Erkekler ve Temizlige Karismalari -.-

burcuadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
68
25
hanimlar sizin esinizde temizlige karisiomu? Sizin yaptiginiz isi begenmemezlik yapiomu,
Benimki mesela hic temizlikden anlamaz ama bana herseferinde karisio emir veriyo
Isten gelir o isten gelene kadar her yeri mis gibi yaparim gelir saga sola bakar toz varmi diye be yaptin tüm gün sen evde yerleri bari silseydin der SILDIYIM HALDE!!!!!!! Kafayi yiyom o öyle diyince yaptigimi görmemezlukten geliyo

Daha yeni yasanan olayi anlatim
Kalkdik ben kahvaltiyi hazirliyorum
Bulasikmakinesi calisiyor bi kac tabakda sigmadi disarda..
Bana nerde yiyoruz dedi balkonda hem havada güzel dedim
Tabi balkonda yersin dedi gitti
Pesinden gittim ne demek istiosun dedim
Mutfagin haline baksana burda kim yemek yer dedi
Yemin ediom iki bardak ve iki tabakdan baska hic bisey yok
Terzemiz bi mutfak ve yikanmamis iki tabak düsünün
Öylemi sen yap o zmn dedim
( bu hep yasandigi icin ) sinirim bozuldu agladim odamda
Sonra gelip
Gel yiyelim dedi yok dedim
Oturdu kendi yedi :) bulasigida yemek masaainda birakti toplamadi bile

Simdi benim ona anlatmak istedigim: sen böyle yapip yemegi burnumdan hayati burnumdan getirecegine
Karismasanda sen adamligini bende kadinligimi bilsem diyorum
Tmm diyo söz verio iki gün gecio yine ayni
Bikdim vallaha bikdim kuma gibi kaynana gibi kendisi yemin ediyorum normal degil
Bunun yüzünden kavga ediyom bende insanim robotmuyum her dakka temizlik mi yapcam diyom
Ev hanimi degilmisin diyo evliligi ne aandin diyo
Cok bunaldim inanin patlicam bikdim yardim edinnnnnnnnnnn

"Kadinligini bilsen mi ??"

ee bee guzelim kadinligi temizlik, mutfak sanarsan boyle yaparlar :)))
Ben şoyle bir ustun koru is yapsam adam gorup oo guzel olmus daha nolsun diyor
Cunku ev isi kadinin tek gorevi,kadinligi ,yuku degil calisiyor olabilir ama yardim etmekten muaf degil ha cok agirdir işi tamam ama boyle eziyet yapmasi gerekmiyor en azindan
eşinin yaptigina sinir oldum ve yanlış ama iyi olmuş kusura bakma
Sen temizlige,yemege kadinlik yapmak diyorsan
Bu muamele en guzel cevap olmuş sana

"Kadinligini bilsen mi ??"

ee bee guzelim kadinligi temizlik, mutfak sanarsan boyle yaparlar :)))
Ben şoyle bir ustun koru is yapsam adam gorup oo guzel olmus daha nolsun diyor
Cunku ev isi kadinin tek gorevi,kadinligi ,yuku degil calisiyor olabilir ama boyle eziyet yapmasi gerekmiyor en azindan eşinin yaptigina sinir oldum ve yanlış ama iyi olmuş kusura bakma
Sen temizlige,yemege kadinlik yapmak diyorsan
Bu muamele en guzel cevap olmuş sana
Kadinlik erkeklikten kastim kari gibi dir dir edip karismamasi yemin ediom kaynana gibi benim babamda var bes tane abimde var hic birinden görmedim kadinin isine bu kadar karisildigini bu karisio

O evde yaşayan sadece siz değilsiniz.Bir zahmet totosunu kaldırsın o yapsın.Çok biliyor ya..
Ayrıca bunlar sizin göreviniz değil sadece ihtiyacınızdır ve onun için yapıyorsunuz bu ince çizgiyi unutmamak gerek.
Erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilmeli olayı değil.Kaynana gibi..Bik bik.

Kadinlik erkeklikten kastim kari gibi dir dir edip karismamasi yemin ediom kaynana gibi benim babamda var bes tane abimde var hic birinden görmedim kadinin isine bu kadar karisildigini bu karisio

Tamam da karismasinin sebebi bu ben butun gun calisiyorum sen evdesin dur bakalim bu kadin aksama kadar yatmis mi napmis gorevleri tamam mi aklinca teftiş ediyor
Calisiyor diye boyle hakki yok uyandir onu

Tamam da karismasinin sebebi bu ben butun gun calisiyorum sen evdesin dur bakalim bu kadin aksama kadar yatmis mi napmis gorevleri tamam mi aklinca teftiş ediyor
Calisiyor diye boyle hakki yok uyandir onu
Duvara konusuyom gibi oluyo onunla konusmak
Yakinda ise gircem o zaman göstercem ona gününü yoksa deli olcam

En iyisi çalışmak,ev hanımının yaptığı hiç görülmüyor ne yazıkki....hem ekonomik olarak bağımsız olursunuz hem de ev işlerini bölüşmüş olursunuz.belki o sayede eşinizin temizlik anlayışını yakından Görmüş olursunuz
Bende öyle düsünüyorum evde olmayincada bahane bulamaz herhalde
Oysa bastan konusmustul hatta kendi demisti bölüsürüz isleri felan diye

Nerdeeeee

Allah eksikliğini göstermesin benim eşim 5 kayınvalideye bedel, kayınvalidemden uzağım diye üzülmüyorum yani,
azcık değişik ama benimki, yapamıyosun falan demez ben ne yapsam illa gelir yardım eder elini kolunu sokar, anlatınca iyi bişi gibi gelsede bi zamandan sonra çok sıkıcı oluyor. geçen tutturdu kahve içelim ben yapayım diye tamam dedim yaptı içtik 3 kişiydik. muhabbet ediyoruz aldı fincanları üstüste koydu kalsın ben götürürüm dediysemde dinlemedi. velhasıl bütün fincanlarımı düşürdü gitti hepsi. yoruluyorum bide yüksekten korkuyorum cam silemem demiştim evliliğimin ilk günleri o gün bugün adam cam siliyor ya :)

X