Erkekler soğuk ve zor kadın sever.

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.664
141.713
Kadın yazıyor
Erkekler neden soğuk ve zor kadınların peşinden koşar?
Neden mi peşinden koşarlar? Sadece koşmakla kalsalar iyi, onlara yapışırlar. Kadın şartları ve şansını ne kadar zorlarsa, erkek de bu zorluğu yenmek için o oranda şavaşır. Bunun tam tersi "çok iyi kız"lar da vardır. Onlar ise, bu durumu bir türlü anlayamazlar. Sürekli diğer çok iyi kızlarla cafelerde, evlerde şunları sorgularlar:

"Ay ne buluyor ki bunda?" "Ben yapsam bu kadar kaprisi, anında telefon suratıma kapanmış veya kendimi kapının önünde bulmuştum.", "Hayır, kızda yıkılan güzel de değil yani" "Nasıl bağladı çocuğu böyle kendine?" "Erkekler avlanmayı severmiş, içgüdüsel yani, hep zor olacaksın" Bu konuşma, tüm tahminler ve tespitler tükendiğinde şu şekilde son bulur: "Herhalde yatakta iyi onu da biz bilemeyiz" veya "Bu kesin büyü yaptırıyordur."Ama kim ne derse desin , "çok iyi kızlar" evlerine yalnız dönerken "soğuk ve zor" olan kadınlar adamların koynundadır .
O zaman önce zor kadın ve çok iyi kızın bir erkekle ilk tanışma anından başlayarak farklarına bakalım...

Zor ve soğuk kadın hep beğenilir, kendisi birini beğenmez (ona ilgi gösterene dikkat eder sadece) Ayrıca çok iyi kızlar gibi yanındaki arkadaşını dürterek beğendiğini belli etmez, ağzı kulaklarında erkeğin gözlerinin içinde yaşamaz. Eğer erkek bakıyorsa, kısa kısa ama etkili bakışır. Arkadaşıyla beraber gidip erkeğin yanında bitmez, oralarda itişip gülüşmez. Zor ve soğuk kadın kendisini "çok ünlü " biri gibi hisseder ve bu his mekana girişinden çıkışına kadar da öyle devam eder. Zor ve soğuk kadın asla numara almaz, ilk konuşan olmaz, konuştuğunda problemlerini anlatmaz, az ve genel konulardan konuşur, kendisi ile ilgili çok bilgi vermez, mutlaka gizem yaratır. Çok iyi kızlar ise, patrondan başlar annesinden çıkar, gündemde ne varsa ana haber bülteni gibi anlatır. Zor ve soğuk olan telefonda az konuştuğu gibi çok da az arar. Cevapsız aramaya geri dönmez. Erkeğin onu mutlaka tekrar aramasını bekler ve aranır da. Diğerleri neredeyse telefonla uyur. "İçimden geldi aradım ne var?" demeleri meşhurdur. Mesaj üzerine mesaj atar kısaca hep ordadır, mevcuttur. Zor ve soğuk olan haftada 1-2'den fazla görüşmez, başka programları zaten hep vardır. Ama görüştüğünde ilgisi-neşesi-cilvesi 10 numaradır. Diğerleri "Ben neden gelmiyorum" veya "bu programdan haberim yok" demeye başlar, "ne zaman arkadaşlarınla tanışacağım ben"e kadar varır. Mümkün olsa her gün görüşmek ister bunun adına da aşk der. Zor olan kendisine hediye almayanıbırakır, şaka yapmaz gerçekten bırakır. Diğerleri erkeğe bir sürü hediye alır, üstelik sebebsiz içinden geldiği için... Bu örnekler böyle sayfalarca devam edebilir, sanırım aradaki fark az çok anlaşılmıştır ama yine de nasıl tanıyacağım ben bu zor ve soğuk kadınları diyorsanız söyleyeyim ; "Telefon çaldığında yerinden ayağa kalkıp fırlayan, üstüne mekan değiştiren erkeği arayan kadın mutlaka odur."

Zor ve soğuk kadın; eğer onlardan biri değilseniz size zalim gelmiş olabilir ama bu çoğumuzun yanıldığı bir konudur. Zor ve soğuk kadın zalim değildir, agresif, hırçın, öfkeli ve azarlayan da değildir. Bu davranışlar, istedikleri olmadığında, sabır sınırlarını taşan, diğerlerinde mecburen oluşan özelliklerdir. Zor kadın bu hayatını bir sanat eseri gibi yaşar. Gerçekten kendini önemli, güzel, aşılmaz ve tapılacak bir kadın olarak görür. Her şeyden önemlisi çizgisini asla bozmaz. İlk gün ne ise son gün de aynısıdır. Kısaca oyun yapmaz, o zaten öyledir.

