Erkekler tam olaraka nezaman olgunlaşır tahminen

Arkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen? 😄 selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.

Tamam arzulanma özlemim vardi ama bunlar bana Gina getirttiler. Cinsellik mi normalleşti bukadar yoksa dulum diyemi rahatlar böyle?

Tabii ben Almanyada yaşıyorum türkiyeye göre nekadar fark vardir bilmem.
Başlığa cevap; takriben 62 yaş 7 aylık olduklarında...

Konuya cevap; cinsellikle olgunlaşmanın ne alakası var?

Arkadaşlar sorun bende mi bilmiyorum. Nezaman bir Erkekle tanışma amaçlı iki çift laf etmeye kalksam konuyu evirip çevirip Cinselliğe getiriyorlar. 30-40yaş arası erkeklerden bahsediyoruz. 40 yaşına gelmiş bir Adam hala olgunlaşmadıysa nezaman olgunlaşır allasen? 😄 selam vermeye gelmiyor resmen. Abdestli namazlısından tut modern olanına kadar hepsi ayni.

Tamam arzulanma özlemim vardi ama bunlar bana Gina getirttiler. Cinsellik mi normalleşti bukadar yoksa dulum diyemi rahatlar böyle?

Merhaba, o olgunlaştığında biz çoktan diğer hayata göçmüş olacağız. Yani hiç goremeyecegiz :)

Yani o yaşlarda oturup askı meski mi kovalasınlar. Adamlar unu eleyip asmıslar artık tek dertleri cinsellik olacak.
Askın pesindeyim diyenede inanmayın sadece ulasmak icin edebiyat yaparlar.
Dul oldugunuzdan dolayı değil bence. Bekarım hepsi aynı.

Tanışmışsınız hemen cinselliğe gelmesi konunun adamın bir ilişki düşünmediğini gösterir
Yani böyle de olabilir sonradan duygular gelişebilir gerçi hayatta hersey mümkün de.
Genel anlamda bir flört ilişkiye evrildikten sonra yaşanması gerek ki hayal kırıklığı olmasın

Bahsettiğin yaş aralığındaki erkekler için normal ama. Ciddi bir ilişki düşünüyorsan ilk buluşmada seks muhabbeti açan tiplerden uzak dur.

Olgunlaşma yaşlarını bilemiyorum.
İlk buluşmada konuyu cinselliğe getirmek olgunlaşma ile alakalı değil. Adamın niyetini gösteriyor. Zaten aşık değilse küçük bir hoşlanma ile hemen sevişmek isteniyor kadın/erkek gördüğüm kadarıyla. Sonrası Allahım Kerim.
Hımmm… Aşık olunca da sevişmek isteniyor da işin içine beraber hoş vakit geçirmek de giriyor işte o zaman hoş ilişkiler oluşuyor.

Öğlen üç gibi olgunlaşır gelin alin

Olgunlasmaktan kastım şu: Çapkınlığa doymuş, merakînı gidermiş, yeterince daldan dala konmus ve artık bir kadında oturaklı olmaya karar varmış Erkek

Tamam ama bu söyledikleriniz yine cinsellik yaşamak istemekle bağlantılı değil. Tekrar yazayım 30-40 yaşında sağlıklı bir bireyin hayatındaki kadınla cinsel birliktelik yaşamak istemesinden daha doğal bir şey olamaz. Sizin yazdığınıza göre olgunluğun tanımı şu kapıya çıkıyor erkek her haltı yesin, istediğini yaşasın ama ciddi düşünmek istediği zaman cinsellik yaşamaya sıcak bakmayan bir kadını bulsun kendine.

Nereden buluyorsunuz peki bu adamlari,

5. Dakikada konunun cinsellige gelecegi tek ortam online ortamlar olur diye düşünüyorum, orada herkesin niyeti belli degil mi zaten.

Tanışma döneminde mi? Selamlaştiktan 5 dakika sonra cinsellik konuşmak biraz azgın geliyor bana. Kaldiki istedikleri herseyi yapsak buseferde bu hemen benle cinsellik yasadi diye uzaklasacaklar zaten
Kim o tanıştıktan beş dakika sonra cinsellik konuşan adamlar ya? Ben o kadar adamla tanışıyorum hiç denk gelmedim öylesine. Bence siz insanlara yanlış bir izlenim veriyor olabilirsiniz. Ya da hep böyle insanları Çekiyorsaniz belki de enerjinizle öylelerini etkiliyorsunuzdur.
Bence bu işin Avrupa'da yaşamakla falan da ilgisi yok. Benim şimdiki sevgilim de alman, edebinde, ahlakinda,hossohbet bir adam

bunun olgunlukla ilgisi yok , adamlar beleşten cinsellik istiyor. şimdi 1 ay senle konuşsa cinselliğe lafı getirse. sende evlenmeden olmaz desen , bir ay boşuna konumuş olacak . belkide bu konuda tecrübesi var. artık vakit harcamak istemiyor. olaya odaklı dürüstçe söylüyor derdini sizide oyalamıyor. gayet mantıklı.

veya siziznle 1 ay konuşsa siz aşık etse , cinsellik olmayınca bıraksa daha mı iyi

Back
X