• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve ilişkiler (ilişkiyi taze tutmak)

Sen on yaparsın adam bir yapmaz. Beklenti icine girersin bakarsin karşıdan tık yok. Parayi bahane eder, işi gücü bahane eder. Halbuki iki satir cumle bile sana yetecektir. Umursamaz. Sen de artık surekli kavga çıkarır hale gelirsin. Ordan atraksiyon yaratmaya çalışırsın. İşin özü, iliski ilerledikce kadinlar manyaklasir, erkekler basiretsizlesir. Iliskilerin çöküşünü izlemek, ayrilmaktan daha beterdir.

İçinde bulunduğum durumu anlattın biliyor musun bazen artık paranoyak olduğumu düşünüyorum o yüzden uzak durmaya karar verdim bi süre

Olmaz o dediğin
Her daim çıtır simit tadında hayat yok
İlla bayatlayacak
Orada hamaratlık devreye girer, bayatları atmayıp ısıtmak zamanıdır =)

Benim tecrubelerime bakarsan, iki tarafin ayri ayri mutlu olmasi lazim ki, iliski de mutluluk ve huzur cercevesinde olsun.
Bir de bos kalmamak lazim. Isiniz gucunuz ugrasiniz olacak her daim ki birbirinizi cok dusunup planlar kurmayin (ozellikle de biz kadinlar cok yapiyoruz bunu).
O zaman hic oyle heyecan yok vs demeye vaktiniz bile olmaz. :KK45:

Benim tecrubelerime bakarsan, iki tarafin ayri ayri mutlu olmasi lazim ki, iliski de mutluluk ve huzur cercevesinde olsun.
Bir de bos kalmamak lazim. Isiniz gucunuz ugrasiniz olacak her daim ki birbirinizi cok dusunup planlar kurmayin (ozellikle de biz kadinlar cok yapiyoruz bunu).
O zaman hic oyle heyecan yok vs demeye vaktiniz bile olmaz. :KK45:

İçinde bulunduğum koşullar buna müsade etmiyor maalesef :(

Yanlış hatirlamiyosam sevgiliniz size uzaklasalim,birbirimizi ozleyelim demişti değil mi ? Biraz sıkılmıs sanirim. Normal karşılamak lazım. Uzun ilişkilerde böyle şeyler olabilir. Önemli olan yipranmadan ve yipratmadan bu süreci atlatabilmek. Rahat bırakın biraz nefes alsın. O aramadikca aramayın,bulusalim demedikce bulusmayin. Seviyorsa eski haline donecektir zaten. Sevmiyorsa bu uzaklasmayi fırsat bilip ayrılmak isteyebilir. Ama bence her ihtimale karşı üzerine düşmemek en iyi secenek. Kararı fark ettirmeden ona bırakmış oluyorsunuz çünkü.

Biz çalışan, işin gücünde insanlarız. Hala eğitimimizin üstüne koymaya çalışıyoruz bir taraftan. Yani sürekli mesajlaşacak ne vaktimiz oluyor ne de halimiz :) Az mesajlaşıp çok şey paylaşıyoruz. Birbirine yakın iki ayrı illerdeyiz. Ben aramazsam o arar gün içinde. Samimi iki dost, arkadaş gibi rahatlıkla muhabbet edebiliyoruz. Ufak kıskançlıklarla birbirimizi boğarak ilişkiyi ve birbirimizi yıpratmamaya özen gösteriyoruz. Birlikteyken o kadar çok eğleniyoruz ki... Hoşlandığımız çoğu şey aynı bunun payı büyük sanırım. Ben fotoğrafçılıkla ilgileniyorum o bana modellik yapıyor mesela :KK70: Konuşacak bir çok şey bulabiliyoruz.

Eğer bir tarafın beklentisi yüksek olursa mutsuz oluyor o kişi. Az olsun öz olsun mantığında olan biriyim. Sürekli ilgilenmektense var olan ilgiyi zamana yaymak daha çok işime geliyor. Daha anlamlı ve hoş geliyor bana. Tabi bu durum kişilikle alakalı. Ben sevgilimi sürekli arasam, sürekli mesaj atsam ve ondan da aynısını beklesem eminim arkasına bakmadan uzaklaşır. Kısacası biz böyle iyiyiz ve ilişkimiz oldukça canlı :KK200::nazar::KK53:
Allah'ımmmmm bayıldım sana :) Hem anlatışına hem de huyuna suyuna :* nazar değmesin inşallah hepimiz senin gibi mutlu ve anlayisli olabiliriz

5 yil arkadaslik
5 ay nisanlilik
8.5 sene evlilik
Sevgi saygi baki
Duzenli bir hayat biraz monotonlasmis bir evlilik esine ilk gunku gibi sevgiyle bakannbir erkek

Benim evliligim boyle. Tabi zamanla ilk gunlerdeki heyecan kalmiyor ama bu gunlerin de tadi ayri.

