erkekler ve istekleri

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
Kadınların hiçbir şey istememesini ister.
"Seni seviyorum" sözünü bir kez söylesin, karşı taraf bununla 20 sene idare etsin ister.
Gökten yağmur değil kadın yağsın ister.
Maçların 90 dakikadan 24 saate çıkarılmasını ister.
Evli olmak ama bekar gibi yaşamak ister.
Ön sevişmenin Aydın Havası kısalığında olmasını ister.
Ölecekse skor yaparken ölmek ister.
Bir bakışı canlar yaksın ister.
Bütün kızları ellemek, el değmemiş bir kızla evlenmek ister.
Gençliğinde annesinin, yaşlılığında kızının arkadaşlarını ister.
Kadınları "Çocuklarımın anası, Elimin kiri" vs . sıfatlarla kategorize etmek ister.
Aldatmak ve hoş görülmek ister.
TV'nin karşısında horlaya horlaya uyumak ister.
Her istediğinde sevişilsin ister.
Bütün kadınların "verici", bir tek kendi kadınının "Sadıka Hanım" olmasını ister.
Bilimin bir gün erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğunu ortaya çıkarmasını ister.
Kendi anlayışsızlığını örtbas etmek için kadınların anlaşılmaz olduğu masalını dünyaya yaymak ister.
Bir kadınla sonuca varmak için aşılması zorunlu olan o kahrolası merhalelerin hiç olmamasını ister.
Akıllı kadından hoşlanıyor görünmeyi ister.
Kadının kıt akıllısını ister.
Kadının güzel kalça, bacak ve göğüsten oluşan bir süs bitkisi olmasını ister.
Eskimiş kadını peşinata sayıp yenisini almayı ister.
Romantizm denen ve işleri zorlaştıran baş belasının tez günde yok olmasını ister.
Üst'lerinin erkek, ast'larınında kadın olmasını ister.
Aşçı, hizmetçi, anne, hemşire, seks bombası, güzellik kaliçesi karışımı bir kadına sahip olmak ister.
Para ya da bulunduğu konum sayesinde tavladığı kızların, ağarmış saçlarına aşık oldukları masalına inanmak ister.
Ne evdekinden ne ötekinden vazgeçmek ister.
Dünyadaki bütün kadınları ister... Verseniz de yetinmez, Mars'takileri de ister.
***Alıntı***

bu kadar bencil olmayı nasıl başarıyorlar şaşıyorum kötükedihüso

"Bilimin bir gün erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğunu ortaya çıkarmasını ister. "

işte bunu çok isterler:lepi:

biz ne istiyoruz sadece "düşünceli birini" hihoyyyt
ama bulabiliyor muyuz? hayır klava:kötükedihüso:mymeka:

aynen wallahi her kelimesi doğru tebrik ediyorum.
cok cok benciller, kendileri bizi anlayamıyor diye karmaşık bile derler.
nasıl adam olucaklar bellisiz hepsibirbirrinden kötü.

Aşçı, hizmetçi, anne, hemşire, seks bombası, güzellik kaliçesi karışımı bir kadına sahip olmak ister. Bu özelliklere sahip olsa bile 'o benim zaten' der. yeni bir seks bombası arar...

Aşçı, hizmetçi, anne, hemşire, seks bombası, güzellik kaliçesi karışımı bir kadına sahip olmak ister. Bu özelliklere sahip olsa bile 'o benim zaten' der. yeni bir seks bombası arar...

:sm_cool: :sm_cool:
valla arkadasim filozof gibi konusmussun harikasin kaydirigubbakcemile5

ayyy bayıldım erkekleri en iyi anlatan başka birşey daha düşünemiyorum açgözlüler kalemine saglık

Harika süper ya
hep istesinler zaten
biz herhangi birşey isteyince tık yok tabi

Biraz ağır olmuş ama güldürdü :roflol:

Buradaki yazıyı hakeden erkekler de vardır ama biz onlarla evli değiliz dimi canlar , bizim kocalarımız

yapmaazz :roflol:

Yapanlar hakkında söylediklerimiz için bakınız : erkeklere beddualar bölümü

(ya cidden böyle bi bölüm açılsın da içini dökmek isteyen döksün oraya , hırsını almak isteyen yazsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…