- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.860
- 73
- 33
o da bir tık var bende de.Ben de
Sapyoseksüelim zaten ben,yerimmm
kültürlü erkek aşırı severiz

ama yinede seçim yapmam gerekirse iş ahlakı cidden en etkilendigim sey diyebilirim bir erkekte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o da bir tık var bende de.Ben de
Sapyoseksüelim zaten ben,yerimmm
yaaa çok tatlısınız :) ne güzel güldüm sayenizdeKocam ne yaptı size ya![]()
Bazılarının vallahi bozuk y kromozomu
Kocam hariç![]()
Benimki bilir feministim ben dibine kadar evelallahFeministlikten kocasının gülüne hızlı bir dönüş![]()
Ne alakası var öfffAjdar gibi mi![]()
Ajdar mıNe alakası var öfff![]()
Umarım bir gün bütün adımları dikkatli atıp, en ince ayrıntısına kadar ölçüp biçip sonra iyi ve doğru biri olduğuna inandiginiz ama aslında çok iyi kamufle olmuş bir sürüngen tarafindan hüsrana ugratilmazsiniz.
Beddua da level atlamışsınız. Yalnız unutmayın beddua döner dolaşır sahibin bulur![]()
Hiç şaşmıyor, kendileri mutsuz evlilik yaptı diye herkesin aynı hatayı yapmasını dört gözle bekliyolar. Bunun için ciddi ciddi dua ediyolar.
Başlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Evde yüksek sesle i aint your mama dinlerken ben yanıma gelip yine feminik feminik şarkılar mı dinliyormuş benim minik feminiğim diyen eşim geldi aklımaBenimki bilir feministim ben dibine kadar evelallah
Tabii kocam her daim hariç![]()
Ooooo o şarkı benim favorimEvde yüksek sesle i aint your mama dinlerken ben yanıma gelip yine feminik feminik şarkılar mı dinliyormuş benim minik feminiğim diyen eşim geldi aklıma![]()
Aynısını bende yapıyorum ya sormaOoooo o şarkı benim favorim
I ain't gon' be cooking all day, I ain't your mama
Tam bu kısma eşlik ederken
Yemek yapmam peki![]()
Hep diyorum dünyadaki narsit sayısından daha fazla kk da narsistten muzdarip var ahahaYani kusura bakmayın ama sevgisizliğin adı günümüzde narsistlik olmuş. Herkes mi narsist ?
Sevmeyen, ilgilenmeyen kişiye bile narsist damgası vuruluyor bırakında bunları psikolog ve psikiyatristler yapsın herkes narsist değil.
Sevmemekte sevmek kadar doğal bir şey belki de bunu kabullenmek gerekiyordur.
Gönlümden geçeni yazıya dökmüşsünüzBaşlığı düzeltiyorum; KÖTÜ ERKEKLER YASAKLANSIN! Hepsi değil
Farkında mısınız açılan konularin yüzde 90'i erkekler ve onlarin bizim hayatlarimizi nasıl da mahvettikleri ile ilgili. Genelleme yapmak istemiyorum tabiki. Elbette vardır iyiler, ahlaklilar. Eşine bu dünyada cenneti yaşatanlar. Ama gelgor ki çoğu çöp.. çoğu gelişimini tamamlayamamış ergen. Çoğu narsistik kişilik bozukluğu olan ruh hastası. Bunlardan biri de benim eşim. Boşanma lafından ödü kopan biri olarak ben bir an önce boşanmak istiyorum. Allah iyilerin sayısını cogaltsin. Kötü, vicdansız, merhametsizlerin eline dusurmesin
Bence narsistlik popüler olmuş herkesin ilgisini çekiyorHep diyorum dünyadaki narsit sayısından daha fazla kk da narsistten muzdarip var ahaha
Hepsi peşinde. Peşinde olmayana erkek demiyoruz biz.Erkeklerin çoğu cinsellik peşinde istediklerini vermese tüm kadınlar bence yola gelirler
Hepsi peşinde. Peşinde olmayana erkek demiyoruz biz.