Erkekler sizce neden aldatır?aldatan bir erkege ikinci bi şans verilmeli midir?

Neden Aldatırlar?

1- Bencil olduklarından....
2- Rahat bir yaşam sürdüklerinden...
3- Çocuk doğurmadıklarından....
4- Ellerinin kiri olmasından...
5- Eşlerinin gidecek yeri olmamasından...

Eşim aldatmadı ama aldatsaydı ondan yüklü bir tazminat alırdım ve mor çatıya bağışlardım.

Son düzenleme:

neden aldatırlar?

1- bencil olduklarından....
2- rahat bir yaşam sürdüklerinden...
3- çocuk doğurmadıklarından....
4- ellerinin kiri olmasından...
5- eşlerinin gidecek yeri olmamasından...

Eşim aldatmadı ama aldatsaydı ondan yüklü bir tazminat alırdım ve mor çatıya bağışlardım.

düşüncelerini paylaşamana çok sevindim güzel gerçek doğru bi yaklaşımmmm...canım

Neden Aldatırlar?

1- Bencil olduklarından....
2- Rahat bir yaşam sürdüklerinden...
3- Çocuk doğurmadıklarından....
4- Ellerinin kiri olmasından...
5- Eşlerinin gidecek yeri olmamasından...

ben evli değilim ama allah korusun aldatsaydı hem eşimden alırdım hemde aldattığı kadından..
hemde öyle böyle değil bitirirdim onları..
korkulur benden:23:

Papatyam seninde düşünceleri alsak iyi olur:31:

benim bu konuyla ilgili düşüncelerim okadar çokkkiii....sizlerinde düşüncesini öğrenerek bi karar vermek istiyorum....bende evli değilim 2 senedir haayatımda olan herseyim canım dediğim uğruna ailemi kırdıgım biri varr...ne yazıkki beni aldattı gözlerimle gördüm olanları bi pazar sabahı ewe gttiğimde bi başka kızla yakaladımm....baya karışık şeyler oldu anlıyacağınızz...ondan nefret etmeme rağmen bi okadarda seviyorumm....şuan görüşmi,yoruz beni aldatmadığını beni sevdiğiini pişman oldugunu sölüyoo defalarca özür diledii..... başıma gelen olay bu...düşüncelerim ise şöyle;

1)ne yaparsanız yapın erkeklerden hiç bişeyden mutlu olmuyolar çok sıkılgan yapıları var ve o yüzden aldatıyolar...
2)rahatlıklarına özgürlüklerine düşkünler.
3)onlar gezer tozar eğlenir kendilerine asla laf söyletmezler bencillllerrr
4)doyumsuz hep daha fazla isteyen tiplerden.
5)özellikle 25 yas ve üzeri bir erkekse 1 taneyle hiç yetinmez...
çok doluyumm kızlarrrrr daha çok şey yazabilirim.....

Yaz canım yaz ne istersen yaz...
Yaşadıklarına üzüldüm ama en başından görmen çok iyi olmuş.
Ben aldatmadım demiş erkek arakdaşın onları
samimi olarak mı gördün yoksa yolda yürüyen konuştuğu bir arkadaşı mıydı?

Son düzenleme:
Yazını tekrardan okudum evde bastıysan affetme
yoksa tekrardan aynı hüsrana uğrayabilirsin
Unutmamalısın ki çıkarken aldatılmak başka
Nişanlıyken aldatılmak çok başka
Evliyken aldatılmak Bambaşka:59:

Yaz canım yaz ne istersen yaz...
Yaşadıklarına üzüldüm ama en başından görmen çok iyi olmuş.
Ben aldatmadım demiş erkek arakdaşın onları
samimi olarak mı gördün yoksa yolda yürüyen konuştuğu bir arkadaşı mıydı?

canım bana cuma aksamı amcasının gelecegnı solemıstı c.tesıde bı garıp davranmalar fln anladım bo boklar yedıgını ogece gozume uyku gırmedı
sabah ılk ıs gttım kapıyı actı benı grunce sk oldu hemen dısarı cıktı kapıyıda kapattı zılı calmadan once kapıdanan dınlemıstım kız sesı glıyodu.bana bagrmaya basladı ne ısın var neden gldın amcam ıcerde fln tartıstık derken kız kapıyı actı ewe grdm bana aıt bı kac esya vardı onları aldım kıza bagrdm cagrdm ortalıgı dagttm derken bu kızı alıp gıttı daha snra msj attm ewe gel hemen yoksa herseyı balkondan asagı atarım dıe 1 saat bkledım o pıslık ewde daha snra gldı uste cıkmaya calısıyodu snra agladı ben aldatmadım senı dıe ama o yokkenbanyoda geceden kalma pıslıklerını buldum (anladnız sız onu kızlar) snra onuda ınkar ettı benım degıl aramızda bısey gcmedı dedı...ogunumu hıc unutamıyrum cok kotuydu uzuntuden 3 gun hasta yattım..bbıde beenı aldattgı kızı gorsenız okadar cırkın bırıydıkı nasıl mıde var bu erkeklerde bılmıyorumm...bıde kız kalkmıs erzurumdan glmıs kendını sevdırmeye ....gene çıldırdım sıze yazarken bıle o gun o kızı dovmedıme cok pısmanımmmmmmm

