Erkekler ve zamanla kıymete binen aileleri ...

Geister

Ancamı aklına geldi !!
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
285
333
18
İyi akşamlar HANIMLAR
Başlıktanda anlaşılacağı gibi konu erkekler şöyle çıkan konulara paylaşımlara baktım evlilikte sorun olan taraf hiç bir zaman kızın ailesi olmuyor hep erkek tarafı ... Neden böyle oluyor ? Her sorunsalda erkekler biraz daha aileci oluyorlar ...
Hep bakıyorum üzülüyorum taze evlilikler ... Kimi çocuklu ,kimi hamile , kimi daha evliliğin tadına varamamış .. Vs vs .
Erkek aileleri hem evlendirelim çocukları hemde bekar gibi davranalım istiyorlar ... Kendini gelinle kıyaslayan kıskanan kv ... Eşine kötü davranınca onu daha çok sevdiğini düşünen ve yüksek bi egoyla destekleyen kv kp ...
Evlenme yaşına gelmedi çocuğundan ayrılamıyorsan evlendirme maden !!! evlendirdin bırak gençleri bi aile olmaya çalışsınlar haksızmıyım ?
Benim çok köyü düşünüyorum. Bilmiyorum. Ama bakıyorum açılan konular hep evliliğin tehlikede sorun eşimin ailesi .. Çok üzücü bi durum bu ...

ok
Kp kv herzaman gelinin de bir ailesi onunda yasadigi kopup geldigi bir yuva oldugunu unutuyorlar ogullari evlenince kiymetleniyor nedense hep bir mudahil olacaklar sokacaklar burunlarini genelde hep Boyle erkek ailwsi hep daha cok sorun cikaran taraf oluyor

Aynen hep erkek tarafı malasef

Çok haklisiniz kiz aileleri hep rahat birakir aile olsunlar diye ve dagmada hic laf sokmaz aksine iyi davranirlar ama dediginiz gibi erkek aileleri hicbir zaman rahat birakmaz ve kıza laf sokmadan huzurunu bozmadan kıskanmadan duramazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…