Erkekler uzun ilişkide olsa da sevgilisinden daha güzel birini bulunca bırakır mı?

Muhatabı erkekler olan bir konuda, biz kadınların vereceği cevaplar en fazla kendi başımıza gelenlerden yola çıkarak yapacağımız yorumlardan ibaret olur ve yanıltıcı olabilir.
Çoğumuz (en az) bir erkekle yaşıyoruz. Eşimiz, abimiz, kardeşimiz, oğlumuz, babamız. Bir sürü model var.
Nasıl kategorize edebiliriz ki?
Benim başıma böyle bir şey gelmedi mesela.

Ve bu mesajı tam göndermek üzereyken üstteki yorumları okudum. 🤦
Biri de biz dolandırılan kadınların psikolojisi üzerine bir anket yapsın.

Afedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yok :ruh:Böyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???

Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın

@Kazen @Mune konu feyk

Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin :sampiyon:
Büyüksün abla 😂😂

şu üye ile aynı kişiler birde böyle bakar mısınız konuya....

ben whastapp yönlendirmesi yaptım zaten
Link açılmıyor, merak edenler için ben de paylaşayım;

Merhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim
başka durumlarda var , para meslek ve bağlanma. erkek bağlandıysa bırakmaz

Link açılmıyor, merak edenler için ben de paylaşayım;
Bu tur cumle kuran biri daha vardi; nokta kullanmak yerine hani diyordu

Fake miymiş?
Çok aldatılmış hissediyorum şu an 😕

Tüh be :KK51:
Uyeligine bakmadim bile. Zaten arastirma psikoloji muhabbetlerini hiç kariştirmasaydi da ayni soruya ayni cevabi verirdik ne önemi var. 🙄 Yani ben verirdim
Ilk ben reportladım Cirilla şimdi yeme bizi, abla de ve üstünlüğümü kabul et:sampiyon:

Büyüksün abla 😂😂
Aynen böyle, işte aradığımız tat benim herkesten fazla olduğumu dimdirekt kabul etsin herkes bitsin gitsin bu üyeyi örnek alın:sampiyon:

Afedersiniz psikoloji oğrencisi olduğunuzu hiç mi hiç düşünmüyorum. Öyle olsaydı ilişkilerde sadakatsizlik sebebi vb bir başlıkla gelirdiniz, psikolojide daha güzelini bulunca terk etme gibi bir terim yok :ruh:Böyle bir ödev veya tartışma konusu zaten olamaz. Sınıfta oo çok güzel hatun gördü dibi düştü hemmen terk etti şeklinde mi tartışılıyor? Psikolojide erkek davranışları ve yönelimleri diye bir konu mu var ayrıca???

Konu sahibesi dangalak bir ekşiboy belli ki gelmiş burda pazar araştırması yapıyor bu başlık üstüne: daha güzelini bulsan sevgilini bırakır mısın

@Kazen @Mune konu feyk

Valla yeni üye olmasından da kokuyu almadıysanız yazık KKlılar sadece ben çakmışım bakın ablanızın önünde döz çöküp tövbe isteyin :sampiyon:
Kısa süreli ceza aldığım için cevao veremedim ancak sorunu çözdüm ve hesabım tekrar açıldı artık cevaplayabilirim☺️
Konu başlıklarımız zaten bunlar değildi insan ilişkileri üzerine bir konumuz vardı bizde ikili ilişkilerden yola çıktık sokak röportajı gibi düşünün tanımadığımız kişilere sorular sorduk ve verdikleri cevaplara göre extra sorular hazırladık benim sorum aslında bize verilen cevaplardan yola çıkarak sorduğum bir soruydu psikoloji dersleri ve projeleri lise yada ortaöğretim düzeyinde sadece ünitelerde bulunan konu başlıklarına bağlı kalmaz eğitim alan kişinin kendi düşüncelerini ve fikirlerini ve yaratıcılıklarını ölçmek için öğrencinin kendisine de bırakılır buda öyle bir konuydu .ek olarak bu kadar ön yargılı olmamanızı öneririm 🙃☺️

Rica ederim. Bir ara bir site vardı anketi yüklüyorsun bir link oluşuyor. Kullanıcılar da girip anket dolduruyor. Araştırın isterseniz.
Hiç duymadım ama araştırırım teşekkür ederim bu ödevimi tamamlasamda illaki tekrarlayacak bir projem vs olur . teşekkür ederimm🤍

Uyeligine bakmadim bile. Zaten arastirma psikoloji muhabbetlerini hiç kariştirmasaydi da ayni soruya ayni cevabi verirdik ne önemi var. 🙄 Yani ben verirdim
Teşekkür ederimm😊
Ama fake değildim sadece öncden açılmış hesabım yoktu ve emin olun psikoloji öğrencisiyim bu konuda yalan söylemek çok saçma olurdu bir çıkarım yok çünkü ❣️

Hayır değildim öyle hissetmeyin lütfen ☺️
Ufak bir yanlışlık olmuş wp üzerinden gerekli iletişim yapıldı hesabım gerçek 🤍

Anket işi çok zordur, insanları ikna etme kısmı zordur demek istiyorum.
Kendimce cevap verdim ancak diğer üyeler fake deyince o an için üzülmedim değil.
Çabucak tamamlarsınız umarım.

Anket işi çok zordur, insanları ikna etme kısmı zordur demek istiyorum.
Kendimce cevap verdim ancak diğer üyeler fake deyince o an için üzülmedim değil.
Çabucak tamamlarsınız umarım.
Teşekkür ederim konu genel olarak tüm seneye yayılacak bir konu bölüm bölüm tamamlıyorum(arada yine sizlere sorarım) 🙃 sorduğum kısmı tamamladım sizede teşekkür ederim cevaplarınız için 💗üzülmenize sebebiyet verdiysemde kendi adıma kusura bakmayın lütfen 🙏

Ben hep fiziken daha düşük insanlara tercih edildiğim için gerçi tercih edildim değilde ayrıldığım kişiler diyelim böyle de konuşunca kendini beğenmiş derler ama gerçek bu .
Bu konuda yorum yapamıyorum.

Teşekkür ederim konu genel olarak tüm seneye yayılacak bir konu bölüm bölüm tamamlıyorum(arada yine sizlere sorarım) 🙃 sorduğum kısmı tamamladım sizede teşekkür ederim cevaplarınız için 💗üzülmenize sebebiyet verdiysemde kendi adıma kusura bakmayın lütfen 🙏

Bir genç kız kendisi için çabalasın yeter ki, hiç sorun değil benim için. Rica ederim.☺️

Muhatabı erkekler olan bir konuda, biz kadınların vereceği cevaplar en fazla kendi başımıza gelenlerden yola çıkarak yapacağımız yorumlardan ibaret olur ve yanıltıcı olabilir.
Çoğumuz (en az) bir erkekle yaşıyoruz. Eşimiz, abimiz, kardeşimiz, oğlumuz, babamız. Bir sürü model var.
Nasıl kategorize edebiliriz ki?
Benim başıma böyle bir şey gelmedi mesela.

Ve bu mesajı tam göndermek üzereyken üstteki yorumları okudum. 🤦
Biri de biz dolandırılan kadınların psikolojisi üzerine bir anket yapsın.
Merak etmeyin fake değildim hala değilim😄 ya bu sadece benim yaptığım bir ödev değildi bir grup ödeviydi ve alınan kararda kadınlarla ilgili soruları erkeklere erkeklerle ilgili soruları kadınlara soralım dedik hani daha eleştirel bir yaklaşım olacağı için tabiki tan tersinide yaptık genel fikrinizi merak ederek sorduk .ayrıca umarım hiç gelmez hoş bir durum değil cevabınız için teşekkür ederim 🤍

Back
X