Erkekler tarafindan hep reddedilmek

xGuzGulleri

İktisatçı Bayan
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
223
127
18
Daha önce bu tarz bir şey yaşayan var mı bilmiyorum ama kimi sevsem reddediliyorum. Resmen aşkla imtihan ediliyorum. Platonik seviyorum beğeniyorum. Sonra karşımdaki kişi de bana yeşil ışık yakıyor. Benden bundan cesaret alarak sevgimi belli ediyorum. Ve karsimdaki kişinin ya sevgilisi ya da sevdiği biri çıkıyor. Hoşlandığım kişi de beni sucluyor. Defalarca kez başıma geldi. Artık pes etmek üzereyim. İlk sevgilim 3 yıl önce oldu. 1 hafta çıktık sonra da beni 3 kızla aldattığını öğrendim. Ama arkadaşlarıma göre onun ugruna aglamadigim için ben suçluyum. Virüs bitince ilk isim gidip estetik yaptırmak olacak. Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar. Sevmeyi ve sevilmeyi cok istiyorum. 2 3 yıl öncesine kadar ask acisi çeken arkadaşlarım suan ya nişanlı ya da evliler. Ben ise yıllardır bu acıyla yaşıyorum. Beni isteyenler de oldu ama onlarla bir türlü dikiş tutturamadim. Bunun çözümü nedir? İlla bir erkek tarafından sevilmek için güzel ve zalim mi olmak lazım? Süründurmek mi lazım? Çünkü kimi sevdiysem benimle mutlu olmayı değil surunmeyi tercih etti.

Daha önce bu tarz bir şey yaşayan var mı bilmiyorum ama kimi sevsem reddediliyorum. Resmen aşkla imtihan ediliyorum. Platonik seviyorum beğeniyorum. Sonra karşımdaki kişi de bana yeşil ışık yakıyor. Benden bundan cesaret alarak sevgimi belli ediyorum. Ve karsimdaki kişinin ya sevgilisi ya da sevdiği biri çıkıyor. Hoşlandığım kişi de beni sucluyor. Defalarca kez başıma geldi. Artık pes etmek üzereyim. İlk sevgilim 3 yıl önce oldu. 1 hafta çıktık sonra da beni 3 kızla aldattığını öğrendim. Ama arkadaşlarıma göre onun ugruna aglamadigim için ben suçluyum. Virüs bitince ilk isim gidip estetik yaptırmak olacak. Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar. Sevmeyi ve sevilmeyi cok istiyorum. 2 3 yıl öncesine kadar ask acisi çeken arkadaşlarım suan ya nişanlı ya da evliler. Ben ise yıllardır bu acıyla yaşıyorum. Beni isteyenler de oldu ama onlarla bir türlü dikiş tutturamadim. Bunun çözümü nedir? İlla bir erkek tarafından sevilmek için güzel ve zalim mi olmak lazım? Süründurmek mi lazım? Çünkü kimi sevdiysem benimle mutlu olmayı değil surunmeyi tercih etti.
Sizin ciddi sıkıntılarıniz var gibi görünüyor

Burnum kemerli ve yamuk iyi bir kbb uzmanı buldum. Çenem de yamuk dişlerim de öyle. Doktorum tedaviyi düzgün yapmadı. Alt cenem de onde. Bir de yanaklarıma dolgu yaptıracağım.
Benim de burun ucum sarkıktı
Dişlerim yamuktu çenemin kapanışnda da sorun vardı (ki hala var)
Sivilce doluydu yüzüm
O zaman da sevgilim oldu
Yani inan herşey görünüş değil
Biraz yaydığın etkiye biraz da karşına adam gibi adam çıkması meselesi
Bi arkadaşım var çok güzel alımlı ama 1 sevgilisi oldu şu an yok
Bi diğer arkadaşım burnu karadeniz burnu (ve bence ona ayrı bi özellik katıyor çünkü şimdiki burunlar hep aynı) dişleri inci gibi değil yamukluk var ama hiç sevgilisiz olmadı gayet enerjik kibar tatlı bi kız
Yani herşey görünüş değil inan