Şimdi siz zor kadınlara hayranmışım veya onlardan biriymişim gibi düşünüyor olabilirsiniz. Aslında şaşıracaksınız ama çok iyi kızlar da yeri geldiğinde zor ve soğuk kadın olmuşlardır. Kimlerle mi ? Beğenmediğiniz ama sizi çok beğenen erkekleri düşünün.

Telefonlarını açmadığınız da nasıl defalarca aradıklarını, hediyeler gönderdiklerini, sizi nasıl mesajlara boğduklarını hatırlayın. Zor kadın modeli mutlaka işler! Bunu hepimiz hangi tarz olursak olalım, yaşamışızdır, biliriz. Ama nereye kadar bu yalnızlık ve bu iyilik? diye soruyor olabilirsiniz.

Eğer siz gerçekten kendinizi zor ve soğuk kadınlar gibi hissetmiyorsanız, onlar kadar dirençli ve kaybetme korkusunu sıfırın altında yaşamıyorsanız hiç uğraşmayın.Çünkü herkes ne ise odur ve hiçkimse olmadığı bir şeye özenmemelidir. Yanlış izlenim verip oyunlar oynamaktansa, mutlu olacağınız insanı bekleyip yanlız kalmak daha iyidir. İyilikten kimseye zarar gelmez tersi sadece bir bakış açısıdır.

Çünkü oyunların sonu üzücü olur. Ayrıca elinize yüzünüze bulaştırırma ihtimaliniz de yüksektir.
Çok iyi kızlardan biri iseniz dibine kadar olun, bol bol arayın, sevin, sarılın, hediyelere-mesajlara ve ilgiye boğun. Kısaca gönlünüze göre yaşayın ama dikkat !!! Kiminle olduğu önemli ?
Tabi ki "Çok iyi bir adam" ile .... Unutmayın bir tek siz çok iyilerine layıksınız, çünkü çok iyilerden en iyi siz anlarsınız.

ALINTIDIR

Erkekler soğuk ve zor kadın sever mi bilemiyorum ama sonunda hep akıllı, duygularını ve hırsını kontrol etmeyi becerebilen manipülatifler kazanır :)

ilginç bir yazı. ama Türk erkeği için geçerlimi bilemeyeceğim.

Bence değil. Çocuksu kadınlardan hoşlanan var, soğuk tipleri beğenen var, sıcak, seksi kadın görünce dibi düşenler var, şirin sevenler var var da var yani genelleştirilecek kadar tek tip değil ki insanoğlu.

Sonunda politik davranmayı beceren kazanır ama genelde :)

evet başlarda zor gelen kadın onları cezbetse de ilişkinin devamlılığında uyumlu ve söz dinleyen kadın tercih ederler.
soğuk kadını ise ben kadın halimle sevmiyorum hangi erkek soğuk kadından hoşlanırki?

Erkekleri bilemeyeceğim ama sevgilim hiç sevmiyor soğuk kadınları.
Arkadaşlarımızında sıcak kanlı, samimi, doğal birilerini aradığını düşünürsek Türk erkeği için pek geçerli değil sanırım.
Zor kadınları ilk etapta sevdikleri doğru ama bir süre sonra sıkılıp hızla uzaklaşıyorlar. :KK48:

Bu yazının özü -Kaçan Kovalanır- İşte yahu.. Erkeklerin kendilerini uğraştıran, tavlamak için çaba sarf ettikleri kadınlardan hoşlandıklarını duyuyoruz çoğu kez ama bu zor kadın elbet birine evet diyecek o zaman erkek bu zor kadını yine senelerce sevmeye devam mı edecek naz naz nereye kadar hani :KK70:

Bu yazının özü -Kaçan Kovalanır- İşte yahu.. Erkeklerin kendilerini uğraştıran, tavlamak için çaba sarf ettikleri kadınlardan hoşlandıklarını duyuyoruz çoğu kez ama bu zor kadın elbet birine evet diyecek o zaman erkek bu zor kadını yine senelerce sevmeye devam mı edecek naz naz nereye kadar hani :KK70:

