- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
çook üzüldüm ..inşallah en kısa zamanda toparlarsınız unutmak zor :/ kabullenmek yaptıklarına hazmetmek daha zorarkadaşlar size söylemiştim 1 yıllık ilişkim vardı hatta 2 gün sonra kutlayacaktık ama benden ayrıldı bu sfer kesin ve net bir şekilde bitti yapamıyorum dedi ama daha 4 gün önce yıldönümünde yüzük takmayı düşünüyordu beraber gidip bakmıştık hatta ne vaatler ne hayaller vardı ve artık tamamen bitirdi dediği tek sey ben seni mutlu edemiyorum cok hatam var bunları telafi edemiyorum ve bitiriyorum dedi kaç kere aradım barısmak istedim ama kesin yani artık kafasında bitirmiş benim kabul edemediğim daha 4 gün önce bana yüzük bakan adam nasıl bir anda böyle bir karar aldı ve bitirdi herseyi bir daha asla olmayacak dedi 20 yıl 30 yıl böyle mi gidecek dedi ve ben onun nelerine katlandım ne kavgalar ne saygısızlıklar benim yemegimi yerken bile bana kötü davranan odaya kapatan bir adamdı ne yapmalıyım sizce en iyisi unutmak ama o kadar olmuyor ben cok emek vermiştim onun için ama simdi bana bunu yaptı
umarım siz bende daha güçlüsünüzdür .. ben hala hazmedemedim unutmak için her yolu dneiyorum

bazen olmaması daha hayırlıymıs dıyolar bizde öyle avutcaz kendimizi yapcak hiçbişi yok