- Konu Sahibi sambasamba
-
1 ay önce sevgilim benden ayrıldı. Genel olarak benle sorunu benim öfkemi kontrol edememem olduğunu söyledi ve ayrıldı. Baştan alttan alan adam şimdi ise ne arıyor ne soruyor. Dediği tek şey arkadaş kalalım demesiydi. Bende yalvardım ettim bana değişmezsin sen falan dedi. Sizce benim burnumu sürtmek için ayrılmış olabilir mi?
1 ay önce sevgilim benden ayrıldı. Genel olarak benle sorunu benim öfkemi kontrol edememem olduğunu söyledi ve ayrıldı. Baştan alttan alan adam şimdi ise ne arıyor ne soruyor. Dediği tek şey arkadaş kalalım demesiydi. Bende yalvardım ettim bana değişmezsin sen falan dedi. Sizce benim burnumu sürtmek için ayrılmış olabilir mi?
Biz de neredeyse bi aydır ayrıyız..Bir hafta önce konştk benden ona zaman vermemi istedi üstelk ortda bi sebp yok elle tutulur :S çok garip..yok kafamda soru işaretleri yaratıyo bazı tavırların ilerisi için korkutuyo bu beni bilmem ne bilmem ne..Bhane aramak isteyene bulmak koly yani anlayacğn heyecan bitmiş.İkimiz de bi şeklde kldırmışz bunlarn bi taraflarını ve ne yaparlarsa yapsnlar onlarsız olamayacağımızı her ne hata yapmş olrlarsa olsnlr alttan alacağımızı adları gibi bildikleri içn böyle yapıyolr.Seven insan böyle saçma salak bahanelern ardına saklanmaz.Hatta hatalarını görmezden gelir.Arama sorma sende ama bir ay sonra ama aylarr sonra illaki dayanamayp konşmak ister sennle.Ama bunu da bi gün döner mi acaba diye düşünerek yapma bnce yavaştan unutmaya bak derim.Çnkü barışsanz bile bi yerden yne patlak vericek..
peki siz öfkenizi kontrol edebildiginizi düsünüyormusunuz ? yoksa gerceklik payi varmi arkadasinizin aciklamasinin.eger varsa öfkesini kontrol edemeyen biriyle birliktelik cidden yorucu olur.ve bu sorununuz varsa ilerideki hayatinizda rahat edebilmeniz icin yardim almanizi öneririm.
Aynı kelimeleri bana da söyledi. soğudum sevmiyorum dedi arkadaş kalalım falan dedi çok kafam karışık ya ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum hiç. 1 haftadır aramıyorum bende, o da aramıyor.
Buradaki yorumların sana faydası olacağını sanmıyorum, kimse objektif bakamıyor çünkü. Erkek değil mi hepsi aynı mantığıyla verilen cevaplarla olmaz bu iş. Erkek arkadaşın seni değiştirmeye çalışmamış, tam tersi sen ona uymadığın için sevgisinin azaldığını ve ayrılmak istediğini söylemiş. Ben ortada tuhaf bir durum göremiyorum. Değiştirmeye çalışsaydı emin ol başka reaksiyonlar görürdün. Ayrıca bir insanın kötü huylarını değiştirmeye çalışmak da bir sevgi göstergesi diye düşünüyorum; sevgilim benim kötü huylarımdan kurtulmamı sağlıyorsa ne mutlu bana.
Buradaki yorumların sana faydası olacağını sanmıyorum, kimse objektif bakamıyor çünkü. Erkek değil mi hepsi aynı mantığıyla verilen cevaplarla olmaz bu iş. Erkek arkadaşın seni değiştirmeye çalışmamış, tam tersi sen ona uymadığın için sevgisinin azaldığını ve ayrılmak istediğini söylemiş. Ben ortada tuhaf bir durum göremiyorum. Değiştirmeye çalışsaydı emin ol başka reaksiyonlar görürdün. Ayrıca bir insanın kötü huylarını değiştirmeye çalışmak da bir sevgi göstergesi diye düşünüyorum; sevgilim benim kötü huylarımdan kurtulmamı sağlıyorsa ne mutlu bana.
niye arkadaş kalalım diyor peki? hediyeleri de atmamış amacı ne yani? O kadar ağladım, yalvardım tamam değişicem dedim dönüp arkasına bile bakmadı. bana dediği şu oldu değişmezsin... değiştirmek istemeyen bunları demek bu kadar vicdansız olmaz.
Arkadaş kalalım cümlesi klasik bir cümle; kibarca ayrılalım demek işte. Adam bir anda geçmişi silip hediyeleri atsa bu sefer de dersin ki beni hiç sevmemiş, bir anda unuttu beni. Bence sen acımasızsın, adam seninle mutlu değil çünkü kötü bir huyun olduğunu ve seninle mutlu olamadığını söylüyor. Düzgünce ayrılmak istediğini söyleyince de vicdansız oluyor. Biraz empati yapıp mantıklı düşünmeni öneririm.
Burada erkek arkadaşlarının kötü huylarından bıkan, sıkılan kadınların konularını okuyoruz ve aklımız yettiğince akıl veriyoruz. Herkesin ortak düşüncesi: erkek arkadaşın değişmiyorsa zorlama, ileride mutsuz olursun. Şimdi senin durumunda da erkek arkadaşın aynı durumda. Sen değişmiyorsan adam zorlamak yerine uzak durmayı tercih etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?