde bırakıp giden erkek görmedim ben,mutlaka önemli bir sebebi vardır ya da seviyorum deyip yalan söylemiş

Onlar bizim kadar derin değiller bu bir ...
Sığ yapıdalar ve sorumluluk almaya cesaret etmemiştir. ...aklına bile getirme bence kendini katı tut!
Mesaja aramaya donmemek adamlik değil altında masum sebep aramayın. ...Tek bir doğru var ;SEVEN Sevdiginine sahip çıkar .....tenezzül etmemesinin sebebi sizi uzmemek mi olur hiç? Umud etmek acıyı uzatmanın başka bir yoludur sadece. ...Kongren olan bölge daima kesilmelidir inanin. ....kat'i bir durusunuz olsun artık arasa bile siz açmayın dönmeyin! Maalesef ki son arayan Yenilmiş oluyor bu ego savaşında!

aşkından ölen adam gıder,sen sanıyorsunmıkı her erkek evlendığı kadına aşık oluyorda evlenıyor,hayır,şartlar neyı gerektiriyorsa erkek onu yapıyor,bunun yaşla,maddiyatla,çevre ile ilgisi var,ama gıden adamı araman mesaj yazman hiç olamamış
evet pişmanlığım var o konuda :/

Onlar bizim kadar derin değiller bu bir ...
Sığ yapıdalar ve sorumluluk almaya cesaret etmemiştir. ...aklına bile getirme bence kendini katı tut!
Mesaja aramaya donmemek adamlik değil altında masum sebep aramayın. ...Tek bir doğru var ;SEVEN Sevdiginine sahip çıkar .....tenezzül etmemesinin sebebi sizi uzmemek mi olur hiç? Umud etmek acıyı uzatmanın başka bir yoludur sadece. ...Kongren olan bölge daima kesilmelidir inanin. ....kat'i bir durusunuz olsun artık arasa bile siz açmayın dönmeyin! Maalesef ki son arayan Yenilmiş oluyor bu ego savaşında!
çok güzel yazmıssınız .. en son ben aradıgıma göre yenilende ben oldum desene :))

gitmesi için 2 neden var:
1. çok ailecidir. Ailesi istemiyordur.
2. mantıklı biridir bu ilişkinin sonunu görmüyordur. Reel olarak baktığı zaman mantığını kaybetmiştir. Elinde kalan aşk yetmez ona zamanla.. Bunu anlamıştır...
başka geçerli neden göremiyorum.
aksi halde gidiyorsa sevmemiştir. Yalan söylemiştir veya sevdiğini sanmıştır.

Seninle konuşurken senden daha güzel daha değerli daha çok sevebileceği birini bulmuştur. Seni de "olmaz yapamam" lafiyla postalamistir. Bu kadar açık ve net.

arkadaşlar size söylemiştim 1 yıllık ilişkim vardı hatta 2 gün sonra kutlayacaktık ama benden ayrıldı bu sfer kesin ve net bir şekilde bitti yapamıyorum dedi ama daha 4 gün önce yıldönümünde yüzük takmayı düşünüyordu beraber gidip bakmıştık hatta ne vaatler ne hayaller vardı ve artık tamamen bitirdi dediği tek sey ben seni mutlu edemiyorum cok hatam var bunları telafi edemiyorum ve bitiriyorum dedi kaç kere aradım barısmak istedim ama kesin yani artık kafasında bitirmiş benim kabul edemediğim daha 4 gün önce bana yüzük bakan adam nasıl bir anda böyle bir karar aldı ve bitirdi herseyi bir daha asla olmayacak dedi 20 yıl 30 yıl böyle mi gidecek dedi ve ben onun nelerine katlandım ne kavgalar ne saygısızlıklar benim yemegimi yerken bile bana kötü davranan odaya kapatan bir adamdı ne yapmalıyım sizce en iyisi unutmak ama o kadar olmuyor ben cok emek vermiştim onun için ama simdi bana bunu yaptı

Back
X