Yazıda geçen kizlarinin cogunun yaptigi,yapmaya calistigi pesimden kossun veya zor olayim bikac gun tribi degil..
Sahsen 3-5 gun sonra kulu kölesi olduktan sonra bir anlamida yok
Burda daha cok karakterden bahsediyor

arası olucaksın işte....:):)
bazen kaya gibi sert
bazen de yumuşacık..duruma göre...
o bile çözemesin :):):)

ben ce soguk kadinla gezer eglenirler bizim turk erkekleri evlenecekleri zamanda alttan alan herseye he diyen ustune dusen onunla ilgilenen biriyle evlenirler kendileri hediye almaz karilari alir :)))herseyi ondan beklerler

Soğuk kadına aşık olurlar ama sıcak kadinla olmak isterler. İstedikleri olduğunda da soğumaya başlarlar yine zor olana kayarlar. Dolayısıyla zor kadın her zaman daha çekici kalır erkekler için. Daha sıkıntılı daha stresli ama daha aşık olurlar. Bu ilişkilerde kadın kazanır. Ama bu yapıda bir kadın değilseniz bu sadece bir rol olarak kalır ve uzun süre devam etmez edemez.

Bilemedim valla. Sevdigin de kucaklamayan kadın, kadın mıdır?

Kim kadındir kim degildir onu tartişamam sahsen burda bikac ürün var hepsi kendisi gibi olanlarin kadin oldugunu öne sürüyor oyuzden ..
Kadinlik budur, bu kadindir ,kadin soyle olur diye birsey yok kimsenin kadınligini sorgulamak bize düsmez
Yazı sana fazla ağır gelmiş galiba .. ama orda anlatılmak istenen kocayı ,sevgiliyi it kak gram sevgi gosterme vs demiyor :KK66:

Soğuk kadına aşık olurlar ama sıcak kadinla olmak isterler. İstedikleri olduğunda da soğumaya başlarlar yine zor olana kayarlar. Dolayısıyla zor kadın her zaman daha çekici kalır erkekler için. Daha sıkıntılı daha stresli ama daha aşık olurlar. Bu ilişkilerde kadın kazanır. Ama bu yapıda bir kadın değilseniz bu sadece bir rol olarak kalır ve uzun süre devam etmez edemez.

Aynen ilişki başlarinda bu rol kizlar tarafindan benimsenmiş :)) ama salıveriyorlar sonradan ayy asikk oldum ^^ diye ama herkes sert olarak mutlu olamaz zaten içinde yoksa napsın :))

ben ce soguk kadinla gezer eglenirler bizim turk erkekleri evlenecekleri zamanda alttan alan herseye he diyen ustune dusen onunla ilgilenen biriyle evlenirler kendileri hediye almaz karilari alir :)))herseyi ondan beklerler

Buyuk kismi oyle olabilir ama sahsen oyle olmayan, iliskide kadının baskin oldugu evliliklerde biliyorum ki benim evliligimdede ben biraz daha baskinim biraz daha nokta koyucuyum sert sayilirim yani
Bu bizim aramizda bi soruna yol açmadı erkek karakteri zayif ve ozguvensizse kolay yonetebilecegi kendinden daha zayif karakteri ister bu evet biraz daha yaygin olabilir ama bence saglikli bir evlilik degil ..
Cogununda havası karısına söker oyle adamların disarda kedi olurr

Kim kadındir kim degildir onu tartişamam sahsen burda bikac ürün var hepsi kendisi gibi olanlarin kadin oldugunu öne sürüyor oyuzden ..
Kadinlik budur, bu kadindir ,kadin soyle olur diye birsey yok kimsenin kadınligini sorgulamak bize düsmez
Yazı sana fazla ağır gelmiş galiba .. ama orda anlatılmak istenen kocayı ,sevgiliyi it kak gram sevgi gosterme vs demiyor :KK66:
Kesinlikle Katılıyorum ayrıca hiçbir erkek otur diyince oturan kalk diyince kalkan Kadından hoşlanmaz, kadın kendini onun malı yerine koyarsa, erkek kendine güvenen, kendi fikirleri olan dik duran kadına aşık olur net. Ayrıca bu gerçekten yapı meselesi isterse kimse öyle olamaz. Çok doğru Gözlem canım eline sağlık

Gözlemlerime göre, evet erkekler zor kadınları seviyor.. sogukluğunu sıcaklığını bilemem de zor ve baskın karakterli kadınlara bayılıyorlar, ne yaparsa yapsın sonuna kadar direniyorlar.. ha ama bu kadınlar içinde geçerli, onlarda zoru seviyor. İyilik yaramaz insanoğluna, bu bir gerçek..

X