• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler sevdiği halde bırakıp gidermi ??

kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/

Bu hikayede seven nerde?

Güzelsin demesi ya da hoşlanması seviyor anlamına gelmiyor,biz kadınlar her hoş laf edeni bizi seviyor sanıyoruz ve sonra acı çekiyoruz.sevmemiş ne yazik ki canım ..
asıl merak ettiğim ortada hiçbir sebep yokken hersey yolnda giderken nasıll dönüp arkalarını gidiyolar ??
ben cok safım onu öğrendim artık :)kanıyorum 2 tatlı lafa

asıl merak ettiğim ortada hiçbir sebep yokken hersey yolnda giderken nasıll dönüp arkalarını gidiyolar ??
ben cok safım onu öğrendim artık :)kanıyorum 2 tatlı lafa

Bunu çoğu erkek yapıyor sanırım.uğraşmak istemiyorlar gözyaşlarıyla,sorularla falan..öylesi daha kolayına gitmiştir..bence sakın birdaha arama hatta o geri dönerse açma ve yoluna bak.böyle birini şurda oturup konuştuğumuza bile değmez.adam olan kaçmaz!!!

Bunu çoğu erkek yapıyor sanırım.uğraşmak istemiyorlar gözyaşlarıyla,sorularla falan..öylesi daha kolayına gitmiştir..bence sakın birdaha arama hatta o geri dönerse açma ve yoluna bak.böyle birini şurda oturup konuştuğumuza bile değmez.adam olan kaçmaz!!!
ayy yok gelsin kapıma deli gibi pişman olsun bende içimde kalan ne varsa söyliyim sonra naparsa yapsın
vallahi şişerim :))dogru diyosunuz hayat bu dert bile degil konusmaya bile degmez ama işte :/

Hayır çok aşık olduğuna işaret. dlfsdşfhsş :D Şaka şaka. Bana kalırsa seni görene kadar onu terk eden sevgilisini unutamamıştı.Sonra senden hoşlanmaya başladı hayatıma devam edebilirim derken eski sevgilisi ona göre döndü.O yüzdende seni bitirdi.Tabi bununla birlikte sadece geçici bir his olduğunuda anlamış olabilir.Ama kısacası nerden bakarsan bak seni istemediği anlamına gelir.Net.

Back
X