• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler yalnızca beyaz tenli kadınlara mı gerçekten aşık olurlar?

KK "genel kültür merkezi" gururla sunar, "Başka yerde yok":

"Kadına doyan erkeğin gözü dışarıda olmaz"...

"Sevdiğini göstermeyen erkek daha çok seviyordur"...

"Erkekler yalnızca beyaz tenli kadınlara aşık olurlar"...

Yanlış anlamayın; konunuzu yermek değil maksadım... Fakat bu genellemeler dışında öyle başlıklar görüyorum ki; "Bir erkeği nasıl kendimize bağlarız, nasıl aşık ederiz, nasır evliliğe ikna ederiz, nasıl mükemmel çift olunur" vs... "Yemek tarifi" ister gibi soruluyor... Bazılarımız da "Bak şekerim şöyle yap tamam mı..." diye heyecanla "tarif ediyorlar" hayretle okuyorum... En bariz örneklerden biri, kız "cilveli" olmak istiyor, gelen cevap: "Çocuk gibi konuşmama bayılır... Sen de öyle yap..." Erkeklerin en nefret ettiği tavırlardandır bu... Senin erkek arkadaşın sevmiş yahut sevdiğini söylemiş de kız bunu yapınca belki onunki büsbütün soğuyacak... :24:

Velhasıl-ı kelam bu tip mevzular konu sahibine ve okuyana bir fayda sağlamıyor zira sevginin, aşkın katı kaideleri yoktur... Birinin bakışı, ötekinin gülüşü, diğerinin "beyaz tenli olması" ve daha başka faktörler etkilemiştir hayatının erkeğini... "Şöyle yaparsan aşık olur, böyle yaparsan evlenir, erkekler beyaz sever" denecek konular değil ki bunlar... Şahsiyet, bilgi, görgü, kültür, yaşam tarzı ve zevk meselesi... Bunlar bile yetmez... Siz her şeyinizle dört dörtlüksünüzdür; size yorum yazandan bile harika ölçüleriniz, değerleriniz vardır fakat o "evli, mutlu, çocuklu"yken siz yalnızsınızdır... Neden? Muhataplarınız farklı; O'nu "beğenen öyle beğenmiş" sizi "beğenen böyle beğenecek"...
:34:

arkadaş çok güzel yorumlamış gerçekten de.

sen esmersen eğer bu saatten sonra karşındaki beyaz seviyormuş diye ne yapabilirsin ki hem bu açıdan düşün güzelim. Erkekler doğal kadın sever, doğal kendine güveni olan kadını. Yok benim erkeğim beni taşımalı, evi olmalı arabası olmalı, bana tapmalı, beni uçurmalı gibisinden esra erol programındaki nenemkarıvari düşüncede olanları zaten kafasında eliyor. Sen doğal ol dürüst ol bu en büyük güzellik zaten, gerisi gelir.

Son düzenleme:
çok beyazım, esmere terk edildiğim de oldu, tercih edildiğim de.

o sizin hayata bakışınız, duruşunuz vs vs.ye bağlıdır.

asla renge değil, yapmayın.

ayy alemsin vallahi.Allah iyiliğini versin.benimkilerde bronz teni seviyorlardı.dediğin gibi bir durum olsa millet bu kadar güneşlenip solaryuma para harcamazdı.acıdım şimdi zencilere:1:takılma bunlara.zaten sırf ten rengi gibi detaylara takılan adama zaman harcama

esmerliginizi kompleks haline getirmissiniz anlasilan..

bu arada son derece beyazim, bi -iki tonda koyu pudra kullanirim ki vampir gibi gorunmemek icin ama hic oyle millet birbirini kirmadi, amanda teni beyaz die :27::60:

herkes kendinde olmayani sever arkadasim, bana esmer tenli kadin ve erkek cekici gorunur mesela, zit kutuplar meselesi..

bosuna abuk subuk seylerle zihninizi doldurmayin.

cekisilik tam bi paketdir sadece ten renginde bitmez bence ,
her kadinda da olmaz kadinsi durmaz kadinsi hatlari yoktur ama baska bisey vardir her kadin bence guzeldir bakimsiz ve bakimli aradaki fark bu bence , modada olmasinin sebebi beyaz ten masumlugu simge edermis ,

ınsanın kalbı guzel olsun ama ben esmer ısterdım yanı esmer tenlı olmak

anlaşılan sen baya kompleks yapmışsın kendine
bırak arkadaşım esmermiş beyazmış en ilginç konuları sen açıyosun tebrik valla :46::46:
:27::27::27::27::27:

güzelliğin esmer olmakla beyaz tenli olmakla alakası yok. esmerlerden hoşlanan çok erkek var.ayrıca güzellik ne kadar önemli ondan bile emin değilim.Çok güzel olup kimseyi kendine aşık edemeyen ama çok güzel olmayıp herkesi peşinden koşturan bir sürü kız var.