Bütün erkekler dış görünüşten başka bir şeyle ilgilenmiyorlar.
Bunu söyleyebilmeniz için dünyadaki bütün erkeklerle çıkmış olmanız gerekiyor.
Demekki sizin çevrenizde hep bu karakterde insanlar var,o yüzden herkesi çevrenizdekiler gibi zannediyorsunuz.
Başkası için kendi bedeninde oynamalar yaptıran insanlara çok kızıyorum. Birisi sizi beğensin diye estetik olunca ne olacak? Hayır yani ne bekliyorsunuz tam olarak? Bir söz vardır, yüzü güzele 40 günde doyulur da huyu güzele 40 yılda doyulmaz diye.
Çok güzel bir kadın değilim ama davranışlarından dolayı çoğu erkeğe, kadına samimi geliyorum. Açıkçası aşk meşk işlerinde de güzelliğin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. En paspal, en keko halimde bile bir flörtüm vardı. Evet ilk izlenim güzel olmalı ancak sonrasında huylar ve davranışlar devreye giriyor.. Mesela hiçbir erkek bir agresif, itici bir kadına sırf yüzü güzel diye katlanamaz, evlenmez. Estetikten önce kendi davranışlarınız değerlendirin. Mesela çekingen olabilirsiniz, konu açamıyor olabilirsiniz, konuşmayı bilmiyor olabilirsiniz. Bunlar gayet normal şeyler. Ama lütfen sırf başkası beğensin diye bıçak altına yatmayın.

Karşıma çıkan bütün erkekler iki yüzlü
Tek inandığınız gerçek bu mu? Estetik karşıtı değilim özellikle burun, diş gibi sıkıntı olan yerlere tabiki yapılmalı. Ancak siz güzel olunca tüm sorunlarınızin çözüleceğini mi düşünüyorsunuz?

Artık bu kaçıncı konu. Virüs sonrası destek alman dileğiyle. Depresyon desen depresyonun bir sürü türevi var. Detaylı analiz gerek size. İş, okul, kendinizle alakalı, çevreyle- erkek sevgili vs sıkıntılarınız var. nelluniverso nelluniverso bundan mı bahsediyor galiba?
Evet ciddi ciddi tedavi olmaktan bahsediyorum

Artık bu kaçıncı konu. Virüs sonrası destek alman dileğiyle. Depresyon desen depresyonun bir sürü türevi var. Detaylı analiz gerek size. İş, okul, kendinizle alakalı, çevreyle- erkek sevgili vs sıkıntılarınız var. nelluniverso nelluniverso bundan mı bahsediyor galiba?

Konu açmak yasak mı?

Evet çok sevdiğim için kaybettim. Ama elimde birikmiş param var. Ben de çok güzel olup iyi bir kariyer yapip hiçbirine yüz vermeyeceğim.
Bir psikoloğa gidin mutlaka. Ruh haliniz hiç normal değil.

Tek inandığınız gerçek bu mu? Estetik karşıtı değilim özellikle burun, diş gibi sıkıntı olan yerlere tabiki yapılmalı. Ancak siz güzel olunca tüm sorunlarınızin çözüleceğini mi düşünüyorsunuz?

Evet çünkü güzel olmayınca kimde yüzüne bile bakmıyor. Hocalar bile. Güzel kızların resimlerine bir sürü yorumlar yağıyor

20 yaşında değil misin sen daha?
20 yaşında üniversite okuyan genç bir kadının bu tip düşünceleri olması çok vahim.
Tüm bunlar bir tarafa, üç beş gün önce ülkedeki eğitim sisteminden yakınıp yurt dışı hayalleri kuran da sen şimdi evlenen çoluk çocuk sahibi yaşıtlarına özenen de sen. Hangisi gerçek sen?
Ciddi psikolojik sıkıntıların var bence.

Back
X