• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler yalnızca beyaz tenli kadınlara mı gerçekten aşık olurlar?

Açıkçası farklı olan, orjinal olan dikkat çeker. Bizim ülkemizde esmer ten daha çok bulunduğu için bembeyaz bir ten, kırmızı dudaklar , renkli gözler her zaman daha çok dikkat çekiyor. Ama aşk işine gelince... Kalbin kimi seçeceği belli olmaz. Erkekler sadece beyaz tenlilere aşık olur dersek çok saçma ve komik olur.

Bu konuya tesadüfen rastladım. Herkesi sıkılmadan tek tek okudum. Ben esmer bi kadınım ve anlatıyım çikolata gibi bi tenim var ve dogal yüzümde hafif tüyler bile var ama sapsarı oldukları için kotu durmuyor. Kendimi cok cok beğeniyorum sebebi ise gördüğüm ilgi emin olun her an aşık olunacak kadın oluyorsunuz bakımlı olunca yani ten rengi önemsiz. Saçlarımın dogal rengi kestane ama ben guzel bi açık karameli boyattim :) kaslarim da bi ton koyusu . Ve karamelli çikolata gibi görünüyorm :)) mesela burnumu hic beğenmiyorm ama erkek arkadaşım beni cok sirin gösterdiğini söylüyor. Kadinlarin degil ten rengi yuzunde bazi kusurlar bile cok şirin gozukebilir erkeklere :) ve benim sevgilim resmen bayılıyor ten rengime. Yani deli gibi aşık .(. şükürler olsun ) bunlar cok önemsiz. Kim oldugunuz onemli nasil gorundugunuz degil :) sevgiler guzel kadınlar mucuk

Back