bundan yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım. okulumuza bir grup gelmişti ve bu adam(20yaşında) grupla beraber çalışıyor. teknik kısmında, herneyse. orada tanıstık daha sonrasında msn,facebook sohbetleri. derken ortalardan kayboldu birden. konserler çok yoğun olduğu için dedi fakat inanasım gelmedi tabiki. tabi bu süreçte bana ilgi gösteriyordu ama bir kurt düşmüştü içime ve sevgilin mi var sorusunu sorduğum zaman. hayır cevabını almadım. olduğunu itiraf etti. daha sonra bu konu hakkında konuştuğumda, aldatmış olmuyor musun onu dedim? cevap : hayır, bir başkasına aşık olmadığım ya da yatağına girmediğim sürece aldatmış sayılmam.. aramızdaki bağ sadece arkadaşlık yani, bana sarf ettiğin cümleler arkadaşça öyle mi dediğimde ise. onunla sevgili olarak şu an mutluyum, seninle ise arkadaş olarak. bir gün seni sevgili olarak daha mutlu olacağımıza inanırsam, aldatmam ne seni ne de onu. sana gelirim zaten. diyor. 2. bir bulusma istiyor ama ben buna izin vermiyorum. arama mesafe koyduğumu hissetti. ve hayattan neden daha az zevk alasın ki, neden mesafeli olasın ki diyo. konuşmamız sana mutluluk veriyosa,, böyle devam etmeli diyor. düşünüyorum.. düşünüyorum.. içinden çıkamıyorum. sizce ben mi hata yapıyorum, o mu ? ben mi suçluyum , o mu ? erkekler ile kadınların bir ilişkiye bakış açısı neden bu kadar farklı.