Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrenme ve gelişim psikolojisinde böyle bir şey yok. Başka farklılıklar var ama erkekler geç öğrenir diye bir şey yok.
Armut mu bu ne zaman olgunlasacagini soyleyelim?Yaşıtım olan erkekler olgun değil,
kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır gibi bir düşünce var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ne zaman olgunlaşır erkekler?
Ben olgunluğun yaşla bağlantısı olduğunu düşünmüyorum insanı olgunlaştıran karakterini şekillendiren ailesi ve çevresiyle birlikte yaşadıkları zaten karakterini sağlam oturtabilirse bir insan olgunluğa da erken erişiveriyorYaşıtım olan erkekler olgun değil,
kızlar erkeklerden daha erken olgunlaşır gibi bir düşünce var. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ne zaman olgunlaşır erkekler?
Evet belli bir yaşa kadar var dediğiniz şeyler ama sonra ortak paydada buluşuyor bu. Direkt erkek geç öğrenmiyor yani. Başta yukarıdaki gibi yazsaydiniz daha anlaşılır olurdu.Evet buna geç öğrenme denemez ama kızlar daha aceleci ve meraklı bu nedenle yapılan araştırmalarda aynı yaştaki kız ve erkek çocuklarında birçok konuda farklılık olduğu görülmüştür. Örneğin
Kız çocukları 6-7 yaş civarı sosyal gelişim açısından erkeklerden bir Adım ileridir, kız çocukları daha erken yürürler, kelime hazineleri yaşıtları erkek çocuklarına göre daha zengindir, Kızlar öğrenmeye daha meraklıdır, erkek çocuklarsa mesela öğreneceği şeyi önce inceler sonra öğrenilmesine kanaat getirirse öğrenir. Kızlar öğrenmede daha acelecidir. Erkek çocuklarında ise daha çok karşı koyma eğilimi gözlenir.
Buna erkek çocuğu geç öğrenir geridir denemez ama kızlar daha önce yaparlar birçok şeyi