Siz sanki ilgiye alistirilip sonra da ilgisiz birakilmaktan muzdaripsiniz. Ileride daha buyuk ilgisizlikler sizi bekliyor. Gonlunuzu fethettikten sonra ilgi artmiyor azaliyor cogu erkekte

5 yil arkadaslik
5 ay nisanlilik
8.5 sene evlilik
Sevgi saygi baki
Duzenli bir hayat biraz monotonlasmis bir evlilik esine ilk gunku gibi sevgiyle bakannbir erkek

Benim evliligim boyle. Tabi zamanla ilk gunlerdeki heyecan kalmiyor ama bu gunlerin de tadi ayri.

Siz sanki ilgiye alistirilip sonra da ilgisiz birakilmaktan muzdaripsiniz. Ileride daha buyuk ilgisizlikler sizi bekliyor. Gonlunuzu fethettikten sonra ilgi artmiyor azaliyor cogu erkekte

O da kandırılmış gibi hissettiriyor işte

Karsilikli anlayis,hos gorus,saygi ve sifir beklenti gercekten bunlar varsa iliski uzun omurlu ve canli kalir.Ben icimden ne zaman gelse esime ufak tefek hediyeler alirim mesela,yani yok ozel gunmus dogum gunuymus beklemem,aman hep benmi alicam bide o alsin,benmi herseyi yapacam birazda o yapsin olayi yok bizde beklenti yok oyle oluncada aramizda inatlasma,yuz goz olma durumu olmuyor haliyle

Karsilikli anlayis,hos gorus,saygi ve sifir beklenti gercekten bunlar varsa iliski uzun omurlu ve canli kalir.Ben icimden ne zaman gelse esime ufak tefek hediyeler alirim mesela,yani yok ozel gunmus dogum gunuymus beklemem,aman hep benmi alicam bide o alsin,benmi herseyi yapacam birazda o yapsin olayi yok bizde beklenti yok oyle oluncada aramizda inatlasma,yuz goz olma durumu olmuyor haliyle

Ben de öyleyim hediye konusunda falan ama insan bi aransın sorulsun yoğunluğun içinde vakit ayrılsın istiyor

Allah'ımmmmm bayıldım sana :) Hem anlatışına hem de huyuna suyuna :* nazar değmesin inşallah hepimiz senin gibi mutlu ve anlayisli olabiliriz
Ayy çookk teşekkür ederiimm :KK51:sevgi pıtırcığı oldum şu an :KK71::KK53: Her ne kadar sevgilime dün akşam kızmış olsamda seviyom onu yaaa :KK48::nazar: Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşallaahhh :KK68:

Ayy çookk teşekkür ederiimm :KK51:sevgi pıtırcığı oldum şu an :KK71::KK53: Her ne kadar sevgilime dün akşam kızmış olsamda seviyom onu yaaa :KK48::nazar: Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşallaahhh :KK68:

Bu biraz ilişkiye konu olan tarafların yapılarıyla da ilgili.. Tek taraflısı da olmaz. Beklentiler, yapılanlar ve bunların karşı tarafa etkisi.. Herkesin sevgi gösterme ve anlama biçimi farklı. Atıyorum adam seni seviyor diye yemeğe götürüyor sen çiçek almıyor diye üzülüyorsun. O yemekle sevgi gösteriyor, sen çiçekle sevgi anlıyorsun.. En başlarda bir mesaj, bir kelime seni heyecanlandırırken artık bunları elde ettiğin için ilişkinin bir parçası oluyor. Tanıma ve alışma sürecindeki garip heyecan tabi ki yok oluyor. Yerini daha stabil heyecanlara ve sevgiye bırakıyor. Sevgi daha kalıcı bir şey.. Kimse ilk öpücükle aynı olmasını bekleyemez diğer öpüşmelerin ama yine de her seferinde bir şey hissettiriyor. Düz mantık; bayatlatmazsak tazeliğini korumuş oluruz.. Gün içerisinde tuvalete giderken bile haberleşen çiftler akşam veya buluşunca bir şey konuşamaz. Susmalar, sıkılmalar (telefonla konuşurken sıkılıyoruz mesajını beyne kazımalar), kavgalar başlar. Aşırı kıskançlık zaten bir zehir, herkes kendine ve karşısındakine bireysel bir hayat yaşayacak kadar mesafe bırakmalı ki bir araya gelince iki farklı insan olmaya devam edin. Farklı bireyleriz, isteyerek bir aradayız diyebilin. Aksi durumda hayatın merkezi o artık onsuz yapamam mecburen birlikteyiz dersiniz. O seni senden çok düşünürse sen de onu düşünürsen güzel gidiyor..

Back
X