• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler sevgilisini değiştirmeye neden çalışır?

sambasamba

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
18
0
6
Bursa
1 ay önce sevgilim benden ayrıldı. Genel olarak benle sorunu benim öfkemi kontrol edememem olduğunu söyledi ve ayrıldı. Baştan alttan alan adam şimdi ise ne arıyor ne soruyor. Dediği tek şey arkadaş kalalım demesiydi. Bende yalvardım ettim bana değişmezsin sen falan dedi. Sizce benim burnumu sürtmek için ayrılmış olabilir mi?

1 ay önce sevgilim benden ayrıldı. Genel olarak benle sorunu benim öfkemi kontrol edememem olduğunu söyledi ve ayrıldı. Baştan alttan alan adam şimdi ise ne arıyor ne soruyor. Dediği tek şey arkadaş kalalım demesiydi. Bende yalvardım ettim bana değişmezsin sen falan dedi. Sizce benim burnumu sürtmek için ayrılmış olabilir mi?

Bence bırak canım zaten 1ay geçmiş zoru geçmiş yani. Hiç arayıp sorma boşver. Burnunu sürtmekse amacı zaten geri döner. Sen hiç yalvarma.

bence ya başka birinden hoşlanıyordur ya da senden sıkılmıştır dediğin gibi yoksa daha önce alttan alan biri şimdi neden bir anda bitirsin herşeyi ? neymiş bi de arkadaş kalalım falan oldu bi de kanka olalım deseydin

Son düzenleme:

Biz de neredeyse bi aydır ayrıyız..Bir hafta önce konştk benden ona zaman vermemi istedi üstelk ortda bi sebp yok elle tutulur :S çok garip..yok kafamda soru işaretleri yaratıyo bazı tavırların ilerisi için korkutuyo bu beni bilmem ne bilmem ne..Bhane aramak isteyene bulmak koly yani anlayacğn heyecan bitmiş.İkimiz de bi şeklde kldırmışz bunlarn bi taraflarını ve ne yaparlarsa yapsnlar onlarsız olamayacağımızı her ne hata yapmş olrlarsa olsnlr alttan alacağımızı adları gibi bildikleri içn böyle yapıyolr.Seven insan böyle saçma salak bahanelern ardına saklanmaz.Hatta hatalarını görmezden gelir.Arama sorma sende ama bir ay sonra ama aylarr sonra illaki dayanamayp konşmak ister sennle.Ama bunu da bi gün döner mi acaba diye düşünerek yapma bnce yavaştan unutmaya bak derim.Çnkü barışsanz bile bi yerden yne patlak vericek..

peki siz öfkenizi kontrol edebildiginizi düsünüyormusunuz ? yoksa gerceklik payi varmi arkadasinizin aciklamasinin.eger varsa öfkesini kontrol edemeyen biriyle birliktelik cidden yorucu olur.ve bu sorununuz varsa ilerideki hayatinizda rahat edebilmeniz icin yardim almanizi öneririm.

Biz de neredeyse bi aydır ayrıyız..Bir hafta önce konştk benden ona zaman vermemi istedi üstelk ortda bi sebp yok elle tutulur :S çok garip..yok kafamda soru işaretleri yaratıyo bazı tavırların ilerisi için korkutuyo bu beni bilmem ne bilmem ne..Bhane aramak isteyene bulmak koly yani anlayacğn heyecan bitmiş.İkimiz de bi şeklde kldırmışz bunlarn bi taraflarını ve ne yaparlarsa yapsnlar onlarsız olamayacağımızı her ne hata yapmş olrlarsa olsnlr alttan alacağımızı adları gibi bildikleri içn böyle yapıyolr.Seven insan böyle saçma salak bahanelern ardına saklanmaz.Hatta hatalarını görmezden gelir.Arama sorma sende ama bir ay sonra ama aylarr sonra illaki dayanamayp konşmak ister sennle.Ama bunu da bi gün döner mi acaba diye düşünerek yapma bnce yavaştan unutmaya bak derim.Çnkü barışsanz bile bi yerden yne patlak vericek..