Yazını tekrardan okudum evde bastıysan affetme
yoksa tekrardan aynı hüsrana uğrayabilirsin
Unutmamalısın ki çıkarken aldatılmak başka
Nişanlıyken aldatılmak çok başka
Evliyken aldatılmak Bambaşka:59:

haklısın annem ve cevremdekılerde senın gıbı soluyolar bı defa affedersen devamı glır dıolarr...
ama ıste sevıyrum ya yapmaz dıorum...
ondan nefret edıyorummmmmmmmmmm

evliiyim daha hıc basıma gelmedı insallahda gelmez ama tahmınen neden oldgunu düşünebilirm

evdekı kadından sıkılırlar belkı yada aynı bedenden aynı ilişkiden heyecan bitmiştir belkı ondan ilginç gelebılır belkı bazen sap gibi hissedıyorum sinirlenınce hıc bişe hıssetmıyorum ama aldatmayı dusunmuyorum belkı erkekler o sırada baska kadın eğilim gösterse hemen balıklama atlarlar diye düşünüyorum aslında erkeklerı cok ıyı kavradım ama basıma gelmedı insallah gelmezde tek dileğim o..

ya o kızı alıp senin yanından gitmiş bidesen aramışsın gel buraya diye niye arıyosunki:S:S
çek git :S
allahım ya nasıl insan bu böyle:47: ben bile sinir oldum senin yerine:47:
kız ne dedi naptı peki?
bu durumda o kızda kendini aldatıldığını düşünmüştürbişey demedi mi?

yorumlarınızı şimdi okudum bence asla dönmeyın geri sevgiliyken olduysa zamanla daha rahat davranır bosverın gitsin derim.. kolay deil belkı ama cokda zor da değil

ya o kızı alıp senin yanından gitmiş bidesen aramışsın gel buraya diye niye arıyosunki:S:S
çek git :S
allahım ya nasıl insan bu böyle:47: ben bile sinir oldum senin yerine:47:
kız ne dedi naptı peki?
bu durumda o kızda kendini aldatıldığını düşünmüştürbişey demedi mi?

bana bi açıklama yapması gerektiğini düşündüğüm için aradım glmesni istedm.....kız bana benim yüzümden ayrılmayın aranız bozulmasın biz zaten çıkmıyoruz dedi.....allahım o kızın yüzü tipi gözmden gitmiyor..

yorumlarınızı şimdi okudum bence asla dönmeyın geri sevgiliyken olduysa zamanla daha rahat davranır bosverın gitsin derim.. kolay deil belkı ama cokda zor da değil

haklısın zor değil ama hayatımda tek o vardı bitane bile arkadaşım yoktuu hepsini o istemediği için sildim görüşmüyordum.....alışıcam napalım

valla çok çeşitli nedenlerden aldatırlar:
dırdır yaparsın aldatır
vermezsin aldatır
duygusal boşluklarını fiziksel olarak kapatmaya çalışır yine aldatır
heyecan arar aldatır, alışkanlığıdır aldatır, genetiktir yine aldatır :)
ne zaman aldatmaz? seni gerçekten seviyorsa ama bu tek başına yeterli değildir, bu yüzden bu teselli sayılmaz sizin de onu gerçekten sevdiğinizi bilmesi lazım. karşılıklı bu sevgiyi hissediyorsa aldatmazlar.

ama yukarıdaki yorumlardan biri dikkatimi çekti ve tamamen yanlış. 25 yaşın üstüne gelmiş adamlar düşünüldüğünün aksine biraz daha durulurlar çünkü bu yaşa kadar hemen hemen birçok şeyi denemiş ve tatmış olurlar.

Bir evlilik terapistinin kitabında kabaca erkeklerin aldatma nedeni olarak kadının erkeğe fazla bağımlı olmasını, ilişkide kendi kimliğini kaybederek erkeği bunaltması ve kaçış olarak da erkeğin yeni bir insanda olumlama aradığını yazıyordu. Eğer kadın kendi kimliğini korur ve arada yenilik, mesafe ve heyecan korunursa ilişkideki bu kaçış durumları da görünmez deniliyordu. Bir de eğer ilişkinin temelindeki bu sorunlar çözülmezse erkeklerin aynı şeyi yapmaya devam edecekleri de yazılıyordu...

Büyük konuşmayayım ben,ne affetmem diyeyim ne affederim..korkuyorum büyük laflardan..

Allah korusun,Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın..niye aldattıkları hakkında hiçbi fikrim yok..benim aklım almıyor,deselerki sana sevgim bitti "güle güle"dersin..ama seni yedekde tutması çok acı..

Back
X