- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi xGuzGulleri
Erkeklerin senden uzaklasmasının sebebi davranışların olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en son lisedeydim platonik birini sevdiğimde. Düşündüğümde çocukluğuma veriyorum. Sizi anlıyorum ama sizi anlayan benim lisedeki halim. Şimdi birini beğendiğimde karşı taraftan elektrik alamadıysam hayatta uzatmam, bir de oturup ortada olmayan aşkın acısını çekicim, değerli zamanıma yazık. Aslolan sizsiniz boş yere üzüyorsunuz kendinizi. Hayatınıza giren her erkeğe potansiyel sevgili adayı gözüyle bakıyor olabilir misiniz acaba?
Evlenince gerçek aşk bulunsaydı kimse boşanmazdı.Evet yurtdışı hayalim de var. Kariyer hayalim de. Benim sorunum yasitlarimin evlenmesi değil gerçek aşkı bulmalari
Bana yeşil ışık yakiyorlar umutlandiriyorlar
Erkeklerin senden uzaklasmasının sebebi davranışların olabilir mi?
Açılıyorum reddedılıyorum yazmıssınDavranışlarımı vs bilmiyorlar ki.
KesinlikeKesinlikle hepsi manken gibı kız istiyorlar ama bir dişlerini fırçalamaya bile useniyorlar![]()
Bu nasıl bir tabir. Her ışık gördüğünüz yere koşuyor musunuz?Bana yeşil ışık yakiyorlar umutlandiriyorlar
Bu erkekler senin seçimlerin değil mi arkadaşım? Senin karşına mı çıkıyor, yüz vermeyip geçersin. Aşık olmak, onlara bağlanmak senin tercihin.Karşıma çıkan erkeklerin hepsi serseri ve keko.
Yesil ısıktan kastın ne, napıyor lar?Bana yeşil ışık yakiyorlar umutlandiriyorlar
Ben onu farkettim.Konu sahibi ciddi manada sıkıntılı ruh haline sahip. Gördüğü herseyi gerçek sanıyor. Gerçek aşk, Gerçek güzellik, sosyal medyadaki yorumlar resimler kusursuz ve gerçek zannediyor
Yanlış algılayıp yanlış kişilere şans veriyor. Karşıdaki adamın bir lafından yeşil ışık yandı sanıp koşuyor tüm hızıyla. Sonra gerçekleri kabul edemiyor. Tüm kadınları kusursuz mükemmel zannediyor. Dünyada 3 milyarda ancak belki onbin kadın gerçekten çok güzeldir, geri kalanı da mutlaka kaşi, gözü, boyu, saçı güzeldir. Güzelligi tek kriter zannediyor. Halbuki tescilli güzel kadınlar o kadar aldatilirken. Çok ciddi sikintilari var çokBen onu farkettim.
Kendi tercihlerini sanki başkası seçip önüne getirmiş gibi gösteriyor. Halbuki bütün bu erkekler hepsi onun seçimi. Seçicilikte problem var.
Ne diyebilirim ki yazık.Yanlış algılayıp yanlış kişilere şans veriyor. Karşıdaki adamın bir lafından yeşil ışık yandı sanıp koşuyor tüm hızıyla. Sonra gerçekleri kabul edemiyor. Tüm kadınları kusursuz mükemmel zannediyor. Dünyada 3 milyarda ancak belki onbin kadın gerçekten çok güzeldir, geri kalanı da mutlaka kaşi, gözü, boyu, saçı güzeldir. Güzelligi tek kriter zannediyor. Halbuki tescilli güzel kadınlar o kadar aldatilirken. Çok ciddi sikintilari var çok
Sonra kırıcı olan biz oluyoruz. Burda erkeklere hakaret etsek benden iyisi yok, sorun sende diyince benden kötüsü yokNe diyebilirim ki yazık.
Hala hatayı karşısındaki insanlarda arıyor, kendisinde değil.
Aynı şey okul hayatıyla ilgili konuda da var. Hayatında yolunda gitmeyen her şey için başkaları ya da başka şeyler suçlu. Kendi davranışlarının ve düşüncelerinin kendi hayatı üzerinde hiç bir etkisi yok konu sahibine göre.Ben onu farkettim.
Kendi tercihlerini sanki başkası seçip önüne getirmiş gibi gösteriyor. Halbuki bütün bu erkekler hepsi onun seçimi. Seçicilikte problem var.