Beyaz tenli olmak isteyen çok kişi var. Ama bronzlaşayım diye bir sürü para verip solaryuma giden ya da saatlercee güneşin altında yatan da var.

Zevk,tercih meselesi.

Aşk meselesi ise çok çok karışık.Ten rengiyle açıklayamayız yani...

bunu kim diyorsaaaa asktan meskten anlamadıgı ortada

beyaz ten esmer ten mi var etkileşim var esra erolda dedikleri gibi eletrik var bence :38::38::38:

bende aşırı beyazım sarışında değilim aslında garip bi durum sevgilim kumral teni benden daha esmer buyaz bronzlaşmayı düşünüyorum ama malesef bronzlaşmamda mümkün olmuyor direkt yanıyorum beyaz ten tamam güzel ama dezavantajı çok fazla..

Ya bendede tam tersi.Ben çok beyazım avatarımdada belli oluyor ve ben esmer kadınları cok ama cok beğeniyorum.Esmerlerin tenleri daha güzel oluyo .Keşke yakışsa hemen saçlarımı siyaha boyatırım aşırıdı derecede beğeniyorum zaten sevgilimde esmer :))

Sanırım kk'de gördüğüm en saçma konu buydu :) gülüyorum artık inanın ya yok şunu sürdüm rengim açıldı yok çişimi sürdüm dolunayda 3 ton açıldı yok erkekler beyaz tenli kadın severmişte ya bu ne saçmalıktır o zaman bütün esmerlerin evde kalması gerekiyordu :)

Bende esmerim ve tenimden çok çok memnunum. Komik geldi konu bana :)

her bayana da erkege de çekici gelen farklıdır. genelde herkes kendisini çekene aşık olur. bende beyaz tenliyim. bembeyaz degilim ama beyazım. kapkara erkekler hosuma gidiyor ama bayanda esmer sevmiyorum. bu demek degildir kumral veya sarısın erkeği begenmeyecegim esmer hiç bir kıza güzel demeyecegim. sarısından da hoslandım tuba büyüküstünü de beğendim :D örnek olarak. avantajı ne kadar çok olsa da esmerlerin ( geç lekelenme geç sarkma vb) beyaz ten daha ilgi çekicidir. beyazlar o veya bu sekılde esmerlesebilir. ama esmerler beyaz olamaz :)

aşkın teni,ırkı,dini,mezhebi,soyu,sopu,güzeli,çirkini,çekini,fakiri olmuyor...zaten bunlar olmadığı içindir ki adına AŞK deniliyor...:31:

Ben çok beyazım ama kendi abimden gördüğüm kadarıyla bronz teni çok seven erkekler de var bu değişen bir şey ama biolojik açıdan erkeklere östrojen hormonu fazla olan kadınları beğenir, bunun belirtileri de beyaz ten, kırmızı yanak, kırmızı dudak ve bardak şeklindeki vücut hattıdır.

ünlülerden örnek vermem gerekirse çağla şıkel gibi esmer değilim ama tuğba ünsal kadar beya tenli sayılmam. türkiyedeki erkeklerin beyaz ten sevdasıda malum. evet çok saçma bir saplantı biliyorum ama nedense bir erkek sevgilisiyle yada karısıyla eşit güzellikte ama daha açık tenli biriyle tanışırlarsa onun peşinden giderler gibi gelior.. bunun aksini ispatlayan bir örnek biliyor musunuz hiç etrafınızda?

allahım yarabbim bu ne saçma .cnm bence sen öyle düşündüğün için sana öyle geliyor.hiç olurmu öyle şey ben çok aksi örnek biliom süt beyaz sarıs evgilisnden ayrılıp esmere koşan.

bende aşırı beyazım sarışında değilim aslında garip bi durum sevgilim kumral teni benden daha esmer buyaz bronzlaşmayı düşünüyorum ama malesef bronzlaşmamda mümkün olmuyor direkt yanıyorum beyaz ten tamam güzel ama dezavantajı çok fazla..

canım benım bu kadar tenınle uğrasma bence saclarına yonel ve sevgılınde tenınden baska ne kadar guzel olduğunu fark der bence ben de beyaz tenlıyım ama dene medığim sac rengı kalmadı sarı rofle yapıyorum yakısıyo sıyaha boyadım esım bambaska bırı olduğumu soyledı yetmedı karemel kahve hepsını deneyıp her renkle farklı olabılıyorum beyaz ten her rengı kaldırır canım dusunsene bır esmer bayanın sarı yapıp cıktığını nasıl kotu oluyo bız ve bızım gıbı beyaz tenlı bayanlar cok sanslıyız esmerlere gore

Back
X