Aynı kelimeleri bana da söyledi. soğudum sevmiyorum dedi arkadaş kalalım falan dedi çok kafam karışık ya ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum hiç. 1 haftadır aramıyorum bende, o da aramıyor.

peki siz öfkenizi kontrol edebildiginizi düsünüyormusunuz ? yoksa gerceklik payi varmi arkadasinizin aciklamasinin.eger varsa öfkesini kontrol edemeyen biriyle birliktelik cidden yorucu olur.ve bu sorununuz varsa ilerideki hayatinizda rahat edebilmeniz icin yardim almanizi öneririm.

evet bu konuda sorunum var ancak o da benim üstüme üstüme geliyor ya. sanki bilerek yapıyor

o halde tahriklere cabucak kapilmamayi ögrenmeniz gerekiyor demektir bu.marifet üstüne gelinmesine ragmen sakin kalabilmekte.tepki göstermenin bagirip cagirip kavga cikarmadanda yollari var.üstelik hic bir tepki agir bir sessizlik kadar acitici olamaz buna inanin.hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Aynı kelimeleri bana da söyledi. soğudum sevmiyorum dedi arkadaş kalalım falan dedi çok kafam karışık ya ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum hiç. 1 haftadır aramıyorum bende, o da aramıyor.

Demesi kolay diyeceksn ama inan hiç kolay değl bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan seninle.Ortda bişy yokkn bana böyle bi bahaneyle gelmesi içimdn bi çok şeyi aldı götürdü.Artık güvenemem ona.Barışsak bile eskisi gibi olamayız biliyorum bu yüzden hiç bi şekilde bi beklentim yok artık seninde olmasn.Döner mi arar mı sorar mı deme! Düşünmemeye bak hatta mümkünse yoluna bak gelen gideni unutturur bazen.Ne demişler güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare,dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.Gün gelip karlar eridiğinde;dağ yolunuzu gözleyince vereceğiniz en güzel cevap,başka bir dağdan selam yollamaktır ;)Seni takmayanı sen hiç takma yani canım boşverrr elbet pişman olur.Sürünsünler gebersnler bırak!

Buradaki yorumların sana faydası olacağını sanmıyorum, kimse objektif bakamıyor çünkü. Erkek değil mi hepsi aynı mantığıyla verilen cevaplarla olmaz bu iş. Erkek arkadaşın seni değiştirmeye çalışmamış, tam tersi sen ona uymadığın için sevgisinin azaldığını ve ayrılmak istediğini söylemiş. Ben ortada tuhaf bir durum göremiyorum. Değiştirmeye çalışsaydı emin ol başka reaksiyonlar görürdün. Ayrıca bir insanın kötü huylarını değiştirmeye çalışmak da bir sevgi göstergesi diye düşünüyorum; sevgilim benim kötü huylarımdan kurtulmamı sağlıyorsa ne mutlu bana.

Buradaki yorumların sana faydası olacağını sanmıyorum, kimse objektif bakamıyor çünkü. Erkek değil mi hepsi aynı mantığıyla verilen cevaplarla olmaz bu iş. Erkek arkadaşın seni değiştirmeye çalışmamış, tam tersi sen ona uymadığın için sevgisinin azaldığını ve ayrılmak istediğini söylemiş. Ben ortada tuhaf bir durum göremiyorum. Değiştirmeye çalışsaydı emin ol başka reaksiyonlar görürdün. Ayrıca bir insanın kötü huylarını değiştirmeye çalışmak da bir sevgi göstergesi diye düşünüyorum; sevgilim benim kötü huylarımdan kurtulmamı sağlıyorsa ne mutlu bana.

Katılıyorum.
Değiştirmek istese, ilişki devam ederdi.(iyi ya da kötü/kavgalı ya da mutlu) Ama o değiştirmemeyi tercih etmiş ve ayrılmış. :/

niye arkadaş kalalım diyor peki? hediyeleri de atmamış amacı ne yani? O kadar ağladım, yalvardım tamam değişicem dedim dönüp arkasına bile bakmadı. bana dediği şu oldu değişmezsin... değiştirmek istemeyen bunları demek bu kadar vicdansız olmaz.

niye arkadaş kalalım diyor peki? hediyeleri de atmamış amacı ne yani? O kadar ağladım, yalvardım tamam değişicem dedim dönüp arkasına bile bakmadı. bana dediği şu oldu değişmezsin... değiştirmek istemeyen bunları demek bu kadar vicdansız olmaz.

Arkadaş kalalım cümlesi klasik bir cümle; kibarca ayrılalım demek işte. Adam bir anda geçmişi silip hediyeleri atsa bu sefer de dersin ki beni hiç sevmemiş, bir anda unuttu beni. Bence sen acımasızsın, adam seninle mutlu değil çünkü kötü bir huyun olduğunu ve seninle mutlu olamadığını söylüyor. Düzgünce ayrılmak istediğini söyleyince de vicdansız oluyor. Biraz empati yapıp mantıklı düşünmeni öneririm.

Burada erkek arkadaşlarının kötü huylarından bıkan, sıkılan kadınların konularını okuyoruz ve aklımız yettiğince akıl veriyoruz. Herkesin ortak düşüncesi: erkek arkadaşın değişmiyorsa zorlama, ileride mutsuz olursun. Şimdi senin durumunda da erkek arkadaşın aynı durumda. Sen değişmiyorsan adam zorlamak yerine uzak durmayı tercih etmiş.

Arkadaş kalalım cümlesi klasik bir cümle; kibarca ayrılalım demek işte. Adam bir anda geçmişi silip hediyeleri atsa bu sefer de dersin ki beni hiç sevmemiş, bir anda unuttu beni. Bence sen acımasızsın, adam seninle mutlu değil çünkü kötü bir huyun olduğunu ve seninle mutlu olamadığını söylüyor. Düzgünce ayrılmak istediğini söyleyince de vicdansız oluyor. Biraz empati yapıp mantıklı düşünmeni öneririm.

Burada erkek arkadaşlarının kötü huylarından bıkan, sıkılan kadınların konularını okuyoruz ve aklımız yettiğince akıl veriyoruz. Herkesin ortak düşüncesi: erkek arkadaşın değişmiyorsa zorlama, ileride mutsuz olursun. Şimdi senin durumunda da erkek arkadaşın aynı durumda. Sen değişmiyorsan adam zorlamak yerine uzak durmayı tercih etmiş.

çok haklısın hep tek açıdan bakılmış

Adam şuana kadar alttan aldıysa eğer bitmemesi adına uğraşmıştır arada neler yaşandı bilemeyiz ve senin ile olan sorununu açık açık dile getirmiş severek de olsa mantıksal bakarak ayrılmayı tercih etmiştir hediyeleri bile atmamış diyorsun.

Empati kurmak lazım tek tarafa suç atarak olmaz kendin ile mahkeme kurmak çok güzeldir tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bence başka biri yok,beklemelisin Seni seviyorsa ve degistirebilecegini düsünüyorsa/istiyorsa bazı seyleri göze alıyorsa zaten geri gelir.Düşünmesi icin zaman tanımalısın.

Neden değiştirmeye çalışır yanlış bir cümle olmuş. Öfkesini kontrol edemeyen bir insanla ömür geçmez erkek arkadaşın her seferinde alttan mı alacak? Bu durum en sevgi dolu, aşık birini bile bir zmn sonra usandırır. Mutlu huzurlu bi ilşki yaşamak varken niye kavga gürültü olsun ki. Demek ki sevgilin de bunu farketmiş ve canına tak etmiş. Kendi ağzınla diyorsun hep alttan alırdı şimdi ne oldu diye. Hep alttan almaya mecbur değil ki. Burda alttan alan sen olsaydın sevgilim öfkesini kontrol edemiyor deseydin herkes sana ayrıl, ömür geçmez, yakında seni döver diye arka arkaya sayardı.
Biliyomusun yaklaşık 1 ay öncesine kadar ben de sen gibiydim. Sinirlendiğimde ağzımdan çıkanı kulağım duymaz kırar dökerdim. Ama ben ne yapıyorum dedim yaptıklarımın bana yakışmadığını anladım. Artık daha sakin davranıyorum. Çoğu zmn susmayı tercih ediyorum. Bence sen başkası istemeden kendi kendini değiştirmeye çalış. Bu belki sevgilini geri döndürmeye yetmez ama ileri ki hayatında faydalı olur. İyi şanslar.

1 ay hiç aramayan sevgili daha aramaz , zaten gururlu adammış ve seni gerçekten sevmiş .

Bu söylediklerim gerçek hakkaten yaşanmış bi olaydan çıkarılmış ders . Bence sen çok bunaltmadan sıkmadan geri dönmeyi dene eğer konu uzarsa kesin kaybedersin onu

Back
X