Erkekler uzun ilişkide olsa da sevgilisinden daha güzel birini bulunca bırakır mı?

Kıdemli eğitimci sayılırım böyle saçma bir araştırma duymadım daha. Daha çok sanki siz bunu yaşamışsınız da insanlardan teselli arıyorsunuz gibi. Ne derdin var guzum?:KK69:
Neyse soruna cevap vereyim. Bunu yaşamış ve tecrübe etmiş biri olarak böyle tipler var evet. Ama genellemeler ne kadar doğru olur, tartışılır.

Ben hep fiziken daha düşük insanlara tercih edildiğim için gerçi tercih edildim değilde ayrıldığım kişiler diyelim böyle de konuşunca kendini beğenmiş derler ama gerçek bu .
Bu konuda yorum yapamıyorum.
Bu ödev için kişilere sorular sorarken ilk sorularımızdan biri erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce genel karakter özellikleri neler ? Diye sormuştuk bir ablamız kendilerinden üstün gördükleri kadınlarla ilişki yürütememek demişti hatta bende sordum neden diye tam hatırlamıyorum kurduğu cümleleri ama kendimiz yorumlarkende hak vermiştik bazı kadınlar bazı erkeklere ağır gelir bu yüzden kendini üzme derim 🙏🤍

Kıdemli eğitimci sayılırım böyle saçma bir araştırma duymadım daha. Daha çok sanki siz bunu yaşamışsınız da insanlardan teselli arıyorsunuz gibi. Ne derdin var guzum?:KK69:
Neyse soruna cevap vereyim. Bunu yaşamış ve tecrübe etmiş biri olarak böyle tipler var evet. Ama genellemeler ne kadar doğru olur, tartışılır.
Cevabınız için teşekkür ederim 🤍
Ama böyle bir durum yaşamadım yaşamış olsam çekinmeden sorardım ☺️
Araştırma değil aslında kendi çapımızda insan ilişkileri üzerine bir konuda konuşurken hocamız tarafından bu konuşma ödeve çevirildi 🙃 aslında konu vs yok işte erkek bırakır mı vs konusu değil konu başlığı olarak ikili ilişkilerden yola çıktık herşey tamamen bize bırakıldı bizde ikili ilişkiler konusunda sokak röportajı gibi düşünün sorular sorduk ve ve sorular temel sorulardı bu tarz sorular değildi bu tarz sorular aldığımız cevaplar doğrultusunda insanların ne düşündüklerini öğrenmek içindi cevabınız için teşekkür ederim 🤍

Bu ödev için kişilere sorular sorarken ilk sorularımızdan biri erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz sizce genel karakter özellikleri neler ? Diye sormuştuk bir ablamız kendilerinden üstün gördükleri kadınlarla ilişki yürütememek demişti hatta bende sordum neden diye tam hatırlamıyorum kurduğu cümleleri ama kendimiz yorumlarkende hak vermiştik bazı kadınlar bazı erkeklere ağır gelir bu yüzden kendini üzme derim 🙏🤍
Yok kuzum üzülmüyorum ama şöyle düşünürdüm ilk erkek arkadasom mesela bana ilgisiz davranıyordu sorumluluk almak istemiyordu belli ben çok aşıktım ona.
Böyle sallanıyordu falan .
Bende beni beğenmiyor diye düşünürdüm çocuktum o zaman.
Ayrılmak zorunda kaldım sevsemde yürümüyordu .
Bir kaç sene sonra evlendi gördüm şaşırdım.
Yani şöyle düşünüyor insan ya beni istemiyorsa oooo kimbilir kimle evlenir falsn filan AAA görünce şok oldum.
Bir kişi de daha böyle oldu hoşlandığım.
İlginç olmuştu .
Olabılir gönül meselesi bir şey diyemem Allah mutluluk versin onlara .
Kötü insanlar değillerdi o yüzden kinim yok kimseye

Merhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim
Sevgiliyse daha güzelini bulunca bırakma potansiyeli yüksektir ama bu yaşa meslek grubuna kişisel olgunluğa göre de değişir. 18 30 yaş arasında daha fazladır diye düşünüyorum.

Yeterince güzelse evet. Her erkeğin güzel eşiği farklıdır ama her erkeğin de hayır diyemeyeceği bir eşim vardır

Sevgiliyse daha güzelini bulunca bırakma potansiyeli yüksektir ama bu yaşa meslek grubuna kişisel olgunluğa göre de değişir. 18 30 yaş arasında daha fazladır diye düşünüyorum.
Yaş olarak sorgulama yapmadık açıkçası ama haklısınız bu konuda konuştuğuk kişilerin yani bu durumdan bahseden kişilerin yaş ortalaması sizin bahsettiğiniz aralıkta hatta 18-20 gibi bir yaş aralığındaydı. Teşekkür ederimm yorumunuz için❣️

Yok kuzum üzülmüyorum ama şöyle düşünürdüm ilk erkek arkadasom mesela bana ilgisiz davranıyordu sorumluluk almak istemiyordu belli ben çok aşıktım ona.
Böyle sallanıyordu falan .
Bende beni beğenmiyor diye düşünürdüm çocuktum o zaman.
Ayrılmak zorunda kaldım sevsemde yürümüyordu .
Bir kaç sene sonra evlendi gördüm şaşırdım.
Yani şöyle düşünüyor insan ya beni istemiyorsa oooo kimbilir kimle evlenir falsn filan AAA görünce şok oldum.
Bir kişi de daha böyle oldu hoşlandığım.
İlginç olmuştu .
Olabılir gönül meselesi bir şey diyemem Allah mutluluk versin onlara .
Kötü insanlar değillerdi o yüzden kinim yok kimseye
Kin tutmamanız büyük bir erdem ☺️
Nasibe inanan birisiyim sizin olan sizi zaten bulacaktır kalbinize denk biriyle olursunuz umarım çünkü asıl mesele görünüşte değil duygularda ♥️
Birde merak ettim özel bir soru aslında ama ne kadarlık bir ilişkiniz vardı hani evlendi falan deyince merak ettim bide kaç yaşındaydınız merakımı mazur görün lütfen siz söyleyince sormak istedim☺️

Kin tutmamanız büyük bir erdem ☺️
Nasibe inanan birisiyim sizin olan sizi zaten bulacaktır kalbinize denk biriyle olursunuz umarım çünkü asıl mesele görünüşte değil duygularda ♥️
Birde merak ettim özel bir soru aslında ama ne kadarlık bir ilişkiniz vardı hani evlendi falan deyince merak ettim bide kaç yaşındaydınız merakımı mazur görün lütfen siz söyleyince sormak istedim☺️
37 yaşındayım hiç evlenmedim.
24 yaşındaydım o zaman ilk aşkımdı .
1 sene sürmüştü ilişkimiz.
O eski sevgilisine döndü evlendiği bayan eski sevgilisiydi zaten.
Yok ya kin falan yok unuttum gitti kaç sene geçti başka insanlar oldu hayatımda.
Anlaşamadık ayrıldık o zamanlar tatmin etmedi birşeyler beni dengesiz geliyordu bana duygularını gizliyordu.
Aylar sonra döndü falan ama istememiştim.
Oda eski sevgilisine döndü .
Öyle olmuştu yani

Merhaba bu soruyu genel olarak soruyorum bir anket için.kendim psikoloji öğrencisiyim bunu yapan erkek tabiki benim gözünde de karaktersiz kendi görüşümde bu yönde .siz sormadan söyleyeyim neden böyle bir soruyla işin var diyebilirsiniz toplumda erkekler deyince söylenilen şeylerden birisi bu .aslında ödevim kadın ve erkekler için toplumda genel olarak düşünülenler üzerine ve reelde bir anket yaptık aldığım cevaplar doğrultusunda bu soruları soruyorum.100 kişiye sormam lazım bir başlık için 58 kişiyi tamamladim devamını burdan da tamamlayabilirim diye düşündüm .benimle sizlerde erkekler ile ilgili varsayımları paylaşabilirsiniz . çoğunlukla 1 yılın üzerinde ilişkisi olan erkekler eleştiriliyor yani uzun iliskisi olanlar şimdi diyebilirsiniz sadece neden erkekler üzerinden gidiyosun diye erkeklere kadınlar için kadınlarada erkekler için sorduk hep yani hocamızın dediği buydu aslında her iki tarafında birbirini eleştiriceğini ve karşıt cinsiyeti daha çok eleştirebiliceğini söyleyerek bizi zorlamak istedi .şimdiden olumlu yada olumsuz her cevabınız için teşekkür ederim
Güzellikten ziyade karakterini hayata bakış açısını seviyorsa bırakmaz güzellik her şey demek değil

37 yaşındayım hiç evlenmedim.
24 yaşındaydım o zaman ilk aşkımdı .
1 sene sürmüştü ilişkimiz.
O eski sevgilisine döndü evlendiği bayan eski sevgilisiydi zaten.
Yok ya kin falan yok unuttum gitti kaç sene geçti başka insanlar oldu hayatımda.
Anlaşamadık ayrıldık o zamanlar tatmin etmedi birşeyler beni dengesiz geliyordu bana duygularını gizliyordu.
Aylar sonra döndü falan ama istememiştim.
Oda eski sevgilisine döndü .
Öyle olmuştu yani
Anlıyorum teşekkür ederimm nazik cevabınız için ❣️

Çok fazla aldatıldım aldatildigim hiçbir kadının ne güzellik ne fizik ne mevki ne karakter olarak benden üstün yanı yoktu. Aldatmanın ve aldatilmanin açıklanabilir bir yanı yok maalesef.

Psikoloji öğrencisisiniz ve karaktersiz diyorsunuz, bu durumda kişilik kuramları almadınız henüz. Almadıysanızda en fazla 2. Sınıf öğrencisisiniz. Sözde anketinizin altı dolu değil.

bu nasıl akademik anket yahu! akademi bilmesek :KK53: :KK53: hocaların kabul edecek mi burdan 100 kişiden topladığın cevabı... mesela neye göre analiz edeceksin çıkan sonuçları? hangi yöntemi kullancaksın? sorduğun yaş kitlen, demografik verin yok mu?:confused::KK70:

beyninin içini açmak lazım :)
ne güzeller gördük mal çıktı.
erkek arkadaşınızın abazaysa her güzele atılır evet.

